Ooo sendemi birutus herkez gececi anlasilan bugunn
...
iyi bari bana arkadaş çıktı sahura kadar aynnnnneeen bende öle yapıyorum esescim
hoşbulduk yavruuuuummmhosgeldin aysem
naber kıscemmm
yoksa kalkamıorum ya napayım ..
simdi hafif uyukluorumama alısırımm
hoşbulduk yavruuuuummmiyilik sağlık ne olsun senden nabeerrr bu arada çoookkk sıcaaak bursaaaa ora nasıl
bende öle yaaa ama uyuyup uyanıncada çok kötü oluyom
Alanya yanıyooo
klima dünden beri full çalışıyooo
bende uykum bölününce agrasif oluorm
klimayı kapatınca evin içi cayırcayır oluyo demiiiorası daha sıcak tabiii düşünemiyorum ne yapacaksın sahura benim gözler gitmeye basladı bide geç kalktım yani
bugün ilk sahura ;
Çay
Patates haşlama
Peynir
ZeYtin
Domates
Salatalık
Bal
Pekmez
Karpuz
yanıyoo az bi kelime kalıo ..
asfalt eriyo gündüz daha beter ..
bende suanda sahurda hiç bişi yemedim ölece sizden sonra hemen uyudum şimdi tutsammı tutmasammı diye düşünüyorum hala daha su içmedim bişi yemedim
yok ramazanda ezana kadar uyumuyorum .. sabah yatıyorum öğlen kalkıyorum ..
yoksa sahura kalkamıyorum .. simdi uykum var ama yatmicam.. ac tutarız yoksa
yaa hastalanmadım ya kadın doguma gidicem ama korkuyorum canım benimne doktoru kuzum .. nen var ? :26:
görüşürüzz
iyi bari bana arkadaş çıktı sahura kadar aynnnnneeen bende öle yapıyorum esescim
aynen öle kuşum sahura kadar uyumak yookkk
vay vay bu ne güzel iltifatlar böyle çok mersi o senin çitırlığın :) benim pc pörtledi şu an cepten mecburen girdim ayrı yettenşu aralar pek yoğunluktur gidiyor..sen nasılsın neler yapıyosun ramazana hazırmısın :) gün içerisinde bol bol topiğe giriyim de karnınızı acıktırıyım p
bende suanda sahurda hiç bişi yemedim ölece sizden sonra hemen uyudum şimdi tutsammı tutmasammı diye düşünüyorum hala daha su içmedim bişi yemedim
yaa hastalanmadım ya kadın doguma gidicem ama korkuyorum canım benim
evde olunca klimanın altında tutmak bizim için çok kolay oluyor yaa ama neyse denicem bende tutmasamda içim çok kötü oluyo[/Qsen su içmeyerek onun niyetine girmiin canım ALLAH yardım eder inşallah
yaa hastalanmadım ya kadın doguma gidicem ama korkuyorum canım benim
selammmm kızlarrr günaydın dicem ama öğle oldu TÜNAYDIIIN
meraba tatlımm...
kıymamı çıkardım buzluktan çözülene kadar burdayımm
yemek yapmaya üşeniyorum ama iyce halden düşmeden başliim diyorum...
iysimi bi yandan patlıcanlara girişeyim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?