evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
bu arada eşim bu yazıyı çok beğendi ve burda yazanları uygulayan bi kadın eşiyle sıkıntı yaşamaz vs dedi..hadi bakalım

walla tatlım bu kadar kasmaya gerek olduğu düşünmüyorum:) yani eşimle konuşurken sürekli ne dedi ne anladı die düşünüceksem yandık. ayrıca burda yazanların çoğu bence kadınlar içinde geçerli

iki taraf için de canım..en azından kendi beklediklerini bana da uygulamaya başladı..ya da benim beklentilerimi anladı...
mesela çok konuşunca laf etmiyo artık..
sakin sakin dinliyo..
ya da normalde odun gibi hiç konuşmayan eşim, durduk yere dertleşmek için arıyo artık beni..
ben de mesela artık tv izlerken onu lafa tutmuyorum vs vs..
yani %100 işe yarıyo diyemem ama mutlaka faydalı kısımları var..

canım dur bi de bunun erkekler için olanı var bunu da eşime dinletcem :)
önce onu yücelttim şimdi onun beni anlamasını sağlıcam :)
Bükçe'yi okumuştum daha önce :) ama erkeklerinkinde yapma şöyle yap gibi tavsiyeler var bükçede tatlı tatlı bir hikaye her halukarda erkek versiyonu daha yumuşak

Bükçe'yi okumuştum daha önce :) ama erkeklerinkinde yapma şöyle yap gibi tavsiyeler var bükçede tatlı tatlı bir hikaye her halukarda erkek versiyonu daha yumuşak

mecbur...biz daha eleştiriye gelebiliyoruz..erkekler bizim gibi gelemiyo eleştiriye anacım gurur yapıyolar...

kızlar kıyafet konusundaki tilkilikleriniz nelerryani istediğiniz bi şeyi nasıl giyiyorsunuz o laf etse bile

Eşimi çok rahatsız edecek şeyler giymem ztn..onun dışında yine kıskancagi kiyafetlerimi o yokken giyerim..bunu asla giyme derse başkası uymuyo deyip onu bahane ederek alışverişe çıkarım...:)) alışveriş yapmayı seviyorum ztn kocişkomla..o arada ortak zevklerimizi alırız..denerken rahatsız olacağı kısımları kapatırım çaktırmadan sonra başka zaman giyme vs derse bunu sen al demiştin diye üste çıkarım...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydınnnnnnnn kızlar nerelerdesiniz bakalımmmm????

:113: Krizantem:113:
:113:tulipa:113:

:113:deniz_1988:113:

:113:busraliaras:113:

:113:dorugunannesi:113:

:113oLmA:113:

:113:34ist:113:

:113:isyan123:113:

:113:lily86:113:Buradaaaaaaaaa

:113:ezgii2535:113:

:113:AYSHE9388:113:

:113:faat:113:

:113:Y_klbk:113:

:113:ecmel1987:113:

:113:balbocegi35:113:

:113:LiLyaNa_ :113:

:113: efuli_:113:

:113:eses07 :113:

:113:Hkmt_Krkya01 :113:

:113: bitirim :113:

hakikaten az tilki değilsin haaa

aramıza yeni arkadaşlar katışmıs hepinizle teker teker ilginecegimmm öpüyorum canlar
ben yokksam kimse yokkk

kim beni özledi uleynnnnnnn

aramıza yeni arkadaşlar katışmıs hepinizle teker teker ilginecegimmm öpüyorum canlar
ben yokksam kimse yokkk
canımcımmmmm hoşgeldinnnnnn
tatlım akşamları pek girilmiyor yaa ben de bu ara akşamları pek takılmıyorum kkda - son zamanlarda pek internete de girmiyorum ama girdiğimde de buraya yazmadan geçmiyorum

Caniiimmm canim....ben böyle değildim yaşarken oldum...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayat utansin gardasss
tatlım akşamları pek girilmiyor yaa ben de bu ara akşamları pek takılmıyorum kkda - son zamanlarda pek internete de girmiyorum ama girdiğimde de buraya yazmadan geçmiyorum
Bundan sonra bende varim sonunda eleman bulduk vee ohh dunya varmis dicemm artik
Nerelerdesinnn sennnn merakkk eylttikkkk yeni bir hayatta hergun sibel sordu seni aklimdan cikmadin benimde

Ya soema kuxum okdar yogundumdumki esimle bazen inann is yerinde yer yatagi yapip uyuduk bazen

...

Hayat utansin gardasss

Bundan sonra bende varim sonunda eleman bulduk vee ohh dunya varmis dicemm artik

Ya soema kuxum okdar yogundumdumki esimle bazen inann is yerinde yer yatagi yapip uyuduk bazen

...

Oyu canim yerim seni..yeni bir hayata da yazda kızlar rahatlasin...çok özledik seni

merhabaaaa
bende bir tilkiliğimi yazayım,eğerki bazen istemediğim bir şey olucaksa yani yaptığım bir şeyden ötürü bana kızıcaksa hemen salağa yatıyorum en iyi sen bilirsin ben nerden biliyim ki gibi

Oyu canim yerim seni..yeni bir hayata da yazda kızlar rahatlasin...çok özledik seni

tabletten yaziyommm kuzum yaaa kizlara yazda gelsinler buraya ordan oraya gecmesii cok zor oliyyyy yarin pcden yazina hem burayii hemde yeni bir hayatii inleticemm ulynnnn isyann inan hep aklim sizdeydi sagligin nasil kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…