Adam gay olabilir. Hic normal degil.Sizce normalmi gecen arkadasimla konustum kocasi iki ayda bir yatiyormus.sebebi cani istemiyormus.o da caresizdi bende senin konunu k.kulubune koyacam koy dedi.sen koy dedim interneti yoktu yorumlarinizi bekliyirum boyle olaylar varmi arkadasima nasil akil veriyim canlarim
Haftada 2 ya da 3Iki uc hafta da bir evlilikte saglikli olan nedir acaba
bence haftada 2-3 fazlaHaftada 2 ya da 3
bence haftada 2-3 fazla
can mı dayanır ona.Ay benim öyleydi ya :) kız sus zaten bosaniyom aklıma getirme :))
bunun saglikli olani yoktur yani bir standardi olamaz. Burdaki kadinlara sorarak bir ortalama alip ona gore mi yapacak.Iki uc hafta da bir evlilikte saglikli olan nedir acaba
kiminle arkdas cevremde konustuysam haftada 2 3 yapan yok... ış güc colok cocuk ve seneler gectılce azaılıyorErkekte olduğu gibi kadınında isteği vardır. Erkek bunu da düşünmeli ona göre davranmalı bence. Zevk sadece erkeğe verilmiş bi his değilki. Tamamen anormal bu ilişkisizlik. Sağlıklı bir evlilikte ilişki haftada iki veya üç diyor uzmanlar. Tabi devamlı bir hastalık vs yoksa psikolojik manada da.
Muhtemelen öyledir. Evliliğin ilk zamanlarında insan her gün ister gün geçtikçe azalır. Ama iki aylık bi süreç konuya dönersek fazla değil mi? Hani erkeği kadını bıraktım insan olarak normal bakılan bir evlilikte anormal değilmi?kiminle arkdas cevremde konustuysam haftada 2 3 yapan yok... ış güc colok cocuk ve seneler gectılce azaılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?