- 2 Kasım 2013
- 928
- 574
- 103
hayır cnm kendi tanıdıgım yakınımdan bahsediyorum. Birsz yadırgadım bu davranısını nicin sana laf sokim.Sen bana lafmi atiyorsun benimi kastediyorsun
Kusura bakma ozaman ozur dilerim ben bir konu actim actigima acacagima pisman oldumAyrıca senı tanımıyorum canım evlı olup olmadıgı bıle su an senden duydum.
Tesekkürler cınımm.bi kac arkadaş daha bu konuya yaptigin yorumlara hayran kalmış zaten.Ya
Yani anlayisinoza kaldim ne alakaysa
Quantity kantite mi olmuş? Ne zaman olmuş?
bi dr a gitmek lazım amagenelde enfeksiyon yüzünden olur ağrı ben doktoruma sormuştum
gerçekten de enfeksiyon çıkmıştı bende, ilaç kullandım şimdi çok rahatım...
niye utanıyorsunbi dr a gitmek lazım amautanıyorum
:niye utanıyorsun
utanma, doktor günde kaç tenesinin kukusunu görüyor :)
Hava ne alaka,,,Boyle diyenleri cok duydum simdi havani at bakalim:)))
Hava ne alaka,,,
Esprisine dedim nazar degmesinHava ne alaka,,,
Var mi yokmu bilmiyorum ama bosaniyorlarPsikolojik olabilir
Hayatında başkası olabilir
Sevmiyor olabilir.
Geniş çaplı araştırma yapmalı önce aldatma var mı yok mu onu öğrenmeli kesinlikle.
YOk galiba psikolojik mis.. Esin dogru demis yapma yapma nereye kadsr dayanacak biyolojik bir vArlık sonucta gece kamyon devirir yoksa. Kocam da adet donemlerimde zor dayanıyor. Ay nazsr degmesin kız baksana neleri varmıs ayol. Adamın seyi siser ya kasıkları agrır valla ıkı ay ne demek . Adam yapmıyorsa isteksiz olabilir karısını canı istemiyor demekki. Yada baska biri var onunla yapıorda olabilir. Bir diger ihtimal de karısı cekici gelmiorsa kendi kendini rahatlatıyor da olabilir
Jeralde psikolojikmis ama ayriliyorlar iste kadin deli gibi agliyorEvliliklerinde başka problemler, tartışmalar, maddi sorunlar var mı bunlar önemli. Erkekler çok etkilenebiliyor böyle şeylerden.
İlla aldatıyor iktidarsız ya da gay olmasını gerektirmez bu durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?