evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
valla sen de tilkilikte iyiymişsin taktik güzel

valla ben o kadar alıntı yapamam
Allah kimseyi işsiz bırakmasın canım çok zor psikolojik olarak çok kötü oluyor insan
sen ne iş yapıyorsun canım muhasebe tarzı geldi bana ama emin değilim?
canım memurum burada muhasebe-personel ve birkaç işe daha bakıyorum aslında gıda teknikeriyim ama burada mesleğimi icra edemiyorum ancak kurum değişikliği yaparsam ki o da seneye en erken

Topigin circir böcüsüü ben de seni çok seviyorum :*

H yaa kriz ayağını sürtmüş sanki :))ben giremiyorum çok bi sen bi de ümitli vardı dorugunanasi genelde banli...

Yok yok canım yok maalesef yontuk adam:) her şeyi senden bekliolar ya ille de sen yontcaksin vallahi...

Bekarlik sultanlik gezmeye eğlenmeye bak odun sobasi kalmadı artık ne işin olur odunla :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aa memur musun canım?
bence memurluk sadece bayanlar için güzel meslek erkekler için değil..
mesela benim eşimden memur olmaz çünkü eşim yükselme meraklısı yetinemez..
bende memur erkekle evli olmak istermiydim bilmiyorum bence erkekler ticaretle uğraşmalı ama bayan için iyi..
çalışmıyor anlamında demiyorum şu sebeplerden dolayı iyi..
evili bir bayan akşam 6 dan sonra iten çıkıyorsa yıpranır ilerde acısı çıkar ama memurluk öyle değil servis var öğle aran var yemeğin var..
maaşını zamanında alıyorsun doğum iznin var süt izni gibi birşey var doğru dürüst iznin var.
rapor geçiyor..
özel sektörde böyle meslek mi var canım?

canım memurum burada muhasebe-personel ve birkaç işe daha bakıyorum aslında gıda teknikeriyim ama burada mesleğimi icra edemiyorum ancak kurum değişikliği yaparsam ki o da seneye en erken

olsun canım boşver işin rahat en azından yapacağın şeyler belli değişiklik yapamazsanda üzme kendini özel sektör cidden çok kötü..

valla sen de tilkilikte iyiymişsin taktik güzel

ben eve akşam saat en erken 8 buçukta gidiyorum her akşam eşim duraktan alır o gün çok yorulmuştu birde öncesinden kaç gecedir uyuyamıyorduk beni alma saatini beklerken uyuya kalmış eve tek geldim..
uyandırdım bunu elim ayağım titriyo numarası yaptım ne oldu dedi panik oldu dedim yolda gelirken laf attılar bana ben bekarken bile yaşamıyordum bunları her akşam annem babam alıyordu duraktan kimse laf atmazdı arkamdan gelmezdi evli barklı kadınım yaşadıklarıma bak felan dedim çıldırdı delirdi resmen şimdi saati otomatik benim geliş saatime kurulu uyuya felan kalırım diye korkuyor

aynen öyle giriş çıkışın belli hafta sonu çalışmıyorsun yorucu bi iş değil..
hadiya ne yaptıysam çıkmadı zaten neyse ya bizden değerli değil sağlık olsun allahtan 2-3 damla bişey
yaaa evli bir bayan olunca çıkış saattleri cok önemli oluyor canımm seni cok iyi anlıyorum heleki ist gibi trafiği bol olan bir yerdeysen

Valla ben de öyle canım dayanamayıp üstünü orttugum oluyo ama kesinlikle 3.ye gel demem hatta kızar 2 gün orda yatar ben de yatagn ortasında ohh keyifler iyi ertesi gün gelmek için izin alır burda yatabilir miyim die ben de yatagna git diyorum bi bakıyorum benden önce girmiş bile...başta ben yatıyorum diyip sırtını dönüp yatardi şimdi ben yatmadan yatmaz suyumu getirir:)
Ama kuserse tamam adamı öldürür ben de gel demem kalir orda oole...

valla gezmiyorum da tek başına gezmek bir zaman sonra sıkıyor arkadaş grubu da yok burada erkeklerle çalışıyorum birkaç kız var onlar da evli
ha bu arada dediğin gibi sobayla işim olmaz valla öğrenciliğimde burnumdan geldi ben alışmışım rahata erkeklere gelince de herşeyi bekliyorsa avcunu yalasın demek ki benim yontma işini evlenmeden çözmem lazım yoksa çekemem sana da nazına da der çeker giderim - sabırsız değilim ama naz niyaza gelemem

yok tabii ama bizde mesela servis yok yürüyerek gidip geliyorum öğle yemeğini evden getiriyorum arkadaşlar başka kuruma gidiyorlar anlaşmalı olduğumuz - diğer imkanlar açısından güzel tabii özel sektöre göre - ben de aslında memurluğa göre değilim yani yüksek lisans düşünüyorum kendmi geliştireyim istiyorum şu an yeni olduğumdan birşey yapamıyorum asaleti alana kadar idare etmek zorundayım yoksa yükselme merakı bende de vardı da törpüledim o hırslarımı sadece kendimi geliştirmeyi seviyorum ama dediğim gibi beklemem lazım zaman geçtikçe heves de kalmıyor insanda zaten - ben 28 yaşındayım geçen sene başladım işe ondan önce hep evdeydim hele ki emek verip üni okuyup evde oturmak bana göre değil
erkekler de bence memur olmasın daha da tembelleşiyorlar zaten etrafımda olsun toplumda olsun gözlemlediğim kadarıyla erkekler kendilerini pek geliştirmiyorlr memur oldum ya oh ne ala ne uğraşacağım ki modundalar...

olsun canım boşver işin rahat en azından yapacağın şeyler belli değişiklik yapamazsanda üzme kendini özel sektör cidden çok kötü..
işte boşveremiyorum canım benim yani özelle kıyaslanamaz tabii ama ben eğer muhasebe yapmak isteseydim mezun olduğum diğer alandan (çeko) atanmaya çalışırdım ya da düz memur kadrolarını yazardım ki muhasbeden oldum olası nefret ederim - ben mesleğimi icra etmek istiyorum belki memur olmuşsun nankörlük etme diye düşünüyorsundur ama emin ol nankörlük değil bu - herkes işini yapsın ben neden sıfırdan muhasebe öğrenmek için kafa patlatıyorum - anlamıyorum zaten tek konu olsa neyse benim sorumluluğumda 5 tane iş var

heee cenem düşük yaa ondandır
erkek milleti kuzum genede güven olmazz

H yaa bis kaynatıoz da sn yoksun kii...

kız hem ona yetiş hem size valla cok hızlısınız heeee heççççç beni beklemekk yokkk
şekerimmm balımmm ben seni sormayalı cok oldu nasıl sın en son sinir krizleri geçiriyodun yaa

yok ben örtmem bana ne bana güvenip mi uyuyor bide yatak odası diye boşunamı demişler oraya..
valla çift kişilik yatakta tek yatmak da keyiflidir haa ohh missss

yaaa evli bir bayan olunca çıkış saattleri cok önemli oluyor canımm seni cok iyi anlıyorum heleki ist gibi trafiği bol olan bir yerdeysen

işte sildim saf gibi ondan beride eşim siliyor korkuyorum silmeye

abooo eşinmi siliyoo bizimkine coraplarını kirli attıramıyoruz bilee

diş sıkıntısı bizdede var canım zor oluyor bebekler içinde anneleri içinde.ilgisizlik boşvermişlik hepsi var bende ilgisizim ama değişme olmuyor ahada kötüye gidiyor

canım annem yardımcı olamaz saglık sorunları var evde bebekle ilgilenen arkadaşım sagolsun bişeyler yapıyor artık işi okaar kafaya takmıyorum arada yardımcı bayanda alıyorumda eşin desteği başka ama biraz düşünülmek istiyor insan acele etme derken canım yaaa 12 yıllık evliyim ne zaman fark edecek

yataklarınızı mı ayırdınız canım çok üzüldüm senin için

kavga ederek değil canım eşim sıcağı vırtı zırtı bahane edip salonda yatıyor sorunumuz sadece yatak ayırmak değil artık birbirimize olan ilgimizi isteğimizi tamamen bitirmiş durumdayız

süpersin yaa

bende yükselme derdi olan hırslı biriydim ama evlendikten sonra bu isteğim yok oldu..
2012de kpss den 74 ya 76 puan aldım ama istanbulda benim bölümümden kontenjan açılmadı diye tercih bile yapmadım düz memur olmak istemiyorum dedim..
ama evlendim bütün fikirlerim değişti şimdi düz memur bile olrum diyorum..
sen küçük bir yerde yaşıyorsun sanırım canım..
muhasebede harbiden çok gıcık birşey en sevmediğim ve anlamadığım ders muhasebeydi tam 3 yıl o dersi vermeye çalışmıştım..
yüksek yap bence canım asalet onaylanmadan öncesi ve sonrasını bi anlatır mısın bana canım..
bende stajımı belediyede yapmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…