• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte sorun mu ?

MisMissing

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2015
75
28
3
Herkese meraba
Sorum şu ki ; bayan erkekten 3 - 4 yaş büyük olunca çok mu problem oluyor . Seviyorum o da beni seviyor . Ama ailesi beni yaşım ondan büyük olduğu için istemiyor. Dik durmaya çalışıyorum . Ama artık yıpranmaya başlıyorum söylenen sözlerle. Aynı durumda olan var mı?

Herkese meraba
Sorum şu ki ; bayan erkekten 3 - 4 yaş büyük olunca çok mu problem oluyor . Seviyorum o da beni seviyor . Ama ailesi beni yaşım ondan büyük olduğu için istemiyor. Dik durmaya çalışıyorum . Ama artık yıpranmaya başlıyorum söylenen sözlerle. Aynı durumda olan var mı?
yaş belki problem olmaz da ailesinin seni bu bahaneyle istememesi başlı başına problem.

Herkese meraba
tek sıkıntı yaşsa aşılabilir.. ama aile bunu bahane ederse sıkıntı tabi. yıpratırlar seni.

Herkese meraba
Yaş sorun değil de ailesinin seni istememesi sorun hiç konustunuz mu bir araya gelip

Birbirinizi seviyorsanız neden problem olsun.
Sevdiğin insan önemsememiş.
Aile için canını sıkmana değmez derim ,sizi kararlı görünce yapacak bir şeyleri kalmayacak.
İş sende bitiyor , konuşulanlara kulaklarını tıka moralini bozma.
Böyle yapmaya devam ederlerse kendi oğullarının da kalbini kırıp kaybedebilirler ikinizi.

Hiç problem olacak bişey değil hele ki 3-4 yaş. Ama aile sorununu nasıl çözersiniz bilmiyorum bence siz bulasmayin sevgiliniz halletsin.

hıcbır sekılde problem olamaz olmamalı da
ama şöyle de bir durum var
benım eşimin annesi ben öğretmen olmadıgım ıcın benı ıstemıyor ben küçüğüm eşimden

Abimin eşi de abimden büyük ve hiçbir sorun olmadı

İkisi zaten çok iyi anlaşıyorlar
Ailem de abim sevip istedikten sonra neden karisalim herkesin kendi kararı dediler

İki buçuk yıllık evliler ve her şey çok güzel herkes açısından

Hatta benim ailem muhafazakar diye tabir edilen bir aile ama abimin ve eşinin inançları ve yaşam tarzları çok çok farklı ama kimse kimseye karışmaz saygı duyar

Sizin meseleniz yaş meselesi değil bence aile sizi istemiyor ve yaş olmasa başka konuyu sorun edeceklerdi gibi geldi bana

Umarım her şey gonlunuzce olur mutluluklar

hıcbır sekılde problem olamaz olmamalı da
ama şöyle de bir durum var
benım eşimin annesi ben öğretmen olmadıgım ıcın benı ıstemıyor ben küçüğüm eşimden

Bir arkadaşım 6 yıllık sevgilisi tarafından terk edilmişti bu sebeple

KV adayı "ben atanmamis gelin istemem, maaş bordrosunu gormeden bu evlilik olmaz." dedi ve çocuk KPSS açıklandığında kızın atanamaycagini gördü ve ayrıldı

Ne kadar sığ bir anlayış ve düşünce tarzı

Umarım her şey gonlunuzce olur

Bir arkadaşım 6 yıllık sevgilisi tarafından terk edilmişti bu sebeple

KV adayı "ben atanmamis gelin istemem, maaş bordrosunu gormeden bu evlilik olmaz." dedi ve çocuk KPSS açıklandığında kızın atanamaycagini gördü ve ayrıldı

Ne kadar sığ bir anlayış ve düşünce tarzı

Umarım her şey gonlunuzce olur

öğretmen gelin iki ay onlarla beraber kalacakmış kv nın buyuk planı
öğretmen gelinde iki ayı beraber kalmak için halı üstünde yatmak için ölüp bitiyordu sanki

öğretmen gelin iki ay onlarla beraber kalacakmış kv nın buyuk planı
öğretmen gelinde iki ayı beraber kalmak için halı üstünde yatmak için ölüp bitiyordu sanki

Ahh bu KV ler :)
Harika bir düşünce tarzları var gerçekten
En iyisi dedigimizde bile turlu turlu huylar hayaller planlar :D

Kuzenim kendinden 2 yaş büyük bir kızla yeni nişanlandı yaş problem olmaz da kayın ailenin seni istememesi problem.

Bu yaş olayı niye dillendirilmişki. Benim kuzenimde eşinden 2 yaş büyük ama biz bunu seneler sonra tesadüfen öğrendik. Eş adayınız ailesinin tepki vereceğini biliyordur heralde yaş olayına. Aynı yaştayız diyip geçistirseydi. Büyütülecek bir konu değilki bu çünkü çok fark yok. Hem eşi kendinden büyük olan erkek zengin olurmuş öyle derler :)

Aılesı musluman mı
Sünnet oldugunu hatırlat Hz Muhammed ılk evlendıgınde 25, esı Hz Hatıce 4o yasındaydı yanı 15 yas büyüktü, ayrıca 2 kez duldu, yanı öncekı 2 esı vefat etmıs

Insanları anlamıyorum, çok ınce detaylara sünnet dıye dıkkat ederken, evlılık gıbı önemlı bır konuda bunları nıye gözardı ederler kı

olmaz o iş.
olacak olsaydı ailesi istemese bile siz bunu bilmezdiniz bile, nişanlınız size bunu yansıtmazdı.

Yaştan başka nasıl bir sorun olabilir ki , beni görmediler bile . Anne ve babası yok. Abla ve abileri var . En çok karşı çıkan da büyük ablası . Bizden kim kendinden büyük bir bayanla evlenmiş ki sen evleniyorsun diyor . Onu sileceğini söylüyor .

Back
X