- 10 Nisan 2014
- 1.090
- 274
- 113
çatlak oldumu yaa ben daha hamile değilken bile bende var yandım[/Q]
Benim catlak olmadi ki o kadar kg almama ragmen 55 kg dum 66 kg oldum ama surekli acibadem ygi surdum karnima ve ggsme
Evet canim bugun kontrolm vardi muaynane yakin kafamiz estikce gidiyoruz :)))
ben ne şanssız bir hatunum yaa çatlaklarım valla ne yapım zamanında bilinlenemedik kremler falan kız baya almıssın accık yeme
krizantem kız sen niye kızardın:26: bazıları kırmızı üyeliklerinizmi farklı cahil kaldım
tamamda önce iştahımızı nasıl kapatıcaz. nasıl yapıcaz bi fikrin varmı
aynen ben de öyle bir sinir krizi geçirdim. sonra yaptığımdan utandımama işin ilginci o zaman daha iyi davrandılar bana. sonra terbiyesizlik ettim diye iyi davranmaya başladığımda tekrar üste çıktılar haklısın mesafe koymakta fayda var
ben ne şanssız bir hatunum yaa çatlaklarım valla ne yapım zamanında bilinlenemedik kremler falan kız baya almıssın accık yeme
100 kg da olsam yiyeceem yarasin kizimabi sekilde vercez gari kilolari :))
100 kg da olsam yiyeceem yarasin kizimabi sekilde vercez gari kilolari :))
dogum yaparken cok zorlanırsın canım ben ondan diyorum kilo normal dogumda insanı zorluyor
Patliyorum resmen sıkıntidaan
şuan inan bende patlıyorum akşamlarıda burası çok sakin oluyor yahu içim baylıyor
Vallahi bu bas agrisiyla migde bulantisi oldurecek beni :95:
Migreniniz mi var gecmiş olsun.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bu yorumu beğendim ama sistem beğendirmedi :)kavgasız ev meyvesiz pastaya benzer
İnsanlar istedikten sonra her kıvama gelir ama gözlemlediğim kadarıyla erkekler çabalamayı sevmiyor, ben buyum böyle kabul et diyor ama kabul ettiğin kişi de kendini zamanla salıyor ha hal böyleken senden 4-4lük kendi istediği gibi olmanı talep ediyor yani kadın erkeğe göre şekillenmeli ama erkek bekar hayatı gbi kafasına göre takılmalı onlar bunu istiyor bu yüzden ben kendini yontmuş bir adam arıyorum eee o da bu evrende olmadığına göre evlenmemeyi göze alabiliyorum haliyle...denizcim sana bu konuda katılamıyorum insanlar bence değişir bazen doru şeyi yapıp değişmeye yürekleri yetmez korkarlar yada üşenirler yada işlerine öle gelir ama istemezlerse öle olmayı öle bi değişirlerki biz karılarıda olsak yarın bir gün anada olsak hep erkekleri poh pohlamaya alışmışız erkek yaa ne yapsa erkektir yapar diyo geciyoruz dillendirmesek bile sanırım bilinç altımıza işlemiş her şeyi alttan alp nasl olsa değişmicek diye alttan alıyoruz kendimize yazık etmiyormuyuz :44::44:
ah erkekler ah , sorunların üstüne gitmek yerine kaçmayı seçiyorlar - bu arada bebişin hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüt inşallahÇok haklısın da dedin ya içim almıyo aynen öyle yaa ne yaparsa yapsın hoşuma gitmicek ki böyle bi yapım var yaa unutmuyorum uzaklasiyorum...konuşup da duzelltigimiz biseyimiz olmadı zaten iletişim kopuk olduğu için bu durumdayız... konuşalım desem dönüp dönüp bunları söyleme der...
