- 10 Nisan 2014
- 1.090
- 274
- 113
valla benim kocam ayıptır sölemesi insan üstü yediği için ama adamda tık yok ben o yedikce iştahım artıyor sonrda al basımıza kilo geldi
uzaklaştıramadığımız tipler var ne yapalımbaşa gelen çekilir
çatlak oldumu yaa ben daha hamile değilken bile bende var yandım
aynen o öyle yerken bide sanada ye derse azına tıkarsa düşün
sıfır çatlak galiba genetik annemde benim gibi.babaannem kumaşın güzel derdi rahmetlik. yani cilt ile alakalı. şükür hiç yok çatlak patlak
hep özenmişimdir şu erkeklerin metebolizmasına he yiyolar ama tık yok biz yesekmi yemesekmi derdindeyiz onlar götürüp duruyorlar
evlenince 50 kiloydum şimdi 72yeşil kahve çekirdeğinden bahsettiler onu alıcam. bakalım faydası olacakmı
hiç alma yaa benim komsum kullanıyordu bir halta yaramadı dedi tabi güzelmi kullandı bilemem şimdi dorusu
hadi yaa budamı tırt çıkdı
yes hemde 23 kilo veremiorum işte şimdi. 72 ye zorla düştüm kaldı kilolar. çıtır dım ki bi şimdi bak bide. ama oğluşum herşeye deger
çatlak oldumu yaa ben daha hamile değilken bile bende var yandım[/Q]
Benim catlak olmadi ki o kadar kg almama ragmen 55 kg dum 66 kg oldum ama surekli acibadem ygi surdum karnima ve ggsme
nerden duydun kız bugün doktoramı gittin sen
Benim 4.5 ayda 11 kg oldu :))
hatta bana verdi sen dene bakalım diyede ben yok niye kullanıyım ozaman dedim spor yapmadan diyet yapmadan verilcek işler değil valla gel ikimiz ortak olalım su diyetee girelim senle ne dersin
e maşallah diyim ozaman yandın
aynen ben de öyle bir sinir krizi geçirdim. sonra yaptığımdan utandımsogukluk koy araca canım benim yaptıgım gibigerci ben sinir krizi gecirdikten sonra mesafe koymustum ama şükür kafam arahat suan
Canlarim salcali tel sehriye corbasini bilen varmii canim cektide
canım soğanı kıymayı kavur. içinesalçasını koy bi çevir yakma.sonra sıcak su ekle. ben bulyon atıyorum bide.kaynayınca tuzunu şehriyesini koy pişir nanede koyabilirsin bizimkiler limon sıkarlar. afiyet olsun
Su kaynayinca mi atayim sehriyeyi canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?