evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .

valla ben sana cogu konuda hak veriyorum insan bir kere irkildimi ne kadar da olsa geri tepemiyor bende buyüzden bir cok kişi hayatımdan cıkardım gibi bişey yaniii
ama genede kocanla bu insanlar yüzünden aranı bozma kuzum
ayhhhh bugünde ne sıcak yaa birazdan cıkıcam hiç çalışasım yok sizde ayrılmak istemiyom

olamaz ki zaten ben yüzünede söyledim zaten zamanında sen benim değil eşimin annesi benim kayın validemsin bizi bu duruma getirende sensin senin yanında kendimi el gibi hissediyuorum dedim..
kusura bakma ama bu devirde bile sen kayın babanın kayınvalidenin evine gittiğinde misafir olamıyorsun o evin kızı olarak görüyorlar(sözde) ve hizmet bekliyorlar senden..
ben bütüngün çalışıyorum akşam 9da eve geliyorum sabah 5 buçukta uyanıyorum kayınvalidemler bi gelse 12 den önce kalkmazlar benim onu bu şartlar altında misafir görmem imkansız kalksın yardım etsin bi zahmet ..
ve o ev oğlunun evi el gibi dursun istemem şahsen..
eskiden haftada 2 defa geliyorlardı bi hafta içi bi hafta sonu ama artık hafta içi gelmiyorlar ayaklarını kestim hafta sonuda 2 haftada 3 haftada bir anca geliyorlar bide evlerimiz yakın bizim..

bu iş konusunda kv düşüncesne hastayım haaa
geliniz diye resmen bazen köle muamelesi yapıyorlar

ne pes etmesi pes edermiyim hiç bebeğimin yatagı bizim odadydı onu ablasının yanına aldım sürekli bebeği bahane ediyorya paşam herneyse gece geldi beşiği almışsın dedi suratında pis bir gülümseme dedim bakan arkadaş almış artık büyüdü diye herneyse bende yatıyorum dedim bu zannettiki yataga yatacağım iki sarılacak edecek herşey bitecek yarın yine aynı hamam aynı tas herneyse gittim çocukların yanına yatak yaptım o ara mutfaga gitmiştim benimki benden önce girmiş yaptıgım yataga

durmak yok canım pes etmeyeceğim
bazen ben kocama ne diyorum biliyorum seni ucurumdan atarım sonra inerim gene ben tutarım diyorum

oyyy kıyamazmışta kocasına

kendini yormuyormu bu kincilik canım yaa

Unutmuş numarası mı?
Numara yapabilseydim bu kadar sıkıntı yaşamazdım ki canım.
Şu kadar diyeyim bir insanı sevmiyorsam artık yüzüm gülmez.
Nasılsın diye 32 dişiyle sorsa bana hmm iyiyim sağol derim en ciddi halimle sen nasılsın bile demem.
Nefretim bakışlarıma yansır. Kimseden de saklamam hislerimi.
Laf sokup can acıtmak isterim..

5 yıl öncede kalmış bir olay olsun o kişiyi gördüğüm an yeniden yaşarmış gibi geçer gözlerimin önünden.
Ve o hislerle bakışım, davranışım buz olur.

Örnek veriyorum görümcem( 22 yaşında o zaman 20 yaşındaydı) 2 aylık evliyken abisiyle kavga ettik herkesin önünde( salaklığım işte acemiyim o zaman)
Abisini korumak için yeter beeee evlenmeseydin o zaman diye bağırdı bana..
Bitti o kız benim için tamam.. Acillik oldu geçmiş olsun bile demedim.
Yabancıya üzülürüm ona üzülmem o kadar net hislerim..

Geçen internetten sipariş vermiştim giyim.
Bedenleri bana uymadı, tam görümcemin bedenine göreydi.
Aklıma hiç ona hediye etmek gelmez ama sevmiyorum ya.
Eşim dedi ona verelim mi diye dedim ver sen bilirsin.
Gitti verdi. Görümcem bana mesaj attı Teşekkür ederim abla falan diye uzun uzun yazmış gülücük falan koymuş..
Ben cevap vermeyecektim, arkadaşım zorladı artık saçmalama diye ver diye zorladı.
Cevabım rica ederim güle güle giy. Bu kadar kısa, net! Gülücük falan koymadım tabi.

Eşim de çok teşekkür etti sana diye arayıp söyledi. Ben de bana değil sana etsin senin hediyen dedim.
Sen hediye etsen ölür müsün aşkım diye üzüldü.. Dedim yooo ölmem ama sen düşündün senin hediyen diye geçiştirdim..

Arkadaşıma göre bu bir adımdır mesela, bana göre bu saatten sonra onun attığı adımların hiç önemi yok.
Vaktinde özür bile dilemedi yaa..
Terbiyesizlik yapmayacaktı gerizekalı. Ne oldu biz abisiyle barıştık el ele gezeriz. O salak gibi bakar.
Kötü oldu benim için bir evime bile davet etmem. Güler yüz göstermem.. Kendi etti.. Ve bu kini haketti diye düşünüyorum..

kusura bakma hak veremicem bu konuda sana çünkü sana zarar..
unutmuş numarası yapmak etrafa yalan yere gülücük saçmak değil affetmektir affedersin ama tekrar aynı hatayı yaparsa yaşadığın diğer şeyleride hatırlar silersin mesafe koyarsın söylemek istediğim buydu ama sende affetmek yokmuş enteresan canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…