evlilikte soguklukistemiyormus

Biz haftda 3-4 yapiyoz yani oanki durumumuza bagli
Siz yapabiliosaniz 5 6 yapin
Cinsellik iyidir genc ve diri tutar ...
kız sen kvdenle bir otururken nasıl yaptın o 3 5defayıkadın su paranızdan bıkıp kovmustur sızı.

bu ısın saksı bız 9 yıllık evlıyız 2 cocuk var haftada 2 oluyor

kız sen kvdenle bir otururken nasıl yaptın o 3 5defayıkadın su paranızdan bıkıp kovmustur sızı.

bu ısın saksı bız 9 yıllık evlıyız 2 cocuk var haftada 2 oluyor

Yeni uyesiniz helcinin eskiden kaynanasiyla oturdugunu nerden biliyosunuz ki?

Walla uzmanlar haftada 3 diyo ama ki bu durum erkek için bi ihtiyaç ben dayanabilineceğimi düşünmüyorum açıkcası mutlaka altında ciddi bi problem olmalı

kv bir oturup çok iyi cinsel hayatm var dıyenlere pek inanmıyorum acıkcası
Inandirmak icin foto mu cekim KOMIKSIN YA sen 2 yapoyomussun ben 3 yapiyorum cokta abartilcak bisy degl yani goren duyan sanir hafta 10 defa dedim.

Bu konuda bahsi gecen arkadas sen olmayasin,hem iliskimizin eski heyecani kalmadi diyip akabinde "arkadaş"ının bu durumunu yazman manidar

Bu konuda bahsi gecen arkadas sen olmayasin,hem iliskimizin eski heyecani kalmadi diyip akabinde "arkadaş"ının bu durumunu yazman manidar

2 ayda bir demiş konusunda
Eski konusunda da 2 aydır eşinin küs olduğunu yazmıştı bence de arkadaş aslında konu sahibi

bizde eşime kalsa hergün olacak ta ben yanaşmıyorum. haftada 2 hiç yok demek bizde. inanmayan inanmasın yani.başına gelmediği içindir
Ben inanirim bnmde oyle ama zorla degil yani bende istiyorum esimde istiyor :)
Bazi arkadaaslar inanmiyor :)

Ben inanirim bnmde oyle ama zorla degil yani bende istiyorum esimde istiyor :)
Bazi arkadaaslar inanmiyor :)
ben yorgunluktan pert oluyorum cnm bnde de istek var ama icraat olmuyo bide uzattıkça uzatır benmkide :) o yüzden slm bile vermeye çekinir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…