evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
krizantem kız sen niye kızardın:26: bazıları kırmızı üyeliklerinizmi farklı cahil kaldım

Son düzenleme:

ben sinir krizi gecirdim sonrada araya bir sogukluk koydum pir koydum şimdi umrumda değiller valla kim olursa olsun canımı sıkmak için ben hayatı yasamıyorum aynen mesafe candır can

Mrb ben evinde tilki olanım. 5 yılda tilkiliği elime aldım şükür. İnsanları çok iyi analiz ederim ve sezgilerim hiç yanıltmaz çoğu zmn eşim ailesi ile olan sorunları anlatır yorumlamam adına. Kimseye saygısızlık yapmadım kaynanam dahıl hareketlerım ve tavrımdan anlarlar saten. Eşim de benden bişey gizlese iki mimiğinden anlarım zaten eşimi 15 senedir tanıyorum sıkıntı yok

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba hanımlar
Tulipa beni davet etmişti de konularında göremeyince bulamadım diye boşvermiştim
Bir de konuyu krizantem açmış ve bir haftada 42 sayfa olmuş bile
Ben evli değilim ama şu an evlenmeyi hiç düşünemiyorum hem ev hem iş derken yetişemiyorken bir de koca nazıyla ve ailesinin dırdırıyla uğraşamam Buradaki bir çok konuyu okudukça iyice soğuyorum zaten.
İlk mesajda güzelce açıklamışsın krizantem gerçekten kadına biçilen roller o kadar fazla ki, 24 saat içinde kılıktan kılığa girip aynı zamanda da enerji dolu ilgili olmak zorundasın nasıl olacaksa artık:44::44::44::44:
Neyse konu hayırlı olsun ben de takip edeceğim bundan sonra inşallah... Sizden öğreneceğim çok şey var o kesin

kavgasız ev meyvesiz pastaya benzer
bu yorumu beğendim ama sistem beğendirmedi :)

İnsanlar istedikten sonra her kıvama gelir ama gözlemlediğim kadarıyla erkekler çabalamayı sevmiyor, ben buyum böyle kabul et diyor ama kabul ettiğin kişi de kendini zamanla salıyor ha hal böyleken senden 4-4lük kendi istediği gibi olmanı talep ediyor yani kadın erkeğe göre şekillenmeli ama erkek bekar hayatı gbi kafasına göre takılmalı onlar bunu istiyor bu yüzden ben kendini yontmuş bir adam arıyorum eee o da bu evrende olmadığına göre evlenmemeyi göze alabiliyorum haliyle...
ah erkekler ah , sorunların üstüne gitmek yerine kaçmayı seçiyorlar - bu arada bebişin hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüt inşallah

maşallah okudum okudum epey hoca olmuşsun okudukça evet evet aynen dedim - evli olmamakla birlikte gözlemlerim bana çok şey öğretti ee kkdaki kaynana- eşle ilgili sorunlar topikleri de az şey katmadı bana hani
erkekler dinlemeyi sevmiyorlar, sorun çözmek yerine sorun çıkarıp sonra da birşey olmamış gibi unutmayı tercih ediyorlar odunluk genlerinde var

Deniz sen sabırlıymışsın da birşey soracağım
Evlenmeden önce de bu kadar nazlı ve ağır kanlı mıydı?
Anlattıklarına bakıyorum da benimle evlenmek isteyen vardı ben de onunla bu nazlı tavırlarından dolayı anlaşamayacağımızı anlayıp ayrıldım sonra da yeniden deneyelim diye çok ısrar etmesine rağmen bitti dedim kendimce onunla evlensem çok naz çekerim diye düşünmüştüm iyi ki vazgeçmişim
evlilikte tilkilik diye tulipa demişti oku bak orada yazıyorum diye demek ki onun da payı var

en ince ayrıntılara giriyoruz bazen bende kendime şaşıyorum Pes diyorum anlattıkça karşımda esneyen bi dinleyici beliriyor ama beni görsen azimle devam konuşmaya
şimdi detaylı anlatmayı erkekler sevmiyor malum onlar az kelimeyle çok iş istiyorlar - ağır abi takılıyorlar falan ama evlilik de öyle sus pus çekilir mi yaa azcık sohbet de şart bence hele benim gibi gevezeysen
İnsanlar konuşur da konuşur ama hep arkandan konuşur çünkü yüzüne söyleyecek cesaret yoktur bazılarında... Ben kimsenin hakkımda ne düşündüğünü önemsemem aman bana ne der geçerim isteyen istediğini desin günahı vebali kendi boynuna, bn iyi niyet gösteriyorum diye saf sanıyorlar ya sansınlar Rabbim biliyor, beni tanıyan da kim olduğumu biliyor - hayat bana herkese ederi kadar değer vermek gerektiğini öğretti
bu arada evladın da hayırlı uğurlu olsun güle güle sağlıkla büyüt inşallah

tesekkur ederım.aynen arkamdan kımbılır neler neler...ama yuzume soylenecek cesaret yok

tesekkur ederım.aynen arkamdan kımbılır neler neler...ama yuzume soylenecek cesaret yok
Aynen öyle maalesef...
Bu arada herkese günaydın tam bu topiğe kaldığım yerden devam edeyim dedim Sibel alıntı yapmış kalp kalbe karşı derler ya aynen öyle oldu sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…