evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
şimdi kızlar düşündüm taşındım sizlerin dediklerinizide yazdım bi kenara ve bir şey yapmaya karar verdim aslında onun için kılımı kıpırtmak dahi içimden gelmiyor ama 2 çocugum var ve ben daha çok gencim bu gidişe bir son vermem gerek ve bu akşamdan itibaren harekete geçiyorum ağlayıp sızlanıp daha fazla kendime acıyarak zaman geçirmeyeceğim şimdi

1.madde kendim ve kızımla zevkli zaman geçrimek için mutfakta şık lezzetli yemekler ve güzel güzel sofralar hazırlayacagım eşim bayılır değişik yemeklere ama aslında bu sayede moral bozuklugumdan kızımla yeterli ilgilenemedim onunlada ilgilenmiş olurum mutfakta benle zaman geçirmeyi çok seviyor eşim kendi için yapmadıgımı anlayacaktır kızımla yemek yaptıgımı görünce

2.madde öylesine bi eşofman giymeyeceğim özenli bir ev kıyafeti giyeceğim ama fazla abartmadan kendi için sanmasın benim odun

3.o güzel sofrada hiçbirşey olmamış gibi davranacağım haberler günlük rutin muhabbet

4. yemekten sonra çocuklarımla yürüyüşe çıkacagım ama tamda eşimin meşhur koltuguna yayılıp mayıştıgı bir anda

asıl iş bundan sonra başlıyor genelde bu uyurken bizde tvde kös kös otururduk ama artık bunalım yok benimki kesin hayırdır nereye diyecektir bende çocukları dışarı çıkaracagım dondurma yemeye gideriz diyeceğim bizim orda meşhur bir cafemiz var benimki şok olur çünkü biz iletişim kurmasakta dışarı birlikte çıkarız zamanla onsuz bişeyler yapmaya güzel vakit geçirebildiğimi gördükçe anlayacaktır bu kadın artık beni gözden çıkardı diye bakalım ne olacak

heee öle kaza yanii benim gözümün önünde kaza olduda ogün yüreğim kalktı valla
pattt diee bir vurdu arkadakii

ay onu rabbim kimseye yaşatmasın inşallah çok kötü ben yabancı kazaları bile görsem ağlıyorum hemen dua ediyorum ya rabbim kimsenin canına bişey olmasın nolur diye

canım geçmiş olsun Allahtan ciddi bişiy yokmuş

ben bi ara uzun uzun herşeyi anlatırım tamam mı canım şimdi diğer arkadaşın sorunu daha önemili ona yoğunlaşalım benimkisi öyle böyle hallolur..
oyyy canım yaa sağol ama olacak değişecek bir şekilde değişmezsede kendi bilir sonuçlarına katlanır

aferimm şekerr nasılda anlamıssın kocalarınızı hayatının merkezi yapmayın hep merkezinize yakın tutun ama merkeziniz yapmayın
bir iki gün umursama bir hafta sonra sen onun halini görr onsuz da eglenebilsini onsuzda yaşabiliceğini bilsin

ay onu rabbim kimseye yaşatmasın inşallah çok kötü ben yabancı kazaları bile görsem ağlıyorum hemen dua ediyorum ya rabbim kimsenin canına bişey olmasın nolur diye

ama cok dengesiz kullanan varya şu arabaları o gün bizde bir dengesiz yüzünden bizde nerdese güme idiyorduk

krizantem oyyy canım yaa yazmışsın sagolasın varsa başka taktikler kızlar bekliyorum fikirlerinizi ilgilenmedim olmadı küstüm olmadı konuştum olmadı ama tek bişey yapmadım tüm herşeye ragmen yine herşeyi onunla yaptım şimdi görsün bakalım onsuz nasılda yaşadıgımı çocuklar uyuyuncada kitabımı okuyup yatacagım yataga gelirse git demeyeceğim yanımda olsan ne olmasan ne fark yok havalarında vurup kafayı yatacagım

canım geçmiş olsun Allahtan ciddi bişiy yokmuş

oyyy canım yaa sağol ama olacak değişecek bir şekilde değişmezsede kendi bilir sonuçlarına katlanır

olsun canım sen üzülme inşallah oda tez zamanda hatasını anlar telafi etmeye başlar biz kadınlar affederiz çünkü tek istediğimiz mutlu olmak ahh ahhh

yaa kızlar hakkınızı helal edin amma çok meşgul ettim kendi derdimle topicinizi ağlama duvarına çevirdim kusura bakmayın lütfen yaa

bu aralar kocana karsı sakın alttan alma haberin olsun ben senin kocanım havalarından geciniyosaa kocalıkmıs dee yanıma yatmayan insana ben kocamı derim bana kocalık görevlerini bie yerine getirmiyosun dee
ben kocama bunları cok söledimm inan ve kavga ede ede düzeldi benim kocamm bu senin yaşadıların neki biz boanmaya kadar gittik inan canım
rezilde etti beni milletin önünde küfürde ama şimdi ipler bende sıkıyosa yapsın

yaa kızlar hakkınızı helal edin amma çok meşgul ettim kendi derdimle topicinizi ağlama duvarına çevirdim kusura bakmayın lütfen yaa

kız deli bu topik neden acıldı sanıyon birbirimize dert yanmak aglamak için aşk olsun yaa artık sende yavru tilkimizsin yoklama alıyorum bak ona göre devamsızlık etme sınıfta kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…