- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
kız sen kvdenle bir otururken nasıl yaptın o 3 5defayıkadın su paranızdan bıkıp kovmustur sızı.Biz haftda 3-4 yapiyoz yani oanki durumumuza bagli
Siz yapabiliosaniz 5 6 yapin
Cinsellik iyidir genc ve diri tutar ...
aynen önemli olan kalite 5 dak işini görü giden adamdan bir halt olmazSayılara takilmayin önemli olan kalitedir,amma 2 ayda çok uzun bir süre bir erkegin bu kadar süre isteksiz olmasi ereksiyon problemi olabilecegini düsündürüyor bana
kız sen kvdenle bir otururken nasıl yaptın o 3 5defayıkadın su paranızdan bıkıp kovmustur sızı.
bu ısın saksı bız 9 yıllık evlıyız 2 cocuk var haftada 2 oluyor
eski konusunda okudumYeni uyesiniz helcinin eskiden kaynanasiyla oturdugunu nerden biliyosunuz ki?
eski konusunda okudum
kv bir oturup çok iyi cinsel hayatm var dıyenlere pek inanmıyorum acıkcasıYeni uyesiniz helcinin eskiden kaynanasiyla oturdugunu nerden biliyosunuz ki?
8 ay oturdum kv demle ama soyledigin saka hic hos degil.kız sen kvdenle bir otururken nasıl yaptın o 3 5defayıkadın su paranızdan bıkıp kovmustur sızı.
bu ısın saksı bız 9 yıllık evlıyız 2 cocuk var haftada 2 oluyor
Inandirmak icin foto mu cekim KOMIKSIN YAkv bir oturup çok iyi cinsel hayatm var dıyenlere pek inanmıyorum acıkcası
Sizce normalmi gecen arkadasimla konustum kocasi iki ayda bir yatiyormus.sebebi cani istemiyormus.o da caresizdi bende senin konunu k.kulubune koyacam koy dedi.sen koy dedim interneti yoktu yorumlarinizi bekliyirum boyle olaylar varmi arkadasima nasil akil veriyim canlarim
Bu konuda bahsi gecen arkadas sen olmayasin,hem iliskimizin eski heyecani kalmadi diyip akabinde "arkadaş"ının bu durumunu yazman manidar
Ben inanirim bnmde oyle ama zorla degil yani bende istiyorum esimde istiyor :)bizde eşime kalsa hergün olacak ta ben yanaşmıyorum. haftada 2 hiç yok demek bizde. inanmayan inanmasın yani.başına gelmediği içindir
ben yorgunluktan pert oluyorum cnm bnde de istek var ama icraat olmuyo bide uzattıkça uzatır benmkide :) o yüzden slm bile vermeye çekinir oldumBen inanirim bnmde oyle ama zorla degil yani bende istiyorum esimde istiyor :)
Bazi arkadaaslar inanmiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?