kuzum benim yaa hamileliğin zorlukları işte anasın sen ama anaaaccık olcak okadar bir halıysıyla şu bebeişi kucana alaydın
Bende de hic çatlak yok tatlım ama doğumdan sonra anlaşılır o birazda sıfır catlakla doguma girdim bi çıktım belimde kedi tirmalamis gbi 2kucuk çizgi
Sonradan geçti ama kremlere doğumdan sonra 1 2 ay daha dewam etmek gerek ben
Goguste sarkma oldumu senin ben ondan cok korkuyorum
Insallah o gunlerde gelcekk :)
Günaydın canım - annen çok titizse seni beğenmeyebilir- benimki tam tersi ben beğenmezlik yaparımGÜNAYDIN HATUNLARRRRRR bugün canım sıkkın işlerimi halledip eve gidicem ordada temizlik yapıcam yarın annem geiyo oda bana yardım edicek acaba neler sölencek uffffannem gelince evime strese biniyorum yaaa çok titiz her şeye sölenio
Ben kilo alınca göğüsler de sarktı ya sanırım pilates falan lazım :44: (hamile falan değilim sadece çok kilo aldım kısa sürede)Goguste sarkma oldumu senin ben ondan cok korkuyorum
İnşallah canım o günler de gelecek hayırlısıyla... Kafan bir rahatlasın eminim bebiş de gelecektirAllah nazarlardan saklasın birde ben burda hamile olma haberi vereydim
Günaydın canım - annen çok titizse seni beğenmeyebilir- benimki tam tersi ben beğenmezlik yaparımev işi hep bendeydi malum o yüzden patron benim
Ben kilo alınca göğüsler de sarktı ya sanırım pilates falan lazım :44: (hamile falan değilim sadece çok kilo aldım kısa sürede)
İnşallah canım o günler de gelecek hayırlısıyla... Kafan bir rahatlasın eminim bebiş de gelecektir
napıyım yaa gece kesik kesik uyudum sabah geç kaldım işe:26: iş stresi ayrı dert zaten napalım yaşayıp gidiyoruzyaaa sorma valla geliyo dip köşe bakıyor hep kavga ediyoruz her seyin yerinide değiştiriyor ha kv ha o sinir ediyo beni normalde çat kapı gelir öle bakmaya dün nedense haber verdi iyiki verdi evim de çok iyi durumda değildi hani
amin lily okadar istiyorumki bir yandan önceden de hep sıkıntı yüzdenden düşük yaptım o yüzden şimdi istiyorum korkuyorum kısın çalışmalara başlıcam ben valla sakin kafam rahat oldugunde artık
sen naptın bakem
Maşallahhhhhhhttp://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=719638
kk göster kendini haydi kızlar yardım etmek isteyenler tıklasınlar
napıyım yaa gece kesik kesik uyudum sabah geç kaldım işe:26: iş stresi ayrı dert zaten napalım yaşayıp gidiyoruz
Sen de inşallah kışın güzel haberlerini paylaşırsın bizimle - bu arada anneciğin neden karışıyor ki sana? Kıyamam yaaaa... Yani dağınık da olsan, pis de olsan titiz de olsan orası senin evin hem sen çalışan bir hanımsın hiçbir şey 4-4lük olmaz ki...
Bende de hic çatlak yok tatlım ama doğumdan sonra anlaşılır o birazda sıfır catlakla doguma girdim bi çıktım belimde kedi tirmalamis gbi 2kucuk çizgi
Sonradan geçti ama kremlere doğumdan sonra 1 2 ay daha dewam etmek gerek ben
Goguste sarkma oldumu senin ben ondan cok korkuyorum
Yok canım hiç sarkmadi zaten çok küçük göğüslerim vardı hamilelikte de buyumedi şimdi de büyük değil emzirdigim hâlde...göğüslerin büyüdü ya da sistiyse zorlansan da sütyen takmaya çalış hamilelikte zor oluyo nefes alamiyosun gerçi deben hiç takmamistim boguluyodum onu takınca... korkma vücudun doğumdan sonra yeniden doğmuş gibi olcak yumuşacık hemen toparlayicilar korseler taktin mi bitti is... hem anne olacaksın yaa bundan büyük güzellik yok emin ol... hayrli dogumun olur inş. bebeğini sağlıkla kucağına al da gerisi kolay...
ßůšr@
GÜNAYDIN HATUNLARRRRRR bugün canım sıkkın işlerimi halledip eve gidicem ordada temizlik yapıcam yarın annem geiyo oda bana yardım edicek acaba neler sölencek uffffannem gelince evime strese biniyorum yaaa çok titiz her şeye sölenio
Günaydınlaaarr... gece uyumadik gune yeni başladık bis...
Amaaan sorma ya bazen diyorum tek başıma yapsam daha iyi diye bi dünya laf yiyorum ya hic beğenmez benimki de Mükemmeliyetci işte. ...
ßůr@
Yok canım hiç sarkmadi zaten çok küçük göğüslerim vardı hamilelikte de buyumedi şimdi de büyük değil emzirdigim hâlde...göğüslerin büyüdü ya da sistiyse zorlansan da sütyen takmaya çalış hamilelikte zor oluyo nefes alamiyosun gerçi deben hiç takmamistim boguluyodum onu takınca... korkma vücudun doğumdan sonra yeniden doğmuş gibi olcak yumuşacık hemen toparlayicilar korseler taktin mi bitti is... hem anne olacaksın yaa bundan büyük güzellik yok emin ol... hayrli dogumun olur inş. bebeğini sağlıkla kucağına al da gerisi kolay...
ßůr@
Ben takiyorun sudyen hep sıkılıyorum ama mecbur goguslerim ne cok buyuk nede kucuk o yuzden toparlasin diye sarkma olursa hos gorunmicek cunku bide dogumdan 2 sene sonra ise baslicagm icin dikkat etmeye calisiyorum fizige dedigin gibi ama hayirlisiyla bi kucagima alayim kiloymus gogusmus teferruat
Allah nazarlardan saklasın birde ben burda hamile olma haberi vereydim
Tamam canım istediğin zaman yazabilirsin bana ister buradan ister özelden - elimden geldiğince destek olmaya çalışırım.
Senin iş ne oldu gidiyor musun merkeze?
yaptım canım kız kendi sorununu kendi biliyor aslında çözüm arıyor zaten ama anladı oda sanırım neyse saol canım benimm günaydınnnnnnnnnnnnn
hoş geldin güle güle olmus bu kız accık hava al sohbet et hemen kaçıp gitmişssin
niyekine kız istemiyon kına yapılacak hatuun gıcık mı yoksaselam kızlarr akşam canımın hiç istemediği bir kınaya gitmek zorundayım puuuf çok sıkıcı ya
Ay nebilim ben arkadaşsız kaldım kalalı pek bir yabanileştim:)Geyike alışık değilim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?