ben yorgunluktan pert oluyorum cnm bnde de istek var ama icraat olmuyo bide uzattıkça uzatır benmkide :) o yüzden slm bile vermeye çekinir oldum
yanı bır hasta olsan dışarı yönelcek cok cahilsin yada çok genç...Bizde cocuk falan yok ya gittigi kadar esimi reddetmek istemiyorum.
Erkege istedigini vercen ki disariya yonelmicek..
ister hergün yap bana ne?8 ay oturdum kv demle ama soyledigin saka hic hos degil.
Olabilr bizim 3 bazen de 4 suc mu ?
Yorumuma cevap veren sendin.ister hergün yap bana ne?
Sen hayirdir ya ?yanı bır hasta olsan dışarı yönelcek cok cahilsin yada çok genç...
Zaten senin soyle bir profiline baktim herkesi bi azarlama pesindesin.yanı bır hasta olsan dışarı yönelcek cok cahilsin yada çok genç...
yanı bır hasta olsan dışarı yönelcek cok cahilsin yada çok genç...
Bana takti canim sormaBence senH E u taniyosun. Sanki gercek hayatta ona garezin var gibi. Neden ona satastin bugun anlamadim. Eski konularina da bakmissin baya bi incelemessin yani..
Iyiymissiniz oooHaftada 2 ya da 3
Benim esimde oyledir hele kisin hic sokulmaz banyoyu sevmiyor o yuzden yaniSizce normalmi gecen arkadasimla konustum kocasi iki ayda bir yatiyormus.sebebi cani istemiyormus.o da caresizdi bende senin konunu k.kulubune koyacam koy dedi.sen koy dedim interneti yoktu yorumlarinizi bekliyirum boyle olaylar varmi arkadasima nasil akil veriyim canlarim
Masallah nazar degmesinValla ben çocuk istiyorum iki üç günde bir yapalım kaliteli olsun spermler diyorum başlatma kaliteye benimki kaliteli zaten diyor her günümüz laylaylom çoğu kez günde iki kez laylaylom...şikayetim yok
Aynen esim de oyle dedi geldigim saat belli aldigim harcadigim belli telefonum facebook sifrem elinde ben bekarken bile kiz arkadsimi opmedim sirf gunaha girmeyim yada kotu birsey yapmayayim diye diyor sirf cinsellik icin evlenmedim ben diyor bi nefes bi duzen icin diyorBu dertten dolayı hemen aldatma ihtimali düşünülmemeli bence. İlle dışarı yönelmelerini düşünmek cok saçma. Boyle dusunerek evlilik diken üstü bir huzursuzluk olur sadece. Hersey cinsellikle paralel olamaz bence.
Iyiymissiniz ooo
Konu ne fake degil arkadasim ben actimKonu sonra fake cikmasinda gene...
Yok ya gercekten esim doktor hamileliklerim de 9 ay iliskiyi yasakladi adam bi gun sikayet etmedi kendimi dizginlemeyi ogrendim diyor ama simdi iyiyiz cok sukur2 aymi ?
Yav benimki adet donemlerinde azgin teke gibi oluyo
Hatta gecen dedim askm 2 ay yapmayanlar nasil dayaniyo dedim. Sacmalama dedi mumkunati yokmus yeni.
Ya baska kadin var yada adam o bicim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?