evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
GÜNAYDIN HATUNLARRRRRR
bugün canım sıkkın işlerimi halledip eve gidicem ordada temizlik yapıcam yarın annem geiyo oda bana yardım edicek acaba neler sölencek uffff annem gelince evime strese biniyorum yaaa çok titiz her şeye sölenio

Son düzenleme:
Günaydın canım - annen çok titizse seni beğenmeyebilir- benimki tam tersi ben beğenmezlik yaparım ev işi hep bendeydi malum o yüzden patron benim

Goguste sarkma oldumu senin ben ondan cok korkuyorum
Ben kilo alınca göğüsler de sarktı ya sanırım pilates falan lazım :44: (hamile falan değilim sadece çok kilo aldım kısa sürede)

Allah nazarlardan saklasın birde ben burda hamile olma haberi vereydim
İnşallah canım o günler de gelecek hayırlısıyla... Kafan bir rahatlasın eminim bebiş de gelecektir

yaaa sorma valla geliyo dip köşe bakıyor hep kavga ediyoruz her seyin yerinide değiştiriyor ha kv ha o sinir ediyo beni normalde çat kapı gelir öle bakmaya dün nedense haber verdi iyiki verdi evim de çok iyi durumda değildi hani
amin lily okadar istiyorumki bir yandan önceden de hep sıkıntı yüzdenden düşük yaptım o yüzden şimdi istiyorum korkuyorum kısın çalışmalara başlıcam ben valla sakin kafam rahat oldugunde artık
sen naptın bakem

napıyım yaa gece kesik kesik uyudum sabah geç kaldım işe:26: iş stresi ayrı dert zaten napalım yaşayıp gidiyoruz
Sen de inşallah kışın güzel haberlerini paylaşırsın bizimle - bu arada anneciğin neden karışıyor ki sana? Kıyamam yaaaa... Yani dağınık da olsan, pis de olsan titiz de olsan orası senin evin hem sen çalışan bir hanımsın hiçbir şey 4-4lük olmaz ki...

gelde anlat kuzum ona kalsa ben hiç bir şey yapmıyorum annem bana her konuda destektir ama bu konuda çok fazla anlayıssız sorma

Günaydınlaaarr... gece uyumadik gune yeni başladık bis...

Amaaan sorma ya bazen diyorum tek başıma yapsam daha iyi diye bi dünya laf yiyorum ya hic beğenmez benimki de Mükemmeliyetci işte. ...

ßůšr@

Günaydınlaaarr... gece uyumadik gune yeni başladık bis...

Amaaan sorma ya bazen diyorum tek başıma yapsam daha iyi diye bi dünya laf yiyorum ya hic beğenmez benimki de Mükemmeliyetci işte. ...

ßůšr@

he ya kafamın etini yiyorr yarın gelicekmiş sabah erkenden gelicem diyor çalışıyorum birde ev işleri ne yalan sölim yetemiyorum kızlar yorgunluktan gidip direk kafamı vurup uyuyorum niye gece uyumadınız bebek sorun mu cıkardı

selam kızlarr akşam canımın hiç istemediği bir kınaya gitmek zorundayım puuuf çok sıkıcı ya

Tamam canım istediğin zaman yazabilirsin bana ister buradan ister özelden - elimden geldiğince destek olmaya çalışırım.
Senin iş ne oldu gidiyor musun merkeze?

Merkeze gidiyorum evet lily,becayiş dilekçesi verdim,bir ay içinde olur..İnşallah iyi bir yere düşerim ve memnun olurum yaa..

Tamam yazışırız şekerim.Çok teşekkür ederim..Çevremde sen,krizantem ve sizin gibiler yok inanın..

Ay nebilim ben arkadaşsız kaldım kalalı pek bir yabanileştim:)Geyike alışık değilim:)

selam kızlarr akşam canımın hiç istemediği bir kınaya gitmek zorundayım puuuf çok sıkıcı ya
niyekine kız istemiyon kına yapılacak hatuun gıcık mı yoksa
Ay nebilim ben arkadaşsız kaldım kalalı pek bir yabanileştim:)Geyike alışık değilim:)

kız biz senin arkadasın değilmiyiz öle ossunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…