elbette güzelim elbette - maşallah sen yaşına göre olgunsunama utandırmayın beniii bak kaçarımmm heeeeben buranın baş tilkisiyim bikeremm
cırcırböceği ablam benim akıl yaşta değil baştadır hıhhh
elbette güzelim elbette - maşallah sen yaşına göre olgunsun
akıllı ol bakk heeee
bak sana aşağıda olgunsun dediler şu dil oldu mu sence
Ben memureyim kurumumda muhasebeye bakıyorum - halı konusunda ise evimdeki halılar hep metrelik olanlardan onları makineye atabiliyorum :))) oturma odasındakini de kafama estikçe siliyorum ama sen İzmir'desin diye hatırlıyorum ben orada okudum tanıdık eş dost çoktur yönlendirmeleri yapabilirim senin içinhamdım pişiyorum işte sizin kadar olamasamda saoll eee sen ne işte çalışıyosun anlet bakem bak ben halı yıkamacıyım halı işi varsa halgi ilde olman fark etmez gönder kargoya biz yıkar göndeririz
Ben memureyim kurumumda muhasebeye bakıyorum - halı konusunda ise evimdeki halılar hep metrelik olanlardan onları makineye atabiliyorum :))) oturma odasındakini de kafama estikçe siliyorum ama sen İzmir'desin diye hatırlıyorum ben orada okudum tanıdık eş dost çoktur yönlendirmeleri yapabilirim senin için
ezgi nerde acaba ya merak ettim kızı basım agrıyo migdem bulanıyo dedi bugün ondan ses seda yok
deniz de yok ortalarda ne oluyo bunlara
keke karşılık ezgi ve deniz
aman ne çok abarttım şu kek olayını valla banada bööö ve ööö geldi yani bi geyik yapayım dedim ama yazarkaen bile sıktı beni
Teşekkür ederim efendim çok onore oldum
ay pırasa mı? kız mevsimi geçmedi mi pırasanın?:44: hani ben severim de erkeklerin sevdiğini düşünmüyorum bzim evde hep ben yerdimartık yemiyorum çünkü anneciğim gibi güzel yapan bri yok
ev sahibi konusunda şanslıyım demek ki - gerçi ufak tefek hoşuma gitmeyen şeyler var ama sağolsunlar kötü niyet yok benden depozito falan da almadılar
bu arada ben de diyet yapmayı çok istiyordum hatta başlamıştım ama batırdım tatlı yedim:26: özel günden dolayı sanırım bugun şekerli şeylere aşeriyorum resmen
canım anlattığın kadarıyla maddi durmlar olmasa aranız iyi maşallahRabbim daim etsin inşallah
erkekler konusunda da olmadık hayaller kurmam ama dediğin gibi olmayan birşeyi varmış gibi söylemeseler iyi olur eşin gibi çünkü boş vaatler insanı hayal kırıklığına uğratır Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın duam bu yönde...
Noldu kız evli olduğumu söylemedim halbuki neden öyle düşündün ki acep?:44: sen de bekarsın diye biliyorum yaş kaçtı?
eee yani 45 sayfayı okuyup hemen herşeye yorum yapınca hemen konu sahibi olduk dimi
eee lakap takılması hoşuma gitmedi desem yalan olur sizi çok sevdim ve sevildiğimi de hissettim
benim bir tane pijama takımım var üstünde kitty var onun haricinde öyle cici bici takılmıyorum kitty'i de anneciğimle birlikte aldık ondan dolayı çok severim kitty'imi
ay inanmıyorum siz hala ayı yogilerle mi takılıyorsunuz
ay ben yapayım bari 2 sayfadır kek kek demiş durmuşsunuz nereye göndercem adresi alayım
güzel oluyor çizgi kahramanlı ama tabiki tercih meselesi
bilmiyorum evet evli olduğuna dair bişey demedin fakat ben ne acep öyle düşünmüşüm
yaaa varya beni bugün gülmekten yerlere yatırdınn seviyorum seni kız yavru kusum benimmm
bugün sen kafan hep kek te oldugu için kim evli kim bekar adresleri katıştırdın yavru
desene mesaiyi birlikte bitirecez
kaçta bitiyo iş
yakında bu keke tarihe geçecek valla
sayende bütün kekler seninle güzel dolmaaaa
sanki onca yıllık evliler gibi kadın erkek ilişkilerinden gem vurduğmdandır belkigüzel oluyor çizgi kahramanlı ama tabiki tercih meselesi
bilmiyorum evet evli olduğuna dair bişey demedin fakat ben ne acep öyle düşünmüşüm
hey Allahım bana kekçi derlerdi şimdi bayrağı size devrediyorum heheyakında bu keke tarihe geçecek valla
sanki onca yıllık evliler gibi kadın erkek ilişkilerinden gem vurduğmdandır belkihalbuki hepi topu bir kişiyle görüştüm o da 2 ay sürdü Ama gözlemler işe yarıyor
hey Allahım bana kekçi derlerdi şimdi bayrağı size devrediyorum hehe
kocam servisten ne zaman geliyor ben ozaman gidiyorumm bugün varya yüzüme ceneler bastıı yaaa çirkinleştim baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?