- 10 Nisan 2014
- 1.090
- 274
- 113
artık biri yapsın şu keki
katılıyorummmm ev alınca artıkın burda kutlamasını yaparızdüzelir merak etme zamanı var herşeyin diye düşünürüm ben vakit saat dolacak
iyi akşamlar hanımlar..
:26: ben yapıyorum birazdan gelin hadi
:26: ben yapıyorum birazdan gelin hadi
yapmayın şunu ya bana garez mi yapıyosunuz arkadaş yok yaptım gelin yok biri der gelince yapacam
yiyemeden bademciklerim şişecek şurda
kız ne üşengecsin kalk yapp biyerlerin şişcek şimdii aaaa
cay da isterremmmm kuru kuru gitmezz
niye açıklıyosun ayıp olmasın diye bende bademciklerim şişecek dedim
hazır daha lezzetli oluyo daha da utanmadan dün yedim çok sevdiğim bi abla yapmış çok güzeldi ne kadar yesem bıkmam
hıh işte anca çay isterim yanına dersin
ben portakallısını süper yaparım vallaha
gözün doysun sonrada kilo aldım biz napak yaaa bende pasta manyagıyım ama yiyemiyomm
isterim tabi isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü demişler dorugunannesi doru değilmi ama yaaa
he valla uçan balon gibi olmuşum halen kek diyorum
portakallıda güzel oluyorda benim favorim ya mozaik ya kakaolu filan amaa yine başladım kek muhabbeettiinee
hemen hemen yandaş bul kendine hemen benim beni bi dışla beni bi it doğru değilmi derken olmuyor hiiç yakıştıramadımmm
baş tilkisin yalan mısus kız bel altından vurma bak bak bak yakıştıramamıs sen beni başkalarına keserken iyiydi ama tilki baş diyince iyidi demiii
baş tilkisin yalan mı
ama ne yalan söyliyim hakkınıda yiyemeyiz o tilkiliklerinde olmasa naparız biz saol varol
Teşekkür ederim efendim çok onore oldumçok konuşup boş konuşanlardan değilsin topiğimizin cırcırböceği
ay pırasa mı? kız mevsimi geçmedi mi pırasanın?:44: hani ben severim de erkeklerin sevdiğini düşünmüyorum bzim evde hep ben yerdimiyi akşamlar kızlar.yemek yapıcam aşkım mesaideymiş bugün onun sevmediği pırasayı yapıyım barihepinizi
ev sahibi konusunda şanslıyım demek ki - gerçi ufak tefek hoşuma gitmeyen şeyler var ama sağolsunlar kötü niyet yok benden depozito falan da almadılarevet canım ya kilo vermeyi ilk baş kendim istiyorum zaten sonra kocam içinaslında kocamın kilomla hiç sorunu yok ben kendim begenmiyorum sorun o çok kilo aldım özelliklede düşükten sonra sanırım biraz olsa bunalıma girdiğimiz için yedim de yedim anlıcan ay canım su kal işlerini hiç anlamam ya aksam sadece yenmemesi gerektiğini bilen birisiyim kal falan diyince bana nedense baygınlık geliyor cok duydugumdan mıdır nedir bilmem
kirada oturmak benimde çok zoruma gidiyor inan her ay ben yemedim sen ye al kendi evim olsa biraz kötü olsa belki içim sızlamaz ama kirada oturup birde anlayıssız ev sahibesine geldin mi tmm bittik biz o yüzden evden cıktık depozitomuzu vermediler adile
canım anlattığın kadarıyla maddi durmlar olmasa aranız iyi maşallahevet cnım benim bu konu hepimizin her zaman
en dorusunu yapıyorsun canım benim bayanlar genelde hep şöyledir bir erkekle çıkarlar evlilik hayalleri kurarlar o hayallerde erkeği onu mutlu edebilecek ne varsa bir heykele dönüştürürler sonra o adama değil erkeğe aşık olurlar erkek belli bir süre sonra kişiliğini ortaya iyice koymaya başladıgında hayal kırıklıkları sen beni sevmiyosunlar adam zaten hiç seni aslında kandırmaya calısmazz Allah tan benim kocam yeri geldiğinde odundur ama hiç kendisi olmayan bir özelliğini kandırmak amaçlı sergilemedi iyi yanlarnı gördüm kötü yanlarınıda her zaman cevap veririm biz arkadaşız bu konuda yeri geldiğinde dertleşicez yeri geldiğinde kakara kikiri yapıcaz banada cıvık gelir askım canım arkadan bunaldım sıkıldım balım ben e cok nedir söledim aşkım balım arada sevdiğimi sölerim ama çok ilgi istemiyorum bende aslında önceden ilgi manyagıydım eşim saolsun beni doyurdu ilgisiyle şimdi bazen tek basıma kalıp kafa dinlemek istiyorum zaten dip dibe çalışyoruz o sıkılmasada ben sıkılıyorum yani arkadaşlarla gezmeye gidiyorum arada bir şu aralar maddi sıkışıklık içeresinde bulundugumuzdan ona destek oluyorum
Noldu kız evli olduğumu söylemedim halbuki neden öyle düşündün ki acep?:44: sen de bekarsın diye biliyorum yaş kaçtı?Aaa sen bekarmısın ben de nedense seni evli sanmıştım
neyse söylediklerin çok doğru şeyler benim hislerime tercüman olmuşssun
eee yani 45 sayfayı okuyup hemen herşeye yorum yapınca hemen konu sahibi olduk dimisaol canım benim bende düşe kalka örendiğim her şeyi beklentilerin güzen neyi istediğini neyi istemediğini bilmede güzel bu zamanda bir sürü kararsız insan var ister istemez sorunlar olusuyor evet yaa gercekten erkekler artık kolay yoldan para kazanmayı seciyorlar gel kız gell sana bu kapı her zaman acık artık sende konunun sahiplerinden birisin
eee lakap takılması hoşuma gitmedi desem yalan olur sizi çok sevdim ve sevildiğimi de hissettimaha ben tilki baş sen cırcırböceği acep daha ne lakaplar cıkacak bundan meraklı gözlerle seyretmekteyim
benim bir tane pijama takımım var üstünde kitty var onun haricinde öyle cici bici takılmıyorum kitty'i de anneciğimle birlikte aldık ondan dolayı çok severim kitty'imicafede yememize gerek yok sen hepsini ver ben çantamda muhafaza ederim
saolasın canım benim burada fırsat bulamayabilirsin kvnin evinde kek yapıp getiriecen kıyamam sana yemiş kadar oldum gönlün gözün tokmuş sınavı geçtin
sünger bob ile uyudum ondan şaşı kalkmışım biraz
şu yaşımızla başımızla sünger boblu nevresim takımı kullanıyorum
ay inanmıyorum siz hala ayı yogilerle mi takılıyorsunuzsorma yaparım canım niye yapmim Allah Allah her zaman canım benim
ay kız sünger bob heee sen benim geceliklerimi geceliklerimi görsen ayı yogilermi dersin barbi bebeklermi oooo biz büyümicez sanırsam
ay ben yapayım bari 2 sayfadır kek kek demiş durmuşsunuz nereye göndercem adresi alayımartık biri yapsın şu keki
Teşekkür ederim efendim çok onore oldum
ay pırasa mı? kız mevsimi geçmedi mi pırasanın?:44: hani ben severim de erkeklerin sevdiğini düşünmüyorum bzim evde hep ben yerdimartık yemiyorum çünkü anneciğim gibi güzel yapan bri yok
ev sahibi konusunda şanslıyım demek ki - gerçi ufak tefek hoşuma gitmeyen şeyler var ama sağolsunlar kötü niyet yok benden depozito falan da almadılar
bu arada ben de diyet yapmayı çok istiyordum hatta başlamıştım ama batırdım tatlı yedim:26: özel günden dolayı sanırım bugun şekerli şeylere aşeriyorum resmen
canım anlattığın kadarıyla maddi durmlar olmasa aranız iyi maşallahRabbim daim etsin inşallah
erkekler konusunda da olmadık hayaller kurmam ama dediğin gibi olmayan birşeyi varmış gibi söylemeseler iyi olur eşin gibi çünkü boş vaatler insanı hayal kırıklığına uğratır Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın duam bu yönde...
Noldu kız evli olduğumu söylemedim halbuki neden öyle düşündün ki acep?:44: sen de bekarsın diye biliyorum yaş kaçtı?
eee yani 45 sayfayı okuyup hemen herşeye yorum yapınca hemen konu sahibi olduk dimi
eee lakap takılması hoşuma gitmedi desem yalan olur sizi çok sevdim ve sevildiğimi de hissettim
benim bir tane pijama takımım var üstünde kitty var onun haricinde öyle cici bici takılmıyorum kitty'i de anneciğimle birlikte aldık ondan dolayı çok severim kitty'imi
ay inanmıyorum siz hala ayı yogilerle mi takılıyorsunuz
ay ben yapayım bari 2 sayfadır kek kek demiş durmuşsunuz nereye göndercem adresi alayım
öle deme ama ben o ayı yogilerime bayılıyorum napim
he valla bizde seni çok sevdik
dolmaya yasnı sorma bana ble sölemedi o benim kek kafalı ablam
Ben de senin ablanım bi kere - benim kardeşimden bile 3 yaş küçüksün yavrucum senöle deme ama ben o ayı yogilerime bayılıyorum napim
he valla bizde seni çok sevdik
dolmaya yasnı sorma bana ble sölemedi o benim kek kafalı ablam
Ben de senin ablanım bi kere - benim kardeşimden bile 3 yaş küçüksün yavrucum senaramızda 5 yaş var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?