Yoo sakinlik diil cok cildirdim bn de zmaninda ama zamanla değerden kaybediyosun işte o yüzden napiyosa yapsin demeyi başardım gözüme soka soka başkalarına inceliklerini yapıyo yapsın diyorum her kadına her işe güce sahip olabilir ama beni bi daha kazanması çok zor benim de onu kazanmak gibi cabam yok artık o yüzden böyle yani...
ßůr@
Eşin için en son ne yaptın de yemek yaptım derim sana
ßůr@
Ekim'de 4 olck... ama bilmsel bi araştırma var ya aşkın ömrü 3 yıldır diye biz de tuttu walla ..
ßůr@
tamamda kuzum neden ama yani bu kadar birbirinizden uzaklastınız sebebleri ne bırak ya palavra onlar 3 ylmıs peh
Duu uzun uzun anlatiyim... seninki kadar güzel olmaz ama.... ...
ßůr@
kafayı yemiş sanırsam bu kocan ben de çalışıyorum bazen yemek dahi yapamıyorum okadar yoruluyorum ki anlatamam uzanıp uyuya kalıyorum bizimki ses çıkartamıyor ilk başta cıkrtıyordu ama öle kötü kavga ettimki diyemiyor artık sıkıyosa desin canıma tak etmişte benimde suda var kendisi çok mu dört dörtlük sen niye ondan şikayet etmiyorsun sen de zamanında böle yaptın diye biz bu sıkıntıları cekiyoruz niye demiyorsun
Canım walla seninki de dayaklikmis ya buldun da bunuyo musn deseydin?
ßůr@
bende çemkiriyorum ona kızlar merak etmeyin bazen bağırıp çağırıyorum söylediklerine pişman ediyorum
ama sonra yine aynı
Bir gün tlfnda bi mail gördüm istanbuldan bi mimar kız gelicekmis beraber seyahat ediceklermis 3gun 2gece filan ben cildirdim tabi bu arada da 7haftalik hamileyim bu kizla da tlfnda kakara kikiri konuşma yaptı tüm uyuz oluyorum tartıştık dayak da yedim güzelce kaç kez cenemi tutamam bu sefer sorun bende oldu üstüne gitmisim... neyse hala o işte çalışıyo ve herkesle hala samimi lohusa yatagmda kadının birine attığı maili gördüm ve dedimki o an artık için acımasın bitmiş gün boyu yogunluktan beni aramayan adam sabahın 10unda iyi ki doğdun sen olmasan bu neşeli kahkahayi kimseden duyamazdim diye kutlama yapmış. ... zaten çok sever is arkadaşlarıni puacalar falan onlarla kahvaltı yapar yemek yer burda olduğu gunlerde de yemekleri bayisinde yer bi kac kez beraber yemisizdir. ..
ßůr@
olabilir umursamazlar canım yaa
bu erkekler neden bu kadar törpülenmekten ürküyorlar anlamıs değilim karıları oldugumuz için onların her türlü nazlarını sivri elştirilerini alttan almak zorunda oldumuzu zannediyorlar heralde
olabilir umursamazlar canım yaa
söyle söyle ha duvar ha o bazen
E hakaret o bana ben ona saygı bitiyo tabi bi tartissak alyansini çıkarır koyar gittikçe uzaklastik yani bu gibi konular tekrar etmese atlatirdim yine de çünkü cok emek verdim ama telrarliyo sürekli... yanımda başkalarına bakabiliyo mesela ben yokken de yapmamali ama ben varken daha bi ağır tabi...kadin mi diilim acba diyorum da ne bileyim yani doğum yaptm 49 kiloyum ve yırtık çatlak bise yok bakarım da kendime yani ben kendimi çok seviyorum aslında guzelimdir ama işte bu gibi durumlar beni kendimden de Soğuttu....
ßůr@
Çok sıkıldın değil mi. .?
ßůr@
aralarında birşey olduna emin gibi konusuyorsun kuzum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?