Yok canım hayır :)
2 yıl bitti ama 1 yılı savaşla geçti zaten..
Bence iki taraf da birbirinin evinde misafir olmalı.
Ben de ona gitsem misafirim, o da bana gelince misafir olsun hiç bir seye dokunmasın..
Ben kv ile annemi aynı kefeye koymam aynı muameleyi beklemem asla canım..
Annem gibidir kv mmm olayına hiçççç inanmıyorum..
Canım zaten ben benim yaşadıklarımı kimse yaşamamıştır demiyorum, daha beterlerini yaşayanlar var biliyorum.
Ve her evlilikte farklı sebeplerle bile olsa sıkıntılar oluyor bunu da biliyorum.
Ama kinciliğime gerçekten çözüm yok.
Yapılan iyiliği de unutmam, kat kat karşılığını veririm, kötülüğü de unutmam,kat kat karşılığını veririm yani..
hım o zaman Allah karşınıza hayırlı iyi niyetli insanları çıkartsın inşallah canım..
Ben de ona gitsem misafirim, o da bana gelince misafir olsun hiç bir seye dokunmasın..
Canım zaten ben benim yaşadıklarımı kimse yaşamamıştır demiyorum, daha beterlerini yaşayanlar var biliyorum.
Ve her evlilikte farklı sebeplerle bile olsa sıkıntılar oluyor bunu da biliyorum.
Yapılan iyiliği de unutmam, kat kat karşılığını veririm, kötülüğü de unutmam,kat kat karşılığını veririm yani..
sizleri cıkardı yaaabir de eleman konusunda yüzüm gülsee
amin kuzummm
ne tuhafız biz yaaa
tamam canım sorarımm bayramda inş nişanına gelebilirim kv gelebilirmiş biliyomusun
olamaz ki zaten ben yüzünede söyledim zaten zamanında sen benim değil eşimin annesi benim kayın validemsin bizi bu duruma getirende sensin senin yanında kendimi el gibi hissediyuorum dedim..
kusura bakma ama bu devirde bile sen kayın babanın kayınvalidenin evine gittiğinde misafir olamıyorsun o evin kızı olarak görüyorlar(sözde) ve hizmet bekliyorlar senden..
ben bütüngün çalışıyorum akşam 9da eve geliyorum sabah 5 buçukta uyanıyorum kayınvalidemler bi gelse 12 den önce kalkmazlar benim onu bu şartlar altında misafir görmem imkansız kalksın yardım etsin bi zahmet ..
ve o ev oğlunun evi el gibi dursun istemem şahsen..
eskiden haftada 2 defa geliyorlardı bi hafta içi bi hafta sonu ama artık hafta içi gelmiyorlar ayaklarını kestim hafta sonuda 2 haftada 3 haftada bir anca geliyorlar bide evlerimiz yakın bizim..
sen kaynana geliyor diye pek bi sevindirik oluvermişsindirhasret bitiyor desene
ayhh kuzummmm kız sen gelesene yaaa hepp cok gülduruyorsun beniii kılıç balıgı neden cıktık
bu iş konusunda kv düşüncesne hastayım haaa
geliniz diye resmen bazen köle muamelesi yapıyorlar
kılıç balığı değill ay sende beni çok güldürdünbalık kılçığı örme modeli
haaa cok memnun oldum sorma hayallerim vardı benimm hepsi çöktüüü gardaşşşşşş
kız ben nasıl okudum öle kör oldum sanırım
ohoooooooo sen hemen ama pes ettin kız ben kocamı bir senede zor yonttum sen bir günde nasıl yontacaksınn
erkeklerin beyinleri gec işliyoorrr sen devam ett emin ol sonunda sana yakınlaşmaya başıcaktır
bu arada hoş geldin kuzum
durmak yok canım pes etmeyeceğimMerhaba, hoşgeldin:)
Bence pes etme, sabırla değişime devam et.. En az 1 ay..
Erkeklerin beyin kuş kadar.O dangozlar anca farkeder
Tepemi attırdığı zamanlar görsen, uçurumun kenarında bile bırakırım
bazen ben kocama ne diyorum biliyorum seni ucurumdan atarım sonra inerim gene ben tutarım diyorum
kin hiç güzel birşey değil en çok sana zararı var kin tutmanın.
benim huyum şöyle ben insanları affede bilirim 2. 3. şansıda veririm ama kendimi kullandırtmam..
ve ben hiç birşeyi unutmam sadece unutmuş numarası yaparım canımm.
sende unutma unutmuş numarası yap affet ama baktın ki tekrarlıyor hatalarını seni kullanıyor daha beterlerini yapıyor o zamanda arana mesafeni koy..
noldu kuzum yakaynana hiç sevilmez mi
sevennini cok az gördümmm sen gördün müüü
Unutmuş numarası mı?
Numara yapabilseydim bu kadar sıkıntı yaşamazdım ki canım.
Şu kadar diyeyim bir insanı sevmiyorsam artık yüzüm gülmez.
Nasılsın diye 32 dişiyle sorsa bana hmm iyiyim sağol derim en ciddi halimle sen nasılsın bile demem.
Nefretim bakışlarıma yansır. Kimseden de saklamam hislerimi.
Laf sokup can acıtmak isterim..
5 yıl öncede kalmış bir olay olsun o kişiyi gördüğüm an yeniden yaşarmış gibi geçer gözlerimin önünden.
Ve o hislerle bakışım, davranışım buz olur.
Örnek veriyorum görümcem( 22 yaşında o zaman 20 yaşındaydı) 2 aylık evliyken abisiyle kavga ettik herkesin önünde( salaklığım işte acemiyim o zaman)
Abisini korumak için yeter beeee evlenmeseydin o zaman diye bağırdı bana..
Bitti o kız benim için tamam.. Acillik oldu geçmiş olsun bile demedim.
Yabancıya üzülürüm ona üzülmem o kadar net hislerim..
Geçen internetten sipariş vermiştim giyim.
Bedenleri bana uymadı, tam görümcemin bedenine göreydi.
Aklıma hiç ona hediye etmek gelmez ama sevmiyorum ya.
Eşim dedi ona verelim mi diye dedim ver sen bilirsin.
Gitti verdi. Görümcem bana mesaj attı Teşekkür ederim abla falan diye uzun uzun yazmış gülücük falan koymuş..
Ben cevap vermeyecektim, arkadaşım zorladı artık saçmalama diye ver diye zorladı.
Cevabım rica ederim güle güle giy. Bu kadar kısa, net! Gülücük falan koymadım tabi.
Eşim de çok teşekkür etti sana diye arayıp söyledi. Ben de bana değil sana etsin senin hediyen dedim.
Sen hediye etsen ölür müsün aşkım diye üzüldü.. Dedim yooo ölmem ama sen düşündün senin hediyen diye geçiştirdim..
Arkadaşıma göre bu bir adımdır mesela, bana göre bu saatten sonra onun attığı adımların hiç önemi yok.
Vaktinde özür bile dilemedi yaa..
Terbiyesizlik yapmayacaktı gerizekalı. Ne oldu biz abisiyle barıştık el ele gezeriz. O salak gibi bakar.
Kötü oldu benim için bir evime bile davet etmem. Güler yüz göstermem.. Kendi etti.. Ve bu kini haketti diye düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?