evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .

İyi akşamlar :)
Bence haklısınız ben geleneksel yapılı bir ailede büyüdüm ve bu tip hareketler bana ters gelir . Bayanlar evli erkeklerle konuşurken daha dikkatli olmalı diye düşünüyorum .Gecede aramamalı o saatte ben hocamı arasam ertesi gün hocamın yüzüne bakamam .O yüzden haklı buluyorum sizi .Ama dünyanın en sadık burçları arasında boga bu yüzden dert etmeyin .

Ben yengeç burcuyum Çalışmıyorum bekarım geçen yıl kurban bayrımından önce bu siteyle karşılaştım saglıkla ilgili birşey ararken daha önce bir forumda mod dum diziler ve oyuncularla ilgiliydi o aralar depresyondaydım o görevden ayrıldım zorlanıyordum çok ondan sonra ilk üye oldugum site burası .aslında üye olma gibi bir niyetim yoktu ama sonra dayım çok amansız bir hastalıga yakalandı tam onla ilgili konu açacaktım ki zaten kaybettik üç hafta içinde bende içime kapandım daha yeni başladım mesaj yazmaya . sonra sitede sizin birkaç konunuzu gördüm okurken yakın buldum :)

Küsme canım :)
Görmemiştim yeni okudum.
Ben daha iyiyim şükür.. Sen de iyi ol.

evet..haklısınız..
keşke herkes sizin gibi ahlaki değerleri dikkate alsa..
başınız sağolsun.çok üzüldüm dayınız için.
Allah mekanını cennet eylesin..
bu aldatma meselesi de burçluk bişey değil bana göre..
yani insanın mayasında olmadı mı yapmaz, burcu çok da önemli değil..
ki zaten dediğim gibi aldatan sonunu hazırlar..
kimseye mihnetim yok..
herkes hakettiğini bulur..
korkmuyorum yani..
Allah şaşırtmasın, tek duam bu..
burası evlilik forumu ama bekar arkadaşlar da giriyo..
buyrun gelin muhabbet ederiz...

Dayım için yazdıklarınıza teşekkür ederim .Mekanı cennet olsun . Karaciger yaglanması bir anda siroza çevirdi yapılacak bir şey yoktu .

Ben boşanmalara üzülüyorum aslında çünkü kendim evlenmesede insanların çevremdekilerin ne umutlarla evlenmeye çalıştıgını sonunda zoru başardıklarını görüyorum .Sonra da birisi geliyor belki bir boşluktan belki başka birşey den faydalanıyor o güzelim yuva darma duman oluyor .

Ben burçlara inanmazdım bütün burçları da çok iyi bilmem hatta dalgada geçerdim birinin ki öyle oldu diye bende mi öyle olacağım diye ama işin aslı öyle değilmiş .Şimdi ne inanıyorum ne pas geçiyorum . Siz sanırım oğlaktınız oğlak ve boğa iyi anlaşır ikinizde toprak burcusunuz çünkü .Çevremde oğlak boğa çok çift var gül gibi geçiniyorlar :)

Fırsat buldukça diger arkadaşlarda rahatsız olmazsa yazmaya çalışırım tabiki :)

Kizlaarr naber...
ozledim sizleri yaa giremiodum bayadir...
krizantem?
huuuhuuu
kelebek?
umitli?
Lily.????
Gecmis sayfalara hiiicc bkamadim kimseden haberim yok...

Kizlaarr naber...
krizantem?
huuuhuuu
kelebek?
umitli?
Lily.????

selamm tatlııımmm
yaa malesef topikