evlilikte soguklukistemiyormus

ben yorgunluktan pert oluyorum cnm bnde de istek var ama icraat olmuyo bide uzattıkça uzatır benmkide :) o yüzden slm bile vermeye çekinir oldum

Bizde cocuk falan yok ya gittigi kadar esimi reddetmek istemiyorum.
Erkege istedigini vercen ki disariya yonelmicek..

Bu dertten dolayı hemen aldatma ihtimali düşünülmemeli bence. İlle dışarı yönelmelerini düşünmek cok saçma. Boyle dusunerek evlilik diken üstü bir huzursuzluk olur sadece. Hersey cinsellikle paralel olamaz bence.

Benim esimde oyledir hele kisin hic sokulmaz banyoyu sevmiyor o yuzden yani

Aynen esim de oyle dedi geldigim saat belli aldigim harcadigim belli telefonum facebook sifrem elinde ben bekarken bile kiz arkadsimi opmedim sirf gunaha girmeyim yada kotu birsey yapmayayim diye diyor sirf cinsellik icin evlenmedim ben diyor bi nefes bi duzen icin diyor

2 aymi ?
Yav benimki adet donemlerinde azgin teke gibi oluyo

Hatta gecen dedim askm 2 ay yapmayanlar nasil dayaniyo dedim. Sacmalama dedi mumkunati yokmus yeni.
Ya baska kadin var yada adam o bicim
Yok ya gercekten esim doktor hamileliklerim de 9 ay iliskiyi yasakladi adam bi gun sikayet etmedi kendimi dizginlemeyi ogrendim diyor ama simdi iyiyiz cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…