evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
elbette güzelim elbette - maşallah sen yaşına göre olgunsun

hamdım pişiyorum işte sizin kadar olamasamda saoll eee sen ne işte çalışıyosun anlet bakem bak ben halı yıkamacıyım halı işi varsa halgi ilde olman fark etmez gönder kargoya biz yıkar göndeririz

hamdım pişiyorum işte sizin kadar olamasamda saoll eee sen ne işte çalışıyosun anlet bakem bak ben halı yıkamacıyım halı işi varsa halgi ilde olman fark etmez gönder kargoya biz yıkar göndeririz
Ben memureyim kurumumda muhasebeye bakıyorum - halı konusunda ise evimdeki halılar hep metrelik olanlardan onları makineye atabiliyorum :))) oturma odasındakini de kafama estikçe siliyorum ama sen İzmir'desin diye hatırlıyorum ben orada okudum tanıdık eş dost çoktur yönlendirmeleri yapabilirim senin için

ezgi nerde acaba ya merak ettim kızı basım agrıyo migdem bulanıyo dedi bugün ondan ses seda yok
deniz de yok ortalarda ne oluyo bunlara

ben böle şeyleri istemeye hep utanmısımdır sen nasıl makbul görürsen ablacm düşünmen yeterli

ezgi nerde acaba ya merak ettim kızı basım agrıyo migdem bulanıyo dedi bugün ondan ses seda yok
deniz de yok ortalarda ne oluyo bunlara

keke karşılık ezgi ve deniz
aman ne çok abarttım şu kek olayını valla banada bööö ve ööö geldi yani bi geyik yapayım dedim ama yazarkaen bile sıktı beni

keke karşılık ezgi ve deniz
aman ne çok abarttım şu kek olayını valla banada bööö ve ööö geldi yani bi geyik yapayım dedim ama yazarkaen bile sıktı beni

yaaa varya beni bugün gülmekten yerlere yatırdınn seviyorum seni kız yavru kusum benimmm

güzel oluyor çizgi kahramanlı ama tabiki tercih meselesi
bilmiyorum evet evli olduğuna dair bişey demedin fakat ben ne acep öyle düşünmüşüm

bilmiyorum evet evli olduğuna dair bişey demedin fakat ben ne acep öyle düşünmüşüm

bugün sen kafan hep kek te oldugu için kim evli kim bekar adresleri katıştırdın yavru

sanki onca yıllık evliler gibi kadın erkek ilişkilerinden gem vurduğmdandır belki halbuki hepi topu bir kişiyle görüştüm o da 2 ay sürdü Ama gözlemler işe yarıyor
yakında bu keke tarihe geçecek valla
hey Allahım bana kekçi derlerdi şimdi bayrağı size devrediyorum hehe

her gün kek yesem bıkama heralde o kadarım
ki ben çabuk bıkan insn keke ile dugusal bağ kurmuşum aramda
evet olabilir evlilik hakkında kounşmaların beni yanıltmış olabilir
allah hayırlısını versin senin için ve tüm bekarlara gönderiyorum bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…