yoklama mı :18::18::18::18::18:
yettim gariiiii
krizi canım nasılsın sen hep erken güne başlardın geç uynamakla iyi etmişssin dinlenmiş oldun
Eşin nazlı mı? Merak ettiğim birşey var bir ilişkide neden hep suçlama olur? Yani tamam sen sormuşsun o da trip atmış sonra inatlaşıp gitmemiş ama sen gitme demediğin halde suçlu nasıl oluyr da sen oluyorsun? Ben sen şöylesin böylesin diyen birine "ben sana baştan ne olduğumu söyledim yalan birşey demedim ben buyum" deyip yol verdim hiç çekemem naz, tripben kimseye nazlanmıyorum burada da ben miyim erkek sen misin de naz yapıyorsun diyesim gelir
Benim günlüğümün mü müdavinisin anlamadm:44:
Telden yaziyorum kuzum senin ya:zdigini gorunce yazayim dedim her zaman biliyosun gorusemiyoruz
bize çocukken hep denilen söz '' AZ ÖTEDE OYNAYIN ''
Özellikle kadriye teyze
,,canımm biraz uzaklaşşsan sen o ortamdann..Lily canim bunu sana yaxiyorum kocamla hala kavgaliyix gene kavga ediyorux hatta 5:dak once gene kavga ettik offff cok sogudum bu kavgalardan oda benden dogudu sanirim bole skknken beni sevmiyor diyorum bende onu sevmiyomus gibi hissediyoum korkuyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benim de genel psikolojimi yansıtan ifade diyelim :)))
insanlardan uzaklaşma haleti içerisindeyim
Lily canim bunu sana yaxiyorum kocamla hala kavgaliyix gene kavga ediyorux hatta 5:dak once gene kavga ettik offff cok sogudum bu kavgalardan oda benden dogudu sanirim bole skknken beni sevmiyor diyorum bende onu sevmiyomus gibi hissediyoum korkuyorum
ewet cnm kayserideyim ben erkiletteyim sen neredesin?
günaydın bu arada kızlar
Bak bak simdi msj cekmis seni cok seviyorum ne olur beni affet diye
Kızlar ii gcleeeeerrr.....
Kim var kim yok....
Krizcim yazamdm kaç gündür ama takip ediyorum ii adam etmişin valla...nazar değmesin...
Dolmacim sinav stresin ne alemde atlattin mi?
Deniz yine bi var bi yok...
Dorugun annesi niye banlandin meraktayim...
Ezgicim hayırlı olsun taşınmışin...
Bitirim sen Kayseri de misin ben de Kayseri'deyim...
Eses naber nye ses vermiosun kendi konuna gidion dimi arada bak buraya. ...
Istanbullum baristin mi kocacinla?
Aysecik sen bana niye hic yzmiosun..?
Herkese ii haftalaarrr....
ßůšr@
Ben merkezdeyim canm...
Sivas caddesinde oturuyorum...
ßůr@
son durum ne Denizcim??? ben konudan uzak kaldım ama merak ettim senisağolun fıstıklar hepinizi çok seviyorum
herkesin fikri çok önemli benim için hakkımızda hayırlısı olsun
bi kaç gün daha bekleyip görelim bakalım ne olacak
annemle konuştum az önce telde anladığım kadarıyla onunda çekinceleri var ve bu beni dahada soğuttu
uzak olayım kirada olayım mantığındayım şuan ama bilemiyorum
anacım 1 hafta yok oldum 100 sayfa lak lak etmişiniz bu ne yaaa maşallah sizeheee yaaaaa anam bizim cenemizde susmazdı heeee hergün bir başka konu 2 haftada bu kadar sayfaya geldiysek
kknın yarısı kvden dertli - ben en iyisi uzun bir süre evlenmeyi düşünmeyeyim hiç kv elti görümce çekemem valla kendi derdim kendime yetiyorsadece sen mi kv şikayet ederdinn bence topluca ederdikneden hep böleler ya
Lily canim bunu sana yaxiyorum kocamla hala kavgaliyix gene kavga ediyorux hatta 5:dak once gene kavga ettik offff cok sogudum bu kavgalardan oda benden dogudu sanirim bole skknken beni sevmiyor diyorum bende onu sevmiyomus gibi hissediyoum korkuyorum
yinede yakınz cnm
Tbi ki...Kaç yıllık evlisiniz canm siz...
ßůr@
slm canımmm takip edemiorum yaaa
ya kocam gitti şehir dışına tam barışamadan ama
cumartesi düğün vardı ya ii geçti annem falan gelmişti fazla
surat yapamadım dans ettik mecbren geri çevriemedim eğlendik
baya dünde annemle temzlik yaptık baya heryeri kaldırdık daha çok
annem tabi kurban olurumm ona.aniden bu sabahda kocam
gtti yani doğru düzgün barışamadık daha doğrusu ben o pek küs değildi
ben surat yaptıkça o yanıma gelio bişiler yapıo getirio falan kendi çapımda küstüm yani
şimdiden de özledimm
Kiz yine mi kavga ettiniz yaa...
Noldu son durum ne. ¿
ßůšr@
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?