evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .

olsun canım sen üzülme inşallah oda tez zamanda hatasını anlar telafi etmeye başlar biz kadınlar affederiz çünkü tek istediğimiz mutlu olmak ahh ahhh

inşallah anlar canım korkuyorum gidişatımızdan bizim çok yakın bir aile ahbabımız var gözümün önünde.beni uyarmıştı ozaman anlayamamıştım demekki kadın bizde kendilerinden bişey görmüş ki beni uyarmış.onlarda severek evlenmişler 2. bebekten sonra ipler kopmuş kadın tüm yuku sırtlanmış adamda işle bogulmuş zamanla evlilik ev arkadaşlıgına dönüşmüş adam başka bi kadınla birlikteydi herkes biliyor karısıda ama bilmemezlikten geliyor.herneyse tam hayatlarının rahat dönemindeyken tüm ilişkileri bitmiş ayrı odalar evde iki yabancı ve ne kadar belli etmeselerde çocuklar çok mutsuz kızı okulu bitirdi eve gelmemek için iş buldu oğlan uni. kazansamda gitsem modunda bende evlatlarımın böoyle birr yuvada yetişmelerini istemiyorum hep çırpınışım bu yüzden

yaa biz kadınlarda suc canımm bebek olduktan sonra tamamen analık rolüne bürünüyoruz aynı zamanda kocamızın oldugunu unutyoruzz cişve yapmayı yanlıs buluyoruz ama erkekler cilve ister naz ister süs püs isterr bak ben bile onca erkek içindeyim genede güzel giyinmeye calısıyorum kocam kıskansın kısmanmasın umtumda bile değil yalnız suda var
b,z koc alarada iş yaptırmayı bilmiyoruz inan ya emir ediyoruz yada öle bir kibarca sölüyoruzki adamın yapası kalmıyor hemde istiyoruz bir kere söleyelim hemen yapsın ama erkekler öle değil yapana kadar sölemelisin sürekli

dedim dedim merak etme kar etmedi hiçbirşey şimdi birde bu taktiği uygulayayım bakalım onun en agrına gidecek şey onsuz olabildiğimi görmesi olacak çünkü beni ne olursa olsun kendinden vazgeçemem ggörüyor.senin yaşadıklarınada çok üzüldüm çok şükürki herşey yoluna girmiş

kız deli bu topik neden acıldı sanıyon birbirimize dert yanmak aglamak için aşk olsun yaa artık sende yavru tilkimizsin yoklama alıyorum bak ona göre devamsızlık etme sınıfta kalırsın

oyy canımcım iyiki açmışsınız bu topici inşallah tilkilik yapabilir sizlere layık olabilirim haa birde ilk iş şu fazlalıklarımdan kurtulacagım dün diyetede başladım daha dogrusu saglıklı beslenmeye eşime kızdıkça yemeklere tatlılara saldırdım sonuç 84 kilo olmuşum degermiydi asla onun için bu fazlalıkları taşıyamam ahhh ahhh ne ettim kendime ama zararın neresinden dönülse kardır değil mi

Selam canım nasılsın görüşmeyeli naptınız tayin işini?

.

Selam lilycim. Sorma çok büyük bir stres atlattık.
Ben eşim yanıma gelir diye duymuştum buna inanarak büyük bir inatla tercih yaptım.
Eşimi dinlemedim, ona bu şehir konusunda güven sorunum var tıkadım kulakları
Ve tayinim çıktı, sonra sevindim derken polis öğretmene tabi değildir, öğretmen polise tabidir.
Bunu nasıl bilmezsin dediler egmdenTek başına gidiyordum bu durumda :18: İptal hakkı yok dediler..
En az 3 yıl ayrılık görünüyordu.. Ki biz zaten yeni birleştik biliyorsun..
Tabi ben şok.. Dün akşam iptal hakkı çıktı da rahatladık..

Üzgünüm yine istediğim olmadığı için ama bir hayır vardır demek zorundayım

Sen nasılsın?

Ve merhaba herkese

iyice meraklanndummmm

eşimle tanışmadan 3-4 yıl önce eşimi rüyamda görmüştüm şöminenin başında şarap içiyorduk beraber
3-4 yıl sonrada tanıştık ben evleneceğimizi bildiğim için hiç yüz vermemiştim 3 ay sonra tekrar karşılaştık o zamnada başladık ama başlamadan önce evlenme teklif etti evleneceksek başlayalım yoksa hiç olmasın ben seninle gönül eğlendiremem dedi bende evlenicez zaten dedim öyle başladık..
ama ilk tanıştığımda eşim şok olmuştu beni görünce bi gelip gitmişti
eşimle tanıştıktan 1 hafta sonrada rüyamda kayın validemi görümcemi ve kaynımı görmüştüm onlarıda daha tanımıyordum onlarda doğum günü sürprizi yapmışlardı bana rüyamda iyiki hayatımıza girdin diyordu kayın validem..
eşimle başladıktan 1 hafta sonra beni ailesi ile tanıştırdı rüyamda gördüğüm insanlardı çok şaşırmıştım..
sonra doğum günüm geldi bana aynı kadro sürpriz yaptı ve kayın validem aynı cümleleri kurdu
daha sonra ben eşimle daha 2 haftalık sevgiliyken face şifresinide rüyamda gördüm öğrenci numarasıymış çok sonradan öğrendim bunu bilmem imkansız ötesiydi ama rüyama o numaralar girdi işte denedim doğru çıktı

ama eşin seni aldatmıyor değil mu bu tarz şüphelerin var mı ?(allahım sen koru ya rabbim)
bence konuşarak çözmeyi dene evlatlarına karşı nasıl bir baba?
ilgilimi anlayışlı mı seviyor ve belli ediyor mu onlara?

canım herşey çok güzel ama bence dışarı çıkmadan eşinide bir yokla ben çocukları dışarı çıkartacağım bizimle gelmek ister misin diye sor ki işler dahada kötü olmasın erkekler biraz garip malesef..
yemek olayına gelince güzel bi pasta yapabilirsiniz yemek konusunda fena sayılmam değişik tarifler istersen yardımcı olabilirim

aynen öle canım benim karki hemde ne karrr inan kendini daha iyi hisseceksin
ben kocma bagımlıydımm önceden o nederse o ne yapmak isterse o ama şimdi yok öle yapmaaa accık bagarın cagarınn kavga edinn ama artık susmıcanızı anlasınlar yanlıs yaptıklarında sizn ne tepki vericeklerini bilsinler

anammmm resmennnnn bucaktan dönmüşssünüz kız

merhaba

Gözüm döndü diye Allah uyarı gönderdi galiba canım

Yorumlara göz attım sen de az tilki değilsin kızzzz

Yaaa benim bu son tilkilik yüzüme gözüme bulaştı yaa eskisi gibi değilim

Bu arada hallac sorununu anlamaya çalıştım ama tam anlayamadım.
12 yıllık evlisin 2 çocuğun var eşinle birbirinize ilginiz azaldı ayrı uyuyorsunuz..
Başka önemli ayrıntı var mı yardımcı olmak isterim?

canım tilki olmadan olmuyor malesef..
bende senin sorununu tam anlayamadın canım ya:44:

canım tilki olmadan olmuyor malesef..
bende senin sorununu tam anlayamadın canım ya:44:

Ayyyy canım yaa sana küçük bir özet geçmek isterim ama nasıl küçültcem bilmiyorum

Ama şuan sorunum var diyemem. Canım konularım var geçmişten bugüne ufak göz atsan olur mu?
Sonra sorunlarımı anlarsın zaten

tamam canım öyle yapayım zamanla anlamaya çalışayım ben

canım uzun bir süre önce öyle bir girişimi olup kıyısından döndü şuan aldattığını sanmıyorum tamamen işkolikle alakalı birde yapı olarakta rahat odun bi adam haa bu arada asla seslenmem sende gel diye çünkü amacım onsuzda olunabileceğini görmesi kendini vazgeçilmez zannettiği için özgüven tavan adam kendinde hiç eksiklik görmüyor

canım sagol ilgin için şöyleki bir evin içinde karı koca değiliz canım iki ev arkadaşıyız iki iş ortagı işyerinde bu kadar yani koca bir boşluk

korktum kız senden ne o müneccim gibi yeminlen bir tuhaf oldum benide gördünmü bari
sağ ol canım ama nasıl bi çözüm bulacağımızı hala düşünüyorum
bu hallac a kalmıs canım tepkisini net vermeli adama adamın ondan biraz cekinmesi lazımm
resmen salmıs çayıra mevlam kayıra
ay allah korumuş canım verilmiş sadakanız varmış..
valla kuzum aynen öle oldu yaaa ama içim gitti
aynen öyle heleki evdeki huzur herşeyden önemli
aynen ben yeni huzurumu yakaladım şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…