evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
dip not: akşam girmeye çalışcam..günümün özeti için..babaayyyy

Krizanteme ne oldu ki..Ben de uzun zamandır girmiyordum buraya..Selamlar hepinize..
Beni sorarsanız..Ben tilkiliği yapamadım pek..Olmayacak galiba bizimki..Olmayacağı da kesin değil ben bitirdim o arada arıyor..

İyi akşamlar .Siz benim sitede takip etmeye çalıştığım bir kaç üyedensiniz buraya yazmam da doğru degil bekarımda ben ( burası evlilikle ilgili ya ondan) ama bir şey söylemek istedim eskiden başka bir siteye üyeydim ve orada arkadaşlar çok kırıcı oluyorlardı ya da benim bir yakınım kanserdi psikolojim bozuktu bana kırıcı oluyorlar gibi geliyordu en son bir arkadaşım bana forumda canları nasıl isterlerse yazabilirler deyince hatanın bende olduğunu anladım . Yazmak istedim konularınızı takip ediyorum .

Krizanteme ne oldu ki..Ben de uzun zamandır girmiyordum buraya..Selamlar hepinize..
Beni sorarsanız..Ben tilkiliği yapamadım pek..Olmayacak galiba bizimki..Olmayacağı da kesin değil ben bitirdim o arada arıyor..

merhaba tulipa
senle tanışmıyoruz sanırım ama kızlarla tanışıksın anladığım kadarıyla..
kriz.in kocası onu aldatmış..
yani bi kaç sayfa öncesini okuyabilirsen detaylar yazıyo..
son olarak baba evindeydi..
dua edelim onun için..
sen de evlisin sanırım..
hayırdır sizde sorun nedir?
Allah kolaylık versin hepimize..

ben anlamadım sizin tam olarak ne demek istediğinizi ama, hoşgeldiniz yinede..
beni takip etme sebebiniz ne?
yani kendinize mi benzettiniz, ya da bi yakınınıza?

canlarrr...
dün gece yazamadım..
heemmmeenn telafi ediyorum..
dünkü hedeflerimi tamamladım...çooookkk şüküüüürr...
darısı bugünün başına..
planlarımı şimdi yeşil ajandama yazıyorum..
ordakileri akşama kadar, uygulican inşallah.
görenler yaşadıklarını bir iki cümleyle belirtirse sevinirim anacım..
sağlıcaklaaaa

Yok evli değilim.
Bir yıldır görüştüğüm biri vardı...Daha önce evlilik yaşamış biriyim ayrıca..Krizantem için Allah yardımcısı olsun..

Selam kızlar!!
İyi akşamlar dilerim.
Ben de iki gündür giremedim.
Kafa bi milyon.
1. sınıflar beni inanılmaz yoruyor.
Eve geldiğimde sanki 20 kişi tarafından dövülmüş gibi hissediyorum.
Bugün geldim bir şeyler yedim 4 saat uyudum gözlerimi yeni açtım..

Ümitli kriz. için düzeltme yapmak istiyorum.
Benim bildiğim en son baba evinde değildi.
Öğrenip baba evine gitti ama oraya da sığdıramadı kendini, evine döndü ama
öyle de iyi değildi. Kafası karmakarışıktı.
Allah yardımcısı olsun.. Hayat herkes için farklı yerden zor..

ben anlamadım sizin tam olarak ne demek istediğinizi ama, hoşgeldiniz yinede..
beni takip etme sebebiniz ne?
yani kendinize mi benzettiniz, ya da bi yakınınıza?

İyi akşamlar ... Ben sizin donuk kocam diye bir konunuza denk gelmiştim yada öyle bir ismi vardı tam hatırlıyamıyorum o konunuzu okumuştum çok hoşuma gitmiştiniz siz ve eşiniz sanırım eşiniz size hacı diyordu benim abimde yengeme böyle seslenmeleri vardır konunuzu okurken bir an abimler gözümün önüne geldi ve denk geldigimde konularınızı takip ediyordum . takip ediyorum derken bunu demek istemiştim . Yanlış anlamayın . Sitede böyle konularını takip ettigim bir çok üye var .:)

Yok evli değilim.
Bir yıldır görüştüğüm biri vardı...Daha önce evlilik yaşamış biriyim ayrıca..Krizantem için Allah yardımcısı olsun..

hmm..umarım gönlünce olur..
Allah sana hakiki anlamda değer veren, karakterli bi insanla evlilik nasib etsin..

dostum sen sınıf öğretmenimiydin..
canım benin Allah yardımcın olsun zor iş..
hmm kriz.in durumunu yanlış anlamışım demekki..
canım benim yaa..inşallah en kısa sürede halleder sıkıntısını..
keşke haber alabilsek..

yoo estağfurullah yanlış anlamadım..
insan kendine benzeyen ya da tarzı farklı gelen tipleri takip ediyoya burda genelde..
acaba hangi katagorideyim diye merak ettim oyüzden sordum..
menmun oldum tanıştığıma..

kuzucukklaarr..
bugün de çookk şükür kiii programımı tamamladımmm
içim rahhatt bi şekilde uyuycam inşallah..
öncesinde bi duşa girem, kendime gelem..
ohh miss..
yarınn görüşürük güzellerrrr
sizi seviyorummm

Aynen sınıf öğretmeniyim canım..
Keyfin nasıl bugün?

nomunomuchua cım dün bi gir çık yaptım çok durmadım, şimdi gördüm yukarıdaki yorumunu..
dün çok iyiydim yani artık planlı olmaya bi giriş yaptım inşallah devamı gelir..
yalnız yukarıya rahatça uyuycam kısmını keşke yazmayaydım çünkü benim odun izin vermedi..
şöyleki: tam duştan çıktım mutlu mesut yatcam ki, gelmiş o arada yatağa girmiş beyfendi..
ee tabi bende şirine olarak "hoşgeldin diye atladım üstüne öptüm"..
karşılık olarak sıfır tepki.."yorgunum" diyo..eline almış tableti dizi izliyo gözünü ayırmadan..
okadarrrr canım sıkıldıki anlatamam..aldım günlüğümü, sıkıntımı yazmaya başladım oraya...
5 dakka sonra kapattı tableti..ne yazıyon dedi, ben de çektim günlüğü "özel, bakma, günlük okunmaz dedim"..
sonra "hmm beni yazıyosundur, yaz yaz, geldi benle ilgilenmedi yaz" dedi..
ben de "evet herşeyi yazıyorum.." dedim..
sonra gözlerim doldu "seni anlamıyorum..burası otel değil ben de otel çalışanı değilim..en son sabah gördüm yüzünü ve eve gelince bi sıcaklık bekliyo insan..buz gibisin..biz karı kocayız, senin gibi sana yabancı gibi mi davranayım? yorgunluk asla bahane olamaz, 1 dakika güleryüz bi kaç güzel cümle kimseyi yormaz..hem üstüne mi zıplıcam, kulağına mı bağırcam, neden beni görünce yorgunum deyip kaçıyosun"dedim..
hiç bişey demedi..
sonra uykuya daldı..
saat 1'i geçiyodu..özelden biri aradı bunu..
açtı, karşıdaki sesini dinleyip kapattı..
yine yırtık öğrencileri iş başında yani..
ben hiç tepki vermedim.."sen daha yatmadın mı" dedi..
ben de" hayır rahatsız olduysan başka yerde devam ederim" dedim.
o da ofladı, trip attı..ben de kapıyı çektim çıktım odadan..
bi kaç ayda bi bunun zilli öğrencilerinin tacizine uğrarız zaten gelenekselleşti..
sanki dünyada adam kalmadı..
kızlar üniv.e koca bulmaya gelmiş belli de, bari evli olmayana bulaşsalar...
ama hiç birinde suç bulmuyorum..ona da dedim bu olaylarda ben sadece senden bilirim suçu dedim..
çünkü o resmi olsa kimse yanaşamaz..ama malesef ders anlatırken fazlaca şirinlik yaptığı için yüz buluyo kızlar...
amaaaann..artık bu konuda tavrım net..bi daha bi yamuğunu görürsem, kendisi sonumuzu getirmiş olur..
bunu da söyledim ona..ben hayat boyu onun hayranlarıyla uğraşamam...

sabah oldu, " akşam haklıydın, özür dilerim" dedi..öptü, işe gitti..
ben de gece 3te yatmamın acısını 1de kalkarak çıkardım...
şimdi bu günlük bi plan daha yapcam..
o ne yaparsa yapsın ben onun yüzünden eskidenki ruh gibi gezmelerim yok artık...
insan her geçen gün güçleniyo..
planımı yapıp,işime bakcam..o da ne hali varsa görsün..

sen naptın nasılsın canım?
eşinle aran nasıl?
geçen çok canın sıkkındı..iysindir inşallah??

İyi akşamlar :)

Bu söylediğiniz tüm ögretmenlerin ve hocaların derdi olmalı . Ben kursa yazılmıştım ilk gün diger kursiyer arkadaşlar hocanın telini istemişti hocamızda onları nazikçe geri çevirmişti .Sütten agzı yanan yogurdu üfleyerek yer gibisinden ... Daha önce çok uykusuz kalmış hep hocam şu şöylemiydi böylemiydi diye .Gerçi sizinki biraz daha degişik

ya işte eşim malesef öyle zamanlarda geri çevirmez..
o yüzden çekiyoruz ceremesini..
neyse..hayırlısı...
benzer bi hatada sonunun ne olacağını biliyo..
kendi bilir..

kızlar yine benn
dün de çok şükür planımı uyguladım..darısı bugünün başına..
şimdi ajandamı doldurcam bi şevkle...inşallah uygulamış olmamın verdiği huzurla uyurum..

bu arada dün eşim özür amaçlı çiçek getirmiş...
ama bu aralar (son 1 haftadır şeytan dürtüyo beni) yaptığı şeylere şüpheyle yaklaşıyorum..
çünkü nezaman eşim ilgisizleşip beni küstürüp ardından kırk takla atsa o sürede malesef benden gizlediği bişeyler çıkıyo ortaya...
yani malum kıskançlığımın farkında, ve kendine özelden gelen çağrılar ve hayran kitlesinden aşk mesajlarını cıngar çıkarmayım diye benden gizliyo..bu aralar da sanki öyle şeyler oluyo gibi hissediyorum..
çünkü normalde watsap hiç kullanmaz..bi kaç gündür takipteyim eve gelmeden watsabına giriyo vs..
bi de 2 gün önce gece arayıp sesini dinlediler...şimdilik bulgular bukadar..
inşallah boşuna kuruntu yapıyorumdur...

Son düzenleme:
kızlaaaar bikaç güzdür yazamıyorummm
nasılsınıııızzz??
siz de hiç tepki vermiyonuz küscam artık haa...
nerelerdesiniz dostlar..
bende girmişken yazayım dedim..
üç gündür planımı uygulayamıyorum eve geç geliyorum ve baş ağrısından yığılıyorum..
neyse artık tekrar oturtcam düzenimi...
bu arada bdv de yine bi uyuz konu açmış hocama aşığım diye..
açtım ağzımı yumdum gözümü malum yumuşakkarnıma dokundu
neyse kuzularım en kısa zamanda görüşmek üzere...

İyi akşamlar :)

Siz söyleyince baktım konuya epey sinirlenmişsiniz

Ama siz boğa erkegi ile evliydiniz onlar evlenince eşinden başkasını düşünmez sakin olmaya çalışmalısınız eşiniz meslegi ögretmenlik ögrencileriyle iyi geçinmek zorunda belki şu anda hata yapıyor ama zamanla yanlışını farkına varır sizi üzdügünü görür ... o konuya yorum yazmak istemedim son iki haftadır özellikle bayağı kötü olaylarla karşılaşıyorum etraftan (kendi yaşadıgım çevre )bu yüzden fazla yorum yapamıyorum sizin mesajınızı görünce yazmak istedim .Aslında yeni sitede mesaj yazmaya başladım . Konu sahibi yazmıyor sanırım .iyidir inşallah kendisi .

merhaba:)
evet o arkadaşa konusundan ötürü baya kıl oldum ama anlıktı..
geçti gitti..siz de burçlardan anlıyosunuz sanırım?
evet boğalar eşini aldatmaz ama benim sorunum öyle bişey değil..
ben eşimin insanlara çok sıcak olmasından rahatsızım..
yani aldatmasa da sıcaklığından yüz bulup rahatsız eden kızlardan şikayetçiyim..
neyse çok şükür son zamanlarda böyle bi sıkıntı yok...
siz nasılsınız?
neler yapıyosunuz kendinizden bahsedin biraz?
burcunuz ne bu arada..okadar burç muhabbeti ettik merak ettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…