• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte para konusu

Evet lafa geldi mi de mağdur rolüne bürünür hemen. Evin işlerini yap çocuğa bak kocanın arkasını topla üstüne para ver oh ne güzel hayat
Valla kardeşim piyasa bunlarla dolu .
Nasıl yani, “hakiki errrkek” evi sadece kendi maaşıyla çekip çevirmeli. Kadın çalıştığı halde giderlere ortak etmeyi bırak, üstüne harçlık vermeli. Kendisi 7 sene önce aldığı telefonu kullanırken eşine iPhone 12 almalı. Bunu yapmayan erkek, erkek değildir mi diyorsunuz? Tespit sıvamışsınız resmen.
Benim fikrim.
Bazıları elindeki avucundakini adamlara verir yine zerre kadar değer görmez.
Kadının kocası demek ki çok seviyor elindeki bütün imkanlarını eşine yapıyor.
Ben takdir ettim valla.
Siz kazandığınız eşinize yedirin banane ben tespit sıvarım burda.
Herkesin kendi hayatı

Benimki laylon erkek. İşe girdin artık market alışverişi sende dedi 😂

Adamın iki kredi ödemesinin konumuzla bir ilgisi yok ama sonuçta laylon 🙄
Ay sen ne zaman çalışıyorsun kıyamam ben sana.
Sen bütün gün burda birileriyle kavga ediyorsun 🤣🤣
Sana dava açıyordu bir üye ne oldu mahkemelere düştün🤣🤣

Ay sen ne zaman çalışıyorsun kıyamam ben sana.
Sen bütün gün burda birileriyle kavga ediyorsun 🤣🤣
Sana dava açıyordu bir üye ne oldu mahkemelere düştün🤣🤣
Hayırdır birlikte mi yaşıyoruz? Çalışmadığımdan mahkemeye düştüğümden bu kadar eminsiniz 😂 Bizim evde iki kişi var ama kaçak mısınız acaba? Bir kileri kontrol edeyim 😂

Ben bu konuda adamın suçlanmasını anlayamadım. iki kişi çalışıyorlar, giderlere ortak katılıyorlar. herkes kalanı kendine saklıyor, konu sahibinin kocası kalanla kendine bir şeyler alıyor, konu sahibi de alsın, kocası engel mi oluyormuş almasına anlamadım. engel oluyorsa tamam konu sahibi haklı, ama insan kendi kazandığı parayı giderlere katıldıktan sonra istediği gibi harcayabilir, konu sahibi harcamayıp birikim yapıyorsa kendi kararıdır.

Hayatım boyunca çalıştım bu arada 2 gün çalışıp çalışan kadın ayaklarına girmedim.
Üniversiteden beri çalışıyorum .
Benim demek istediğim sadece para için garanti maaş için evlenen erkekler ve magdur kadınlar .
Kadının maaşına çöküyorlar
Anlatmak istediğim bu.
Yoksa kadın otursun çalışmasın demiyoruz .
Lafı tersinden anlayıp bir grup var her konuda nedense saldırıya geçiyor bana.
Sürü gibi geziyorlar bide bütün gun burdalar

Hayatım boyunca çalıştım bu arada 2 gün çalışıp çalışan kadın ayaklarına girmedim.
Üniversiteden beri çalışıyorum .
Benim demek istediğim sadece para için garanti maaş için evlenen erkekler ve magdur kadınlar .
Kadının maaşına çöküyorlar
Anlatmak istediğim bu.
Yoksa kadın otursun çalışmasın demiyoruz .
Lafı tersinden anlayıp bir grup var her konuda nedense saldırıya geçiyor bana.
Sürü gibi geziyorlar bide bütün gun burdalar
Ne zaman gelsem siz de burdasınız o nasıl oluyor 😄😄

Hayırdır birlikte mi yaşıyoruz? Çalışmadığımdan mahkemeye düştüğümden bu kadar eminsiniz 😂 Bizim evde iki kişi var ama kaçak mısınız acaba? Bir kileri kontrol edeyim 😂
Burda bir hakim bayana hakaret ettin seni dava açıcaktı merak ettim ne oldu diyorum.
Çalışmadığın belli zaten bütün gün burdasın milleti eleştiriyorsyn dön kendine bak ablacım sen kimsin nesin bilmiyorum ama bulaşma bana .
Geyik sohbetini kendi zeka seviyende olan arkadaslarinla yap

