bu dua dönsün dolaşsın seni de bulsun inşallahhher gün kek yesem bıkama heralde o kadarım
ki ben çabuk bıkan insn keke ile dugusal bağ kurmuşum aramda
evet olabilir evlilik hakkında kounşmaların beni yanıltmış olabilir
allah hayırlısını versin senin için ve tüm bekarlara gönderiyorum bunu
yüzüne ceneler mi bastı o nasıl bişey oluyor öyle
af buyur bilemedim
bu dua dönsün dolaşsın seni de bulsun inşallahh
aman yaaa sivilceler bastı işte yaaa :18::18::18:
kelime nasıl böyle oldu
niye sıkıntı yaptın bu kadar çok mu özledin eşini
akşam yemağan var mı he söyle bakem
bu dua dönsün dolaşsın seni de bulsun inşallahh
yok yavru bu aksam anamgillere gidicezz orda yicez yırrtım yemek yapmaktan
ooo iyisin valla iyi olmuş dinlenmiş olursun yan gel yat ye iç
oh valla ne güzel afiyetler olsun anangillerdeyok yavru bu aksam anamgillere gidicezz orda yicez yırrtım yemek yapmaktan
kız sen neye sustun böleeemermur hanımmmm huuuuuuuuuuuuuuu benim babamda memurdu biliyonn muuuuuuu
yok kız annemlere gidiyom gene dinlemiyom ki babanem sağ olssun bütün seceremi soruyo ne yaptın kızım iyimisin kocanla aran nasıl gecniyonuzmu komsuları anlatıyo bunun kuzunu bileyon mu senn hıııı o varya oo abunla konusuyo oo kız evlendi abu oglandan bişey olmaz deli düümbükler gibi geziniyoo
babaannede çok alemmiş
torun sevilmez mi seni sevdiği içinde dedikoduları biriktiyor senin için
oh valla ne güzel afiyetler olsun anangillerde
benim de babam memurdu aslında hiç memur olmayı istemedim mesleğimi icra etmek istiyordum nasip işte atandık çalışıyoruz ama var ya ben hep babamı örnek aldım hatta annem bile der babasının kızı diyeiş konusunda da babamın izindeyim hehe
bak bi konu gördüm sen oku diye ekleyim dedim susmadım yani buralardayım:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=720889
senin bu konuya kesinlikle yorum yapman gerektiğini düşünüyorum
babaannede çok alemmiş
torun sevilmez mi seni sevdiği içinde dedikoduları biriktiyor senin için
ay kıyamam ben o babaanneye yaaa... benim babaannem de hep bana anlatırdı gecenin bir yarısı uyanık olurdu gideridm yanına napıon babaanne derdim rahmetli başlardı anlatmaya...hee sorma valla bir kaç gün önce araba hafiftan carpmışşş cok hafıf tek tek hepimizi arıyo çakala bak ölüyom ben gelin ödüm paladı birde babanem bana baktı biliyomusun benim için çok degerli şimdi kontrole gidicem arabayı vuran genc cocuk hemen hastaneye götüriyim diye amcamı cagırmıs amcamla giderkene bastonunu al kafasına vur komsular beni kacırıyorlarrr gavurun dölüü bırak ben evliyim ayy yavrum yaa nasıl güldüm 90 yaşında sen düşün bu gün işte kontrole gidicem bakalım nasıl olmus küsmesin bana snra
iyi yapmışsın canım ben hani tam senlik diye düşündüğümden kesin krizantem buraya yazmalı dedim benim sevgilim ya da eşim olmadığı için evli gözüyle bakamam sadece fikrimi söyleyebilirim ancakarkadaşa yorumumu yaptım canım dilersen bakabilirsin
TulipaaaaaaaaHoşgeldinnnn
İyice gözden geçirHoşbuldum şekerim:)Yeni gördüm,ben de konuyu gözden geçiriyordum.
iyi geceler herekse ,görüşürüz:)
İyice gözden geçirTüm topiği okudum bol bol yazdım adım cırcır böceği oldu çok şey kaçırdın Bu arada sana da yorumlar yazdım mutlaka oku
Tamam canım istediğin zaman yazabilirsin bana ister buradan ister özelden - elimden geldiğince destek olmaya çalışırım.Okudum,çok teşekür ederim,ilgilendiğin için.Yine konuşuruz gelişmeleri..
yaptım canım kız kendi sorununu kendi biliyor aslında çözüm arıyor zaten ama anladı oda sanırım neyse saol canım benimm günaydınnnnnnnnnnnnniyi yapmışsın canım ben hani tam senlik diye düşündüğümden kesin krizantem buraya yazmalı dedim benim sevgilim ya da eşim olmadığı için evli gözüyle bakamam sadece fikrimi söyleyebilirim ancak
Hoşbuldum şekerim:)Yeni gördüm,ben de konuyu gözden geçiriyordum.
iyi geceler herekse ,görüşürüz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?