- 8 Eylül 2018
- 48
- 27
- 3
- 38
- Konu Sahibi Napacamben87
-
Haklisin bu kediden bile korkuyoO zaman öfke kontrolü varmış demek ki! Hasta falan da değilmiş. Kandırmayın kendinizi bu bahanelerle yani! Gerçekten hasta olan insan öfkesini kimseye karşı kontrol edemez. Örneğin yolda sinirlendiği polisi de dövmeye kalkar patronunu da!
Saol canim inan böyle yorumlar beni cok rahatlatiyor agir bir depresyon geciriyorum tum gun odadan cikmiyorum bu forumlari takip ediyorum
Hastaysa gitsin tedavi olsun ceremesini siz mi çekeceksinizKizlar ben seviyorum demedim seviyo muyum onu da bilmiyorum aliskanlik mi bu icinde yaşadığım sey ne siddeti kabullenmek mi bakin icinde olmadan anlayamazsiniz 2 sene boyunca once beni sindirdi kendime olan ozguvenimi kirdi yani sadece fiziksel siddet değil psikolojik siddette gordum ama hani diyorum belki hasta belki bu benim sinavimdi ben kactim sinavdan yani anlatamiyorum geri simdi herseye sifirdan baslicam bosanmis biri olarak hayata devam etmek kolay mi
Düştü malesef üzüntüdenDua et çocuğun olmamış bu manyak adamdan.
Anası hasta oldu diye karısını döven adamla kimse anlaşamazYani onun düğününü uckurunu dusundugumden degil hani babasiz ya acaba ben gunaha girdim mi baska kiz alsa bidaha dugun yapmak zorunda kalmazdi belki onla anlasirdi
Yediğiniz dayaktan çok sizi yetersizlik duygusu yipratmis. Acil psikolijik destek alin. Ilerde sükredeceksiniz kurtuldugunuza
Anası hasta oldu diye karısını döven adamla kimse anlaşamaz
Günaha giren de sen değilsin
Senin günahına girmiş o ezik
Bunları düşün
Kesinlikle taviz tavizi doguruyor ilk dayak onun sucuydu ikincisi benimŞu kk’da bir süre vakit geçirince insan görüyor ki şiddet (psikolojik, fiziksel, cinsel, ekonomik) gören bir kadın bu durumu kanıksıyor ve böyle yaşamaya da alışıyor. Hani diyorlar ya her şeyde boşan diyorlar diye, ilk hatada affetmeyeceksin ki bu durumu zamanla normalleştirip kendini suçlamayasın ve psikolojin bozulmaya!
Bak bu kısır döngüyü kırdın senKesinlikle taviz tavizi doguruyor ilk dayak onun sucuydu ikincisi benim
Haklisin bu adimi atabilmek icin cok çile çektim benBak bu kısır döngüyü kırdın sen
Bir adım attın kendin için
Vazgeçme
Geleceğini düşün onu değil
Kesinlikle taviz tavizi doguruyor ilk dayak onun sucuydu ikincisi benim
Nasıl dövüyordu seni?Ya mesela bardaklar ters dizildi diye veya annesi hasta diye bulasik makinesi cok doldurdum diye
Cok agir oyle ki bi iki tokadi siddetten saymiyodum yani isyerinde kollarimdaki morluklari gizlicem diye akla karayi seciyodumNasıl dövüyordu seni?
Yani onun düğününü uckurunu dusundugumden degil hani babasiz ya acaba ben gunaha girdim mi baska kiz alsa bidaha dugun yapmak zorunda kalmazdi belki onla anlasirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?