ßůr@
maşallah okudum okudum epey hoca olmuşsun okudukça evet evet aynen dedim - evli olmamakla birlikte gözlemlerim bana çok şey öğretti ee kkdaki kaynana- eşle ilgili sorunlar topikleri de az şey katmadı bana hani
kim ben mi hocaaaa
ben ne anlarım hocalıktan kızzz
ama yeri geldinde bayanlar olarak itirazlarımızı doru şekilde anlatabildimizi ben zannetmiyorum çoğu zamandada zaten kendimizi doru bir şekilde anlatmamızada izin vermiyorlar tantana yapma diye ya bagarıyorlar yada basıp gidiyorlar
Deniz sen sabırlıymışsın da birşey soracağımvalla krizcim
yaşadıklarımı az çok bilirsin değişseydi şimdiye değişirdi benim ki
ulan adam hayata küsmüştü onu terk ettim diye yeminler sözler sonra ne oldu aynı tas aynı hamam
ben katlanmayayım da ne yapayım
değişmiyor işte aynı
bak arabamızı sözüm ona sattı birisine 3 aydır tek kuruş parasını getirmedi ve ben kullanmadığım arabanın kredi borcunu ödüyorum başkaları gezip tozuyor arabamla
daha neler neler anlatmakla bitmez
ev sahibi çıkın diyor
eşim hiç oralı değil uufff bıktım eşimin akılsızlığından
burdayım canım
işim oluyor arada
evlilikte tilkilik diye tulipa demişti oku bak orada yazıyorum diye demek ki onun da payı varve
arkadaşlar saolsun bir konuda yorumlarımı begenip konu acmamı istediler konunun adını onlar koydular bana sadece topiği açınca başlığın altındaki yazıları yazmak kaldı ben yoksa açmıcaktım ondan cesaretlendirdiler saolsunlar
şimdi detaylı anlatmayı erkekler sevmiyor malum onlar az kelimeyle çok iş istiyorlar - ağır abi takılıyorlar falan ama evlilik de öyle sus pus çekilir mi yaa azcık sohbet de şart bence hele benim gibi gevezeysenen ince ayrıntılara giriyoruz bazen bende kendime şaşıyorumPes diyorum anlattıkça karşımda esneyen bi dinleyici beliriyor ama beni görsen azimle devam konuşmaya
İnsanlar konuşur da konuşur ama hep arkandan konuşur çünkü yüzüne söyleyecek cesaret yoktur bazılarında... Ben kimsenin hakkımda ne düşündüğünü önemsemem aman bana ne der geçerim isteyen istediğini desin günahı vebali kendi boynuna, bn iyi niyet gösteriyorum diye saf sanıyorlar ya sansınlar Rabbim biliyor, beni tanıyan da kim olduğumu biliyor - hayat bana herkese ederi kadar değer vermek gerektiğini öğrettiguzel topık olmuş cnm
ben hemen yazayım sıkıntılarımı
valla ben 2 senelık evlılıkte sunu anladım.herşey erkeklere kolay arkadaseskıden calışıyordum iş hayatı,ev hayatı bırlıkte yurutmek cok zordu.işyerım 2 saat mesafedeydı gel 8 e dogru yemek yap mutfaktan cık saat on.hafta sonu camaşır bulaşık koştur ALLAH koştur.hem ev işin var hem iş hayatın
bebiş oldu bıraktım malum en az 1,5 sene boyle.ben 1 sene bebek ıstemezken esımın tatlı diline kandım 5 ayda karar verdm nasıl olsa hemen olmaz dedım şak dıye ertesı ay hamıle kaldım.sevdıgım ve sevıldıgımı sandıgım eşimin ailesıyle lohusa dönemınde yaşadıklarım benı boşanma aşamasına getırdı.haytımın şokunu yasadım.ben hıçbır sorunumuz yok sanıyoken arkamdan neler neler konuşulmuş.....kızımı kucagıma almamla ınsanlara bakış açım degıştı....şu anda bılıyorumkı hep arkamdan konuşluyorlar....yuzume karsı soyleyeck cumlelerı yok.çunku susan bırı degılım şak dıye cevabı yapıştırırım
bı dakkaya konu nerden kaynanamlara geldı
neyse devam edelım bebiş varken herşey kadına zor.butun gunum kızıma programlı,hayatım degıstı,gecelerım uykusuz ,bedenım yorgun.ama erkek oylemı gelır bıraz sever hop uyur.ara sıra gecelerı kalkıyo ama benım her gece 5 sefer kalktıgımı duşunursek onunkı sayılmaz bıle:26: düşüüyordumda kafayı yerdım bırde çalışsaydım herhalde.bebek dunyanın en guzel şeyı ama en zor şeyı ayrıcaa....
evlılık guzel ama 2 kişiyle yaşanırsa.malesef aileler işin içine gırdmı eşindende soğursun gun gelır hayattada soğursun....
Deniz sen sabırlıymışsın da birşey soracağım
Evlenmeden önce de bu kadar nazlı ve ağır kanlı mıydı?
Anlattıklarına bakıyorum da benimle evlenmek isteyen vardı ben de onunla bu nazlı tavırlarından dolayı anlaşamayacağımızı anlayıp ayrıldım sonra da yeniden deneyelim diye çok ısrar etmesine rağmen bitti dedim kendimce onunla evlensem çok naz çekerim diye düşünmüştüm iyi ki vazgeçmişim
evlilikte tilkilik diye tulipa demişti oku bak orada yazıyorum diye demek ki onun da payı var
şimdi detaylı anlatmayı erkekler sevmiyor malum onlar az kelimeyle çok iş istiyorlar - ağır abi takılıyorlar falan ama evlilik de öyle sus pus çekilir mi yaa azcık sohbet de şart bence hele benim gibi gevezeysen
İnsanlar konuşur da konuşur ama hep arkandan konuşur çünkü yüzüne söyleyecek cesaret yoktur bazılarında... Ben kimsenin hakkımda ne düşündüğünü önemsemem aman bana ne der geçerim isteyen istediğini desin günahı vebali kendi boynuna, bn iyi niyet gösteriyorum diye saf sanıyorlar ya sansınlar Rabbim biliyor, beni tanıyan da kim olduğumu biliyor - hayat bana herkese ederi kadar değer vermek gerektiğini öğretti
bu arada evladın da hayırlı uğurlu olsun güle güle sağlıkla büyüt inşallah
Aynen öyle maalesef...tesekkur ederım.aynen arkamdan kımbılır neler neler...ama yuzume soylenecek cesaret yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?