evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .

ayhhhhh kız girip girip çıkyonnn hele dur yerindee bak ben gidicemmm senlen cok ortak yanlarımız varr bir konusamadık ona ragmen yavvv

peki bu duruma nasıl geldiniz canım

ben düz yamuk mamuk bilmem memur olayımmm daha ne isterimm ya benim babamda memurdu ondan rahatlıgını biliyorum

kız tırsmaa olduki cok cıvıttı tilkiler kadrosu olarak gelir kocana bir iki hırlar gideriz adam korkudann bişicik yapamaz

yok anlatsalar korkmam belki ama anlatmayınca insan ne olabilir acaba diye tırsıyo yoksa ben yola getiririm yani
ben getiremezsem kayın pedere havale ederim

yok anlatsalar korkmam belki ama anlatmayınca insan ne olabilir acaba diye tırsıyo yoksa ben yola getiririm yani
ben getiremezsem kayın pedere havale ederim

benim havale edebileciğim bir kp yok kv ise zatii fenaaa
rahmetli cok iyidi ama biz evlenmeden önce vefat etti nişanlıyken

bu sene düşünüyorum daha hazırlamadım basımıza bir sürü zamanında nusubet geldiğinden inan kendimizi daha yeni yeni topladık ins bir sonraki seneye

olsun canım hayırlısı olsun üzme kendini herşey olacağına varır..
benim eşimde şimdi aradı kaza yapmış gerçi dün akşam kaza yapacaksın demiştim kendisine o yüzden aramış bide masraf çıktı diyor dedim canın sağ olsun sana bişey olmamış ya ne yapayım yani demi ama herşey olacağına varıyor malesef..

kız ne kazasıı sen nasıl böle sakinsinn

benim havale edebileciğim bir kp yok kv ise zatii fenaaa
rahmetli cok iyidi ama biz evlenmeden önce vefat etti nişanlıyken

allah rahmet eylesin canım..
kayınvalide deme bana her konuda oğluna karşı benim yanımda olur ama ben kırgınım kendisine çünkü beni kandırdılar zamanında şimdide çekiyorlar Allah büyük..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…