evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
herkese merhaba topiciniz çok güzel samimi içten doğal buna güvenerek buraya yazmak istedim eşim için birşey yapmak içimden gelmiyor oda aynı şekilde iki ev arkadaşı iki iş arkadaşı olduk hayatı biz mi çok ciddiye aldık bilmiyorum ikimizinde üzerinde dünyanın yükü sanki nasıl olacak ne olacak bu gidiş hiç iyi değil sizlerin fikirlerinize ihtiyacım var açıkçası

yoklama yapıldımıııı kuzularımmm....

önceki sayfaları okuyamadan daldımm...
lilycimm naber tatlımm
ve selamlarrr tüm hatunlarr...
tilkiler ve kendini tilki hissedenlerrr

bugün bdv çok hareketli...
topicleri bi görseniz....
Ramazan ramazan çıldırttılar beniii...

merhaba kızlar aranızdaki muhabbet çok güzel
hoş geldin canım aramızaaa her zaman hoş betlidir burdaki arkadalar aile gibi olduk
ne iş yapıyorsunuz canım siz eşinizle birliktemi calısıyosunuz bizim gibi hoş geldin bu arada

sen bu aralar buranın papucunu dma atttııınnnnn bdv ye taktın

hoşbulduk canım evet birlikte çalışıyoruz maalesef ki babamın işyerinde ben finans işlerinden sorumluyum oda işletme müdürü

sen bu aralar buranın papucunu dma atttııınnnnn bdv ye taktın

kıyamamm kuzummmm
geldim geldim...
yaw ergenin biri evli adamı ayartmış da ona pavkırıyodum...
yoksa yeriniz ayrı güzellerrr...
ee napiyon krizcimm?nassınn??
ay bu arada senin burcun ney sormadım???:26::26:
kızlaaarrr, kocişlerinizin ya daaa kociş adaylarınızın ve kendi burçlarınızı yazın hadeee???
yorum yapayımmm

Son düzenleme:
merhaba kızlar aranızdaki muhabbet çok güzel

tatlım hoşgeldin buyur gel sende..
ben de yeni sayılırım..kızlar çok sıcak ortam güzell
evlimisin?
çalışıyonnu??
naabiyon nassın annat bakiim??

meraba öncelikle canım...
hoşgeldiinn
kısaca kendinden,
nekadarlık evli olduğundan,
eşinle hep mi böyleydin vs..yazarsan kuzum bi yardımımız dokunur zannımca...

kız sen anlarısın o işlerden benim burcum balık 24 subat dogumlugum eşimde oglak 30 aralık dogumlu

hoşbulduk canım evet birlikte çalışıyoruz maalesef ki babamın işyerinde ben finans işlerinden sorumluyum oda işletme müdürü

ovvvvvfenaki ne fena ozaman kuzum benim yaaa bizde eşimle aynı yeri yürütüyoruz inan evde aynı adam işte aynı adam ister istemez bunalıyosun bu seferde bunaldım diye üzülüyosun

Hoşgeldin aramıza Burada hepimiz aile gibiyizdir bilgisi olan arkadaşlar illa ki yardımcı olacaktır sana, özellikle evli olanlar

Selam tatlım
Bdvye dün bakmıştım da sıkıcı gelmişti bugun bakmadım
cıktınmı kuzum yoksa buralardamısın
buradayım şimdi kuzum

burç yorumun güzeldi de havada kaldı maalesef şekercim

kız sen anlarısın o işlerden benim burcum balık 24 subat dogumlugum eşimde oglak 30 aralık dogumlu

anlamammı kuzum uzmanlık alanımm
balıııkkk kıyamamm yawremmm...
bi oğlağa göre oldukça duyarlı, naif, hassas, ince ve çocuksu...
oğlak: odun, duygusuz, hatanı yüzüne vuran, yaşlı ruhlu, negatif (kendim de oğlağım ondan rahat yazıyom kuzum yanlış anlama )
amaaaa yine de uyumlusunuz...
suyun uzerinde akan bir toprağa, toprağınsa bereketlenmek için suya ihtiyacı vardır ya aynen ööle...
şimdi senin herifin sana nası çektirdiini daa iy anladım kuzumm..
oğlaklar zor olur...kendimden biliyom..

bugünkü yoklamada kimse yoktu diye bir daha alayım dedim kim varmıs bakammm

ovvvvvfenaki ne fena ozaman kuzum benim yaaa bizde eşimle aynı yeri yürütüyoruz inan evde aynı adam işte aynı adam ister istemez bunalıyosun bu seferde bunaldım diye üzülüyosun

aynı adamdan çok işyerindeki şikayetleri yedi bitirdi beni işler çok yogun personellle ilgili sıkıntıda var çok stresli yaa yorgun yaa kızgın yada hasta eşim gibi gelmiyor artık ev arkadaşım gibi yatagıda ayırdı zaten sıcakmış diye salonda klima altında yatıyor tam oldu herşey

bizi bırakıp nerelere kacıyosunn sen bakimmm

Allah seni napmasın nasıl bir yorum bu kız
bugünkü yoklamada kimse yoktu diye bir daha alayım dedim kim varmıs bakammm
lily burdaaaaaaaaaaa hocaaammmmm

bizi bırakıp nerelere kacıyosunn sen bakimmm
kız buralardayım aslında yani işteyim öğle arasından geldim

valla artık bilemicem canımmm artıkkk ipler bende unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…