Demek ki sende burdasın🤣🤣
Ben insanlara sen çalışıyor musun hep buradasın yazmıyorum. Siz yazıyorsunuz. Bunu yazdığınıza göre takip eden sizsiniz. Ben her geldiğimde sizi de burada gördüğümü söylüyorum çünkü millete talkımı verene kadar dönün kendinize bakın diye

Ben insanlara sen çalışıyor musun hep buradasın yazmıyorum. Siz yazıyorsunuz. Bunu yazdığınıza göre takip eden sizsiniz. Ben her geldiğimde sizi de burada gördüğümü söylüyorum çünkü millete talkımı verene kadar dönün kendinize bakın diye
Ben yorum yapıp çıkıyorum bakıyorum alıntılar alıntılar hep aynı kişile.
Siz de onlardansınız mesela.
Ne zaman birşey yazsam bırakmıyordujux peşimi begenmiyordanız yorumlarımı okuyun geçin yada engelleyin.

Burda bir hakim bayana hakaret ettin seni dava açıcaktı merak ettim ne oldu diyorum.
Çalışmadığın belli zaten bütün gün burdasın milleti eleştiriyorsyn dön kendine bak ablacım sen kimsin nesin bilmiyorum ama bulaşma bana .
Geyik sohbetini kendi zeka seviyende olan arkadaslarinla yap
Ben kimseye hakaret etmedim. O “hakim bayan” yıllardır gözardı listemde muhatabım değil, kendi kendine bişeyler yapıyor benim alakam yok mevzuyla. Hadi bu açıklamayı da yapmış olayım.

Benim sürekli burda olduğumu görmek için sizin de sürekli burda olmanız gerekiyor. Siz de mi çalışmıyorsunuz?

Öğretmenim ben, haftada 4 gün dörder saat çalışıyorum. 💃💃💃

Gidip kocama sarılıp öpcem şu an.5 yıldır evliyiz sadece 1.5 sene çalıştım bir kuruş istemedi maaştan asla üzerine harçlık veriyordu ,ufak tefek şeyleri ödeyim dediğimde bile kabul etmez kendi eksiğini al diye. Şu an üniversite okuyorum ,tüm masrafım eşime ait ,ne istesem alır ,sıkışırsa kendine almaz bana alır ek iş yapar bana alır limon satar yine alır ,öyle bi karakter. Aksine ben de ben de ona kıyamam ama yine de alırım 😂 Eşim de maaşlı personel ekstra ek işler yapıyor primle ,kendi telefonu 7 yıllık gitti bana phone 12 aldı. Siz de fedakar olmayın bu derece eşinizin umrunda değilsiniz gibi geldi bana evine bakmak zorunda ki sizin bi de çocuk sorumluluğunuz var her şeyi size yıkması garip geldi ,erkek bir de yAni

Böyle kocalar kaldı mı beeee. Totonuzu kaşıyın :D

Valla kardeşim piyasa bunlarla dolu .

Benim fikrim.
Bazıları elindeki avucundakini adamlara verir yine zerre kadar değer görmez.
Kadının kocası demek ki çok seviyor elindeki bütün imkanlarını eşine yapıyor.
Ben takdir ettim valla.
Siz kazandığınız eşinize yedirin banane ben tespit sıvarım burda.
Herkesin kendi hayatı
Şöyle bir durum var verdiği kadar değer alsa helal olsun derim ne çiftler varmış derim ama buradaki öyle değil. Kadın çalışıyor maaşını harcayamıyor üstüne eve bakıyor ama adam maaşı ile istediğin yapıyor. Kadın bir şey istediğinde duymazdan geliyor. Bu durumda kadına helal olsun diyemem gözünü aç derim sadece

Ben kimseye hakaret etmedim. O “hakim bayan” yıllardır gözardı listemde muhatabım değil, kendi kendine bişeyler yapıyor benim alakam yok mevzuyla. Hadi bu açıklamayı da yapmış olayım.

Benim sürekli burda olduğumu görmek için sizin de sürekli burda olmanız gerekiyor. Siz de mi çalışmıyorsunuz?

Öğretmenim ben, haftada 4 gün dörder saat çalışıyorum. 💃💃💃
Yıllardır mı🤣🤣
Yahu geçen aylarda yaptınız o kavgayı be.
Ne yılları 🤣
Ya gerçekten bak hiç güleceğim yoktu
Kadına hakaret ettin hatta hakim ve savcılara oda mahkemeye vericekti seni ama belki uğraşmamıştır bilemiyorum.
Öğretmensen gerçekten sosyal medya yada net ortamında bir meslek gurubu hakkında atıp tutamayacagını bilmen gerek .
Gerçekten ne öğretmenisin merak ettim 🤣

Yazmiyim dedim duramadım.
Zaten masrafları bolusuyormussunuz. Eşine kaldığı kadar sana da kalıyordur. Adam niye sorsun paran var mı diye? 6 bin kaliyosa eline 2sini koy kenara 4unu harca misal. Niye birikim yapacam diye sıkıyorsun kendini. Kendi kendinize eziyet ediyorsunuz.

Benimde kartım bendedir ama 5 kuruş vermem. Verirsem çok güzel dağıtır çünkü. Evi ödedim arabayi ödedim yıllarca. Artık hepsi benim🤣. Birde isten geliyorum evde de ayrı mesai hiç biseye yardimi da yok üstüne paramı vercem bide. Çocukların masrafları bende. Birde pazara cikarim geri hicbirseye karışmam. Kalanın %30-40ı birikime gider. Gerisini gayet güzel harcarım. Ha param biterse de isterim niye cekineyim.

Sizi tanımıyorum ama Türkiye’de son dönemde yapılan evliliklerin çoğu hayatı kolaylaştırmak için yapılıyor.
Örnek veriyorum cinsellik rahat yaşayamıyorlar evlenmek mantıklı geliyor.Aile evinde huzursuzlar mantıklı geliyor.Maddi olarak tek başına yetersizler evlenip düzen kuruyorlar gibi gibi.Sizin eşinizde burda hayatını kurtarmış olan gibi gözüküyor kendi tüketimine harcama yaparak.
Maaşınızdan kendinize harcayacak bütçe ayırıp kalanıyla giderlere ortak olun hatta bir süre olmayın bakalım neler olacak

Yıllardır mı🤣🤣
Yahu geçen aylarda yaptınız o kavgayı be.
Ne yılları 🤣
Ya gerçekten bak hiç güleceğim yoktu
Kadına hakaret ettin hatta hakim ve savcılara oda mahkemeye vericekti seni ama belki uğraşmamıştır bilemiyorum.
Öğretmensen gerçekten sosyal medya yada net ortamında bir meslek gurubu hakkında atıp tutamayacagını bilmen gerek .
Gerçekten ne öğretmenisin merak ettim 🤣
O konuya bir daha gidin bakalım bir kavga var mı? Şahsi görüşünü beyan etti o kadın da geçmişten gelen nefretini çıkarmak için mahkemeye vereceğini söyledi tek kelime de başka polemiğe girmediği halde bir ay banlandı. Açın bakın bakalım orada kavga yada polemik var mı tenezzül edip cevap dahi vermedi

Birincisi talep etmediğiniz şeyi eşiniz yapmadı diye ona gönül koymanız çok saçma. Önce isteyeceksiniz.

Olmuyorsa ona göre vaziyet alacaksınız.

Eğer sizin istekleriniz yerine gelmiyorsa ama eşiniz özgürce harcıyorsa, kendi ihtiyaçlarım var, bir kaç ay bölerek onları tamamlayacağım, destek olamayacağım derseniz rengi anlaşılır zaten.

kocasi kendi parasini biriktirmiş.. gitmiş son model telefon almiş.. aynisini kadinda yapsın da görsün kimse kendine enayi yerine konmaz.
Kocası da ev masraflarının yarısını karşılayıp kalaniyla alışveriş yapıyormuş. Konu sahibi de yapabilir. Enayilik değil ki bu kendisi tercih etmiş birikim yapmayı. Kendine temel ihtiyaçlarını bile almadan birikim yapmasın zaten.

Back
X