evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .

kavgasız ev meyvesiz pastaya benzer

Yoo aralarında bir şey yok kadın da evli zaten ama ben verdiği değere kızıyorum. ..

ßůšr@

insanlar kendi değerini kendileri belirlerler canım benim o seni kırdıysa sende onu kırdın bunalttın evet kendince haklı yanların var kocamın bende gdip gezinti olmasına kızardım yani cıldırırdım hatta ama sizde herseye etkiye tepki olmus birde kocan sana karsı hep bu kadar ilgisizmiydi ya bütün evliliklerde her zaman kavga olur hele birde yeni evliysen abooo

Yapısı ilgisiz diyodum da benden başka herkes e ilgili şimdi Allah için... bana çoğu zaman böyle ama ben iyiysem iyi hic zorluğumu çekmek istemedi naz faln ben de çok severim öyle kedi gibi ama yok İşte şimdi ben de ilgi beklemiyorum

ßůšr@

valla ben ilgi beklerim arkadaş vermek zorunda karısı değilmisin seni o eve süs niyetinemi almıs yok öle yama alıp karsına konus olmadı benim gibi unutmayayım diye sölediklerini not al konus ikna et onu dinlemeye bu evliliğin böle gitmeyecegini ben artık senden sogudum de ben kocama sölemiştim içim almıyo de bazı şeyleri ama senden başkasını da istemiyorum seninle ben mutlu olmak istiyorum de yok öle bir dünya adamdaki keyfe bak eger cesaretini toplayıp konusmazsan daha cok üzüleceksin

bazen bende diyorum ki bir erkeğin içinde varsa vardır sonradan düzeltilemez değiştirilemez
çocuk değil ki yetiştiresin yaa hazmedip susacaksın
yada kavga gürültü
ben sabretmeye alıştım sanırım
bir çok şeyi görmezden geliyorum

denizcim sana bu konuda katılamıyorum insanlar bence değişir bazen doru şeyi yapıp değişmeye yürekleri yetmez korkarlar yada üşenirler yada işlerine öle gelir ama istemezlerse öle olmayı öle bi değişirlerki biz karılarıda olsak yarın bir gün anada olsak hep erkekleri poh pohlamaya alışmışız erkek yaa ne yapsa erkektir yapar diyo geciyoruz dillendirmesek bile sanırım bilinç altımıza işlemiş her şeyi alttan alp nasl olsa değişmicek diye alttan alıyoruz kendimize yazık etmiyormuyuz :44::44:

Son düzenleme:

Çok haklısın da dedin ya içim almıyo aynen öyle yaa ne yaparsa yapsın hoşuma gitmicek ki böyle bi yapım var yaa unutmuyorum uzaklasiyorum...konuşup da duzelltigimiz biseyimiz olmadı zaten iletişim kopuk olduğu için bu durumdayız... konuşalım desem dönüp dönüp bunları söyleme der...

ßůšr@

Görmezden gelip hazmetmek değil de onemsememek desek... hazmetmiyorum canim yaa niye hazmedicem labul etmiyorum ama artık kafamı yormuyorum diyelim...

ßůšr@

[sıze=3]
biri evlilik mi dedi tilkilik mi dedi
Sanki buna yönelik bi konu gördüm sanki Hemde sanki sahibi şöyle çiçek isimli
Yine döktürmüşssün ve harika bi açıklama harika bir topik olmuş tebrik ediyorum hayırlı uğurlu olsun diyorum ve içeriye atlıyorum
[/sıze]

dönüp dönüp bunları sölememi ayhh kocam ın bana böle dediği bir an aklıma geldi kız
ama biz dönüp dönüp bunları yaşıyoruz ben bu konular yüzünden sıkıntı yasayıp kafamı bunlar yüzünden doldurup baş agrısı cekiyorum ama bunlar çözülmedikce ben konusmaya devam edicem de ya cözücez ya cözücez benim sabrım tükeniyor de ya konusssss o kadar kavga ediyorsnuz ya kavga edicenize o zamanı ciddi ciddi konusmaya ayırın

işteeeee beklediğimmmm insannn
hemde yemek isimli insannn dolmaaaaaaaaaa
gelll gelll atlama uçuşu geccc sen olmasaan olmaz bu topikk

işteeeee beklediğimmmm insannn
hemde yemek isimli insannn dolmaaaaaaaaaa
gelll gelll atlama uçuşu geccc sen olmasaan olmaz bu topikk
[sıze=3]
yemek isimli deyince burnuma kötü kokular gelmeye başladı
Hayat sigortası yaptırmak şart oldu
Ayyyy bensiz topik olmaz mı diyosun
çok teşekkür ediyorum
Stajımı bu topikte yapmaya karar verdim
[/sıze]

merak etme dolma dün yedim gözüm tok ama acıkınca kork benden
staj mı hahay bu topik sana hep acık

:18::18::18::18::18::18::18:
çok mersi konu sahibemiz sen de olmasan halımız ne olucuk
Evet ilk dersimiz ne hocam not alıyorum hemen :126:

kim ben mi hocaaaa
ben ne anlarım hocalıktan kızzz
ama yeri geldinde bayanlar olarak itirazlarımızı doru şekilde anlatabildimizi ben zannetmiyorum çoğu zamandada zaten kendimizi doru bir şekilde anlatmamızada izin vermiyorlar tantana yapma diye ya bagarıyorlar yada basıp gidiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…