evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
kız ne üşengecsin kalk yapp biyerlerin şişcek şimdii aaaa

niye açıklıyosun ayıp olmasın diye bende bademciklerim şişecek dedim
hazır daha lezzetli oluyo daha da utanmadan dün yedim çok sevdiğim bi abla yapmış çok güzeldi ne kadar yesem bıkmam

niye açıklıyosun ayıp olmasın diye bende bademciklerim şişecek dedim
hazır daha lezzetli oluyo daha da utanmadan dün yedim çok sevdiğim bi abla yapmış çok güzeldi ne kadar yesem bıkmam

ben portakallısını süper yaparım vallaha
gözün doysun sonrada kilo aldım biz napak yaaa bende pasta manyagıyım ama yiyemiyomm

ben portakallısını süper yaparım vallaha
gözün doysun sonrada kilo aldım biz napak yaaa bende pasta manyagıyım ama yiyemiyomm

he valla uçan balon gibi olmuşum halen kek diyorum
portakallıda güzel oluyorda benim favorim ya mozaik ya kakaolu filan amaa yine başladım kek muhabbeettiinee

he valla uçan balon gibi olmuşum halen kek diyorum
portakallıda güzel oluyorda benim favorim ya mozaik ya kakaolu filan amaa yine başladım kek muhabbeettiinee

hemen hemen yandaş bul kendine hemen benim beni bi dışla beni bi it doğru değilmi derken olmuyor hiiç yakıştıramadımmm

sus kız bel altından vurma bak bak bak yakıştıramamıs sen beni başkalarına keserken iyiydi ama tilki baş diyince iyidi demiii

çok konuşup boş konuşanlardan değilsin topiğimizin cırcırböceği
Teşekkür ederim efendim çok onore oldum

iyi akşamlar kızlar.yemek yapıcam aşkım mesaideymiş bugün onun sevmediği pırasayı yapıyım bari hepinizi
ay pırasa mı? kız mevsimi geçmedi mi pırasanın?:44: hani ben severim de erkeklerin sevdiğini düşünmüyorum bzim evde hep ben yerdim artık yemiyorum çünkü anneciğim gibi güzel yapan bri yok
ev sahibi konusunda şanslıyım demek ki - gerçi ufak tefek hoşuma gitmeyen şeyler var ama sağolsunlar kötü niyet yok benden depozito falan da almadılar
bu arada ben de diyet yapmayı çok istiyordum hatta başlamıştım ama batırdım tatlı yedim:26: özel günden dolayı sanırım bugun şekerli şeylere aşeriyorum resmen
canım anlattığın kadarıyla maddi durmlar olmasa aranız iyi maşallah Rabbim daim etsin inşallah
erkekler konusunda da olmadık hayaller kurmam ama dediğin gibi olmayan birşeyi varmış gibi söylemeseler iyi olur eşin gibi çünkü boş vaatler insanı hayal kırıklığına uğratır Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın duam bu yönde...

Aaa sen bekarmısın ben de nedense seni evli sanmıştım
neyse söylediklerin çok doğru şeyler benim hislerime tercüman olmuşssun
Noldu kız evli olduğumu söylemedim halbuki neden öyle düşündün ki acep?:44: sen de bekarsın diye biliyorum yaş kaçtı?

eee yani 45 sayfayı okuyup hemen herşeye yorum yapınca hemen konu sahibi olduk dimi

aha ben tilki baş sen cırcırböceği acep daha ne lakaplar cıkacak bundan meraklı gözlerle seyretmekteyim
eee lakap takılması hoşuma gitmedi desem yalan olur sizi çok sevdim ve sevildiğimi de hissettim
benim bir tane pijama takımım var üstünde kitty var onun haricinde öyle cici bici takılmıyorum kitty'i de anneciğimle birlikte aldık ondan dolayı çok severim kitty'imi

sorma yaparım canım niye yapmim Allah Allah her zaman canım benim
ay kız sünger bob heee sen benim geceliklerimi geceliklerimi görsen ayı yogilermi dersin barbi bebeklermi oooo biz büyümicez sanırsam
ay inanmıyorum siz hala ayı yogilerle mi takılıyorsunuz

artık biri yapsın şu keki
ay ben yapayım bari 2 sayfadır kek kek demiş durmuşsunuz nereye göndercem adresi alayım

öle deme ama ben o ayı yogilerime bayılıyorum napim
he valla bizde seni çok sevdik
dolmaya yasnı sorma bana ble sölemedi o benim kek kafalı ablam

öle deme ama ben o ayı yogilerime bayılıyorum napim
he valla bizde seni çok sevdik
dolmaya yasnı sorma bana ble sölemedi o benim kek kafalı ablam
Ben de senin ablanım bi kere - benim kardeşimden bile 3 yaş küçüksün yavrucum sen aramızda 5 yaş var

Ben de senin ablanım bi kere - benim kardeşimden bile 3 yaş küçüksün yavrucum sen aramızda 5 yaş var

ama utandırmayın beniii bak kaçarımmm heeee ben buranın baş tilkisiyim bikeremm
cırcırböceği ablam benim akıl yaşta değil baştadır hıhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…