diş sıkıntısı bizdede var canım zor oluyor bebekler içinde anneleri içinde.ilgisizlik boşvermişlik hepsi var bende ilgisizim ama değişme olmuyor ahada kötüye gidiyor
canım annem yardımcı olamaz saglık sorunları var evde bebekle ilgilenen arkadaşım sagolsun bişeyler yapıyor artık işi okaar kafaya takmıyorum arada yardımcı bayanda alıyorumda eşin desteği başka ama biraz düşünülmek istiyor insan acele etme derken canım yaaa 12 yıllık evliyim ne zaman fark edecek
kavga ederek değil canım eşim sıcağı vırtı zırtı bahane edip salonda yatıyor sorunumuz sadece yatak ayırmak değil artık birbirimize olan ilgimizi isteğimizi tamamen bitirmiş durumdayız
süpersin yaa
diş sıkıntısı bizdede var canım zor oluyor bebekler içinde anneleri içinde.ilgisizlik boşvermişlik hepsi var bende ilgisizim ama değişme olmuyor ahada kötüye gidiyor
canım annem yardımcı olamaz saglık sorunları var evde bebekle ilgilenen arkadaşım sagolsun bişeyler yapıyor artık işi okaar kafaya takmıyorum arada yardımcı bayanda alıyorumda eşin desteği başka ama biraz düşünülmek istiyor insan acele etme derken canım yaaa 12 yıllık evliyim ne zaman fark edecek
kavga ederek değil canım eşim sıcağı vırtı zırtı bahane edip salonda yatıyor sorunumuz sadece yatak ayırmak değil artık birbirimize olan ilgimizi isteğimizi tamamen bitirmiş durumdayız
süpersin yaa
amann beee en fazla ne olucaklar odunkenn kazma olurlar
abooo eşinmi siliyoo bizimkine coraplarını kirli attıramıyoruz bilee
amann beee en fazla ne olucaklar odunkenn kazma olurlar
ayhhhhh kız girip girip çıkyonnn hele dur yerindee bak ben gidicemmm senlen cok ortak yanlarımız varr bir konusamadık ona ragmen yavvv
bende yükselme derdi olan hırslı biriydim ama evlendikten sonra bu isteğim yok oldu..
2012de kpss den 74 ya 76 puan aldım ama istanbulda benim bölümümden kontenjan açılmadı diye tercih bile yapmadım düz memur olmak istemiyorum dedim..
ama evlendim bütün fikirlerim değişti şimdi düz memur bile olrum diyorum..
sen küçük bir yerde yaşıyorsun sanırım canım..
muhasebede harbiden çok gıcık birşey en sevmediğim ve anlamadığım ders muhasebeydi tam 3 yıl o dersi vermeye çalışmıştım..
yüksek yap bence canım asalet onaylanmadan öncesi ve sonrasını bi anlatır mısın bana canım..
bende stajımı belediyede yapmıştım
dogru söylüyorsun canım
ben düz yamuk mamuk bilmem memur olayımmm daha ne isterimm ya benim babamda memurdu ondan rahatlıgını biliyorum
siliyor çünkü ev beşinci katta canım mecbur yani
bendede yükseklik korkusu var(aslında yok ama eşim var sanıyor)
valla tırstım ben :18:
kız sen ne tilkisinn
ayhhh gülmekten karnıma kıraplar girdi
geldim geldim burdayım söyle canımcım izlemedeyim seni kolay gelsin bu arada
kız tırsmaa olduki cok cıvıttı tilkiler kadrosu olarak gelir kocana bir iki hırlar gideriz adam korkudann bişicik yapamaz
işte bende olmak istiyorum hazırlanıyor musun sen kpss ye?
ne yapayım canım ev kocaman bir sürü camı var nasıl sileyim ben kendi başıma
yok anlatsalar korkmam belki ama anlatmayınca insan ne olabilir acaba diye tırsıyo yoksa ben yola getiririm yani
ben getiremezsem kayın pedere havale ederim
bu sene düşünüyorum daha hazırlamadım basımıza bir sürü zamanında nusubet geldiğinden inan kendimizi daha yeni yeni topladık ins bir sonraki seneye
olsun canım hayırlısı olsun üzme kendini herşey olacağına varır..
benim eşimde şimdi aradı kaza yapmış gerçi dün akşam kaza yapacaksın demiştim kendisine o yüzden aramış bide masraf çıktı diyor dedim canın sağ olsun sana bişey olmamış ya ne yapayım yani demi ama herşey olacağına varıyor malesef..
benim havale edebileciğim bir kp yok kv ise zatii fenaaa
rahmetli cok iyidi ama biz evlenmeden önce vefat etti nişanlıyken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?