kız benmki bir ara takmıstı yaaa şifremi ögrenecek muneye yazacakmıs diyo baş yetkili kimse ona yazıcammm
karımı benden aldınız diye sana komplo kurucam diyordu ama beni sizden koparamaz halt yemiş benim kociş
Varyaaa tilki hatunlar olarak kilo aldi basini yurudu haberinizz olaGececi benimki canım.
Bu gece yok..
Yarın var..
Afiyet olsun ben de bir şeyler tıkınayım :)
Oy çok kilo aldım ama yemeden de duramıyorum yemek mutluluk veriyor bana
Kiz varyaa sendebher seyi arastirp orenmemhuyuna bayildim benim agzimi birak cilalamak boyasalar ben gene ismini jerak etmezdimtemizletmenin üstüne yapılan parlatma işlemi :) ağzımın içine çimento döktüler sanki :) iğrenç oldu ağzımın içi
Karsisinda size yaziyorumm isterse catlasin vallaabizim kocisler takmıs yavrum kk ya
bu bizim kocişler kk takmışlar desenekız benmki bir ara takmıstı yaa şifremi ögrenecek muneye yazacakmıs diyo baş yetkili kimse ona yazıcammm
karımı benden aldınız diye sana komplo kurucam diyordu ama beni sizden koparamaz halt yemiş benim kociş
bu bizim kocişler kk takmışlar desene
:))) çok mersi kız of of damağımda tahriş olmuş o halde de yiyiyoz ya helal bana ;pVaryaaa tilki hatunlar olarak kilo aldi basini yurudu haberinizz ola
Kiz varyaa sendebher seyi arastirp orenmemhuyuna bayildim benim agzimi birak cilalamak boyasalar ben gene ismini jerak etmezdim
Karsisinda size yaziyorumm isterse catlasin vallaa
...
:))) çok mersi kız of of damağımda tahriş olmuş o halde de yiyiyoz ya helal bana ;p
bizim kocisler takmıs yavrum kk ya
Bizi koparamazlarrr halt yemislerrr kocalarr hahay
...
Kızlar valla ben bizimkinden gizli yazıyom yoksa Allah korusun kullanıcı adımı bi öğrense yandım...malum açtığım konular vr yaptığım yorumlar genellikle bizimkinin naneleri üzerine ya..))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Varyaaa tilki hatunlar olarak kilo aldi basini yurudu haberinizz ola
Kiz varyaa sendebher seyi arastirp orenmemhuyuna bayildim benim agzimi birak cilalamak boyasalar ben gene ismini jerak etmezdim
Karsisinda size yaziyorumm isterse catlasin vallaa
...
Benimki uyudu..
Sahuru bekliyorum bende
Kızlar valla ben bizimkinden gizli yazıyom yoksa Allah korusun kullanıcı adımı bi öğrense yandım...malum açtığım konular vr yaptığım yorumlar genellikle bizimkinin naneleri üzerine ya..))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kiz sahura kadar uyumican mi yoksa
...
Selam kızçelerrrr naberrr
Haftaya doktora gidicem ama korkuyorum
...
Ben ciktim kixlar sabah yoklamada gorusurzz
...
yok ramazanda ezana kadar uyumuyorum .. Sabah yatıyorum öğlen kalkıyorum ..
Yoksa sahura kalkamıyorum .. Simdi uykum var ama yatmicam.. Ac tutarız yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?