- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
Teşekkürler hoşgeldin sen de katıl istersenmerhaba kızlar aranızdaki muhabbet çok güzel
hoş geldin canım aramızaaa her zaman hoş betlidir burdaki arkadalar aile gibi oldukmerhaba kızlar aranızdaki muhabbet çok güzel
ne iş yapıyorsunuz canım siz eşinizle birliktemi calısıyosunuz bizim gibi hoş geldin bu aradaherkese merhaba topiciniz çok güzel samimi içten doğal buna güvenerek buraya yazmak istedim eşim için birşey yapmak içimden gelmiyor oda aynı şekilde iki ev arkadaşı iki iş arkadaşı olduk hayatı biz mi çok ciddiye aldık bilmiyorum ikimizinde üzerinde dünyanın yükü sanki nasıl olacak ne olacak bu gidiş hiç iyi değil sizlerin fikirlerinize ihtiyacım var açıkçası
yoklama yapıldımıııı kuzularımmm....
önceki sayfaları okuyamadan daldımm...
lilycimm naber tatlımm
ve selamlarrr tüm hatunlarr...
tilkiler ve kendini tilki hissedenlerrr
bugün bdv çok hareketli...
topicleri bi görseniz....
Ramazan ramazan çıldırttılar beniii...
Teşekkürler hoşgeldin sen de katıl istersen
hoş geldin canım aramızaaa her zaman hoş betlidir burdaki arkadalar aile gibi olduk
ne iş yapıyorsunuz canım siz eşinizle birliktemi calısıyosunuz bizim gibi hoş geldin bu arada
sen bu aralar buranın papucunu dma atttııınnnnn bdv ye taktın
sen bu aralar buranın papucunu dma atttııınnnnn bdv ye taktın
merhaba kızlar aranızdaki muhabbet çok güzel
herkese merhaba topiciniz çok güzel samimi içten doğal buna güvenerek buraya yazmak istedim eşim için birşey yapmak içimden gelmiyor oda aynı şekilde iki ev arkadaşı iki iş arkadaşı olduk hayatı biz mi çok ciddiye aldık bilmiyorum ikimizinde üzerinde dünyanın yükü sanki nasıl olacak ne olacak bu gidiş hiç iyi değil sizlerin fikirlerinize ihtiyacım var açıkçası
kıyamamm kuzummmm
geldim geldim...
yaw ergenin biri evli adamı ayartmış da ona pavkırıyodum...
yoksa yeriniz ayrı güzellerrr...
ee napiyon krizcimm?nassınn??
ay bu arada senin burcun ney sormadım???:26::26:
kızlaaarrr, kocişlerinizin ya daaa kociş adaylarınızın ve kendi burçlarınızı yazın hadeee???
yorum yapayımmm
hoşbulduk canım evet birlikte çalışıyoruz maalesef kibabamın işyerinde ben finans işlerinden sorumluyum oda işletme müdürü
Hoşgeldin aramızaherkese merhaba topiciniz çok güzel samimi içten doğal buna güvenerek buraya yazmak istedim eşim için birşey yapmak içimden gelmiyor oda aynı şekilde iki ev arkadaşı iki iş arkadaşı olduk hayatı biz mi çok ciddiye aldık bilmiyorum ikimizinde üzerinde dünyanın yükü sanki nasıl olacak ne olacak bu gidiş hiç iyi değil sizlerin fikirlerinize ihtiyacım var açıkçası
Selam tatlım
yoklama yapıldımıııı kuzularımmm....
önceki sayfaları okuyamadan daldımm...
lilycimm naber tatlımm
ve selamlarrr tüm hatunlarr...
tilkiler ve kendini tilki hissedenlerrr
bugün bdv çok hareketli...
topicleri bi görseniz....
Ramazan ramazan çıldırttılar beniii...
buradayım şimdi kuzumcıktınmı kuzum yoksa buralardamısın
burç yorumun güzeldi de havada kaldı maalesef şekercimkıyamamm kuzummmm
geldim geldim...
yaw ergenin biri evli adamı ayartmış da ona pavkırıyodum...
yoksa yeriniz ayrı güzellerrr...
ee napiyon krizcimm?nassınn??
ay bu arada senin burcun ney sormadım???:26::26:
kızlaaarrr, kocişlerinizin ya daaa kociş adaylarınızın ve kendi burçlarınızı yazın hadeee???
yorum yapayımmm
kız sen anlarısın o işlerden benim burcum balık 24 subat dogumlugum eşimde oglak 30 aralık dogumlu
BUYRUN TİLKİLER
BAŞ TİLKİ =>:113:KRİZANTEM:113: günaydın yavru tilkilerim
YAVRU TİLKİLER
:113:tulipa:113:
:113:deniz_1988:113:
:113:busraliaras:113:
:113:dorugunannesi:113:
:113oLmA:113:
:113:34ist:113:
:113:isyan123:113:
:113:lily86:113:
:113:ezgii2535:113:
:113:AYSHE9388:113:
:113:faat:113:
:113:Y_klbk:113:
:113:ecmel1987:113:
:113:balbocegi35:113:
:113:LiLyaNa_ :113:
:113: efuli_:113:
:113:eses07 :113:
:113:Hkmt_Krkya01 :113:
:113: bitirim :113:
:113:sarihperi :113:
:113:umitli:113:
[/CENTER]
ovvvvvfenaki ne fena ozaman kuzum benim yaaa bizde eşimle aynı yeri yürütüyoruz inan evde aynı adam işte aynı adam ister istemez bunalıyosun bu seferde bunaldım diye üzülüyosun
Hoşgeldin aramızaBurada hepimiz aile gibiyizdir bilgisi olan arkadaşlar illa ki yardımcı olacaktır sana, özellikle evli olanlar
Selam tatlım
Bdvye dün bakmıştım da sıkıcı gelmişti bugun bakmadım
buradayım şimdi kuzum
burç yorumun güzeldi de havada kaldı maalesef şekercim
Allah seni napmasın nasıl bir yorum bu kızanlamammı kuzum uzmanlık alanımm
balıııkkk kıyamamm yawremmm...
bi oğlağa göre oldukça duyarlı, naif, hassas, ince ve çocuksu...
oğlak: odun, duygusuz, hatanı yüzüne vuran, yaşlı ruhlu, negatif (kendim de oğlağım ondan rahat yazıyom kuzumyanlış anlama )
amaaaa yine de uyumlusunuz...
suyun uzerinde akan bir toprağa, toprağınsa bereketlenmek için suya ihtiyacı vardır ya aynen ööle...
şimdi senin herifin sana nası çektirdiini daa iy anladım kuzumm..
oğlaklar zor olur...kendimden biliyom..
lily burdaaaaaaaaaaa hocaaammmmmbugünkü yoklamada kimse yoktu diye bir daha alayım dedim kim varmıs bakammm
kız buralardayım aslında yani işteyim öğle arasından geldimbizi bırakıp nerelere kacıyosunn sen bakimmm
anlamammı kuzum uzmanlık alanımm
balıııkkk kıyamamm yawremmm...
bi oğlağa göre oldukça duyarlı, naif, hassas, ince ve çocuksu...
oğlak: odun, duygusuz, hatanı yüzüne vuran, yaşlı ruhlu, negatif (kendim de oğlağım ondan rahat yazıyom kuzumyanlış anlama )
amaaaa yine de uyumlusunuz...
suyun uzerinde akan bir toprağa, toprağınsa bereketlenmek için suya ihtiyacı vardır ya aynen ööle...
şimdi senin herifin sana nası çektirdiini daa iy anladım kuzumm..
oğlaklar zor olur...kendimden biliyom..
Hoşgeldin aramızaBurada hepimiz aile gibiyizdir bilgisi olan arkadaşlar illa ki yardımcı olacaktır sana, özellikle evli olanlar
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?