evlilikte soguklukistemiyormus

blueklbk

söylemek isteyipte söyleyemediklerim;(
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2015
394
77
13
37
Sizce normalmi gecen arkadasimla konustum kocasi iki ayda bir yatiyormus.sebebi cani istemiyormus.o da caresizdi bende senin konunu k.kulubune koyacam koy dedi.sen koy dedim interneti yoktu yorumlarinizi bekliyirum boyle olaylar varmi arkadasima nasil akil veriyim canlarim

Adam gay olabilir. Hic normal degil.

Iki uc hafta da bir evlilikte saglikli olan nedir acaba

var böyle erkekler benim eşimde hiçbir problem olmadiği halde oda aynıydı. erkekler hep bayanlarım sandığı gibi çok istekli değiler.bu tür erkeklerde var.. doktora gitti hiç bir sorunu yoktu hormonlarına baktırdı. şu an çok iyiyiz düzeldı ama o sıralar pıskolojım bozulmuştu

Iki uc hafta da bir evlilikte saglikli olan nedir acaba
bunun saglikli olani yoktur yani bir standardi olamaz. Burdaki kadinlara sorarak bir ortalama alip ona gore mi yapacak.
Nedense yeni üye olmus "kadin" uyelerin diger uyelerin cinsel iliski sikliklarini merak etmesine sasiriyorum.
Biri cikip gunde 3 kez yapiyorum dese arkadasin ne yapacak?

Erkekte olduğu gibi kadınında isteği vardır. Erkek bunu da düşünmeli ona göre davranmalı bence. Zevk sadece erkeğe verilmiş bi his değilki. Tamamen anormal bu ilişkisizlik. Sağlıklı bir evlilikte ilişki haftada iki veya üç diyor uzmanlar. Tabi devamlı bir hastalık vs yoksa psikolojik manada da.

Kimseyle kiyaslamamak gerek, her erkek bir degil.
Buyuk bir cogunlugun akli orda geziyo ama olmayan da var.

bunun azı coğu yok her insanin libidosu farklı uyuşmamazlık var anca. benim icin hafta 2 ideal başka bir bayan için 4 ideal olabılır.bayanlarda nasıl isteksız varsa erkektede var

kiminle arkdas cevremde konustuysam haftada 2 3 yapan yok... ış güc colok cocuk ve seneler gectılce azaılıyor

kiminle arkdas cevremde konustuysam haftada 2 3 yapan yok... ış güc colok cocuk ve seneler gectılce azaılıyor
Muhtemelen öyledir. Evliliğin ilk zamanlarında insan her gün ister gün geçtikçe azalır. Ama iki aylık bi süreç konuya dönersek fazla değil mi? Hani erkeği kadını bıraktım insan olarak normal bakılan bir evlilikte anormal değilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…