evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .

bizim kocisler takmıs yavrum kk ya

Gececi benimki canım.
Bu gece yok..
Yarın var..

Afiyet olsun ben de bir şeyler tıkınayım :)
Oy çok kilo aldım ama yemeden de duramıyorum yemek mutluluk veriyor bana
Varyaaa tilki hatunlar olarak kilo aldi basini yurudu haberinizz ola
temizletmenin üstüne yapılan parlatma işlemi :) ağzımın içine çimento döktüler sanki :) iğrenç oldu ağzımın içi
Kiz varyaa sendebher seyi arastirp orenmemhuyuna bayildim benim agzimi birak cilalamak boyasalar ben gene ismini jerak etmezdim
Karsisinda size yaziyorumm isterse catlasin vallaa

...

bu bizim kocişler kk takmışlar desene

:))) çok mersi kız of of damağımda tahriş olmuş o halde de yiyiyoz ya helal bana ;p

:))) çok mersi kız of of damağımda tahriş olmuş o halde de yiyiyoz ya helal bana ;p

Yaa bu aralar kendine iyi bakmiyosun fsrkindamisin yaramadigi halde cipsler falan hadianladik cok fazla buhram yasisypsun kendi icindede kendini dusuneceksin bu arada ablanla aran nasil oldu hala sogukmusunuz

...

Bizi koparamazlarrr halt yemislerrr kocalarr hahay

...

Kızlar valla ben bizimkinden gizli yazıyom yoksa Allah korusun kullanıcı adımı bi öğrense yandım...malum açtığım konular vr yaptığım yorumlar genellikle bizimkinin naneleri üzerine ya..))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bigun bixim kocalar gixli ajanlik yapipta yazdiklarimi gorseler yandik

...

Benimki uyudu..
Sahuru bekliyorum bende

Son düzenleme:
Burda cok sevdigim bir arkadasimin dusuk haberini aldim dusuk yapan bir bayan olarak suanda kizlar cok uzgunum icim cok kotu oldu

...

yok ramazanda ezana kadar uyumuyorum .. Sabah yatıyorum öğlen kalkıyorum ..
Yoksa sahura kalkamıyorum .. Simdi uykum var ama yatmicam.. Ac tutarız yoksa

iyi bari bana arkadaş çıktı sahura kadar aynnnnneeen bende öle yapıyorum esescim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…