evlilikte soguklukistemiyormus

Başka bir kadın olsa karısıyla işi ne bence soğumuş olabilir eşinin gözüne hitap edecek şeyler yapıp ilişkini hareketlendirmeli bence...

anlatma mecbur degilsin ya kv dene herseyi anlatmaya al cocugu yanina gidin doktora hicmi arkdasin yok birakacak kimsen yoksa getir yaninda
ben anlatmasam bile bi şekilde ortaya çıkıyor kv de bizde kalır bazen bazen kaynım görümcem kalıyor insanlık hali agzından kacıyor bazen dr bişey demezse götürürüm yanımda ama devlet hastanelerinde psikoloğ var mı ki

Yok ya gercekten esim doktor hamileliklerim de 9 ay iliskiyi yasakladi adam bi gun sikayet etmedi kendimi dizginlemeyi ogrendim diyor ama simdi iyiyiz cok sukur
Hamilelik ayri mecbursunuz onda ama bu durum farkli ..

Arkadaslar artik kadinlar istekli erkekler yanasmiyor nasil bir devirdeyiz yahu cevremde cok ornek var ben bile kustuk ikiay adam cani cekmedi nasil dayaniyorsun desigimde on ayda dayanitim dedi

Kaynanam biel sasirdi duyunca nasil bukadar olmaz dedi rahibe mi bu dedi oglu icin.dusunun yani

Bu kdar sasirmanizi anlamis degilim acikcasi.
Daha 3.5 yillik evliyim, cocugum yok.. herseyimiz yerinde neden yapmayalim? Sanki haftada 10 defa yapiyorum demisim gibi sasiriyorsunuz.
Takildim sadece bizde de ayni 3 4 bazen ayda 2 3 degisiyor yani

Adetin son gününü zor bekliyoruz diyim sen anla
Sana bi tavsiye kuzum bence adetinin bittigi gun hemen iliskiye girme bazen iliski sonrasi yeniden adetin geliyor bazen bi iki gun uzabiliyor en iyisi bittikten sonra 1 gun beklemek emin olmak icin

Evliliklerinde başka problemler, tartışmalar, maddi sorunlar var mı bunlar önemli. Erkekler çok etkilenebiliyor böyle şeylerden.
İlla aldatıyor iktidarsız ya da gay olmasını gerektirmez bu durum.

9 sayfayı okumaya usenenler için özet geceyim.

"Kocisimle en çok biz yiyisiyoruz"
"Hayır biz daha çok saapiyoruz."

He bir de ustunuze rahat bir şeyler alıp öyle okuyun. Buralar hep seks.
Çok güzel güzel açıklama getirmişin.Konu aslından çıktı gövde gösterisine dönüştü.
kim günde kaç kere şeeediyo onu anlatıp hahaayy diyor.digeride çıkıp biz daha çok şeediyoruz diyo.

ilişki ve evliliklerde hersey önemli maddiyat cevre sartlar vs. erkekler daha hassaslar bu konuda kadın istemese bile beraber oluyor renk vermiyor ama erkekler öyle degil

Gay olsa eşiyle olabilir mi ya?bilmediğinden soruyorum gerçekten?
Olabiliyor. Toplumdan bu durumu gizlemek için evlenebiliyorlar. E kadını da şüphelendirmemek adına birlikte oluyor olabilirler, ki varmış öyleleri. ya o değil de, konunun içine etmişler resmen. Ne alakaysa, millet gövde gösterisi yapmış. ''Ay biz 10 kez şaapıyoz, siz 9 mu yapıyonuz cıks olmaz tatlım yükseltmen lazım, yoksa kocişin dışarı gider'' Iyyyk iğrençsiniz resmen. Sanki soran olmuş gibi ballandıra ballandıra anlatmışlar birde. Bazı üyeler gerçekten nerde nasıl davranması gerektiğini bilmiyor. Yani burası sanal ortam, kimse kimseyi tanımıyor diye, bu kadar da olmaz yani. Sidik yarıştırmışlar resmen.

önemli olan seks den çok yanındaki adamla mutlu olmak ki bu işin sayısı ve zamanı olmaz :)

Sonuna kadar katılıyorum.Altın Gunlerinde 50sindeki teyzelerin agzini kapata kapata kız suss diyerek laf üstüne laf açıp yatak odalarını anlatmasına benzedi konu. Sanki kimse de koca yok,bi tek haftada kac posta yapan kadınların ki var. Edep yaHu edepp

Duygularıma tercüman olmuşsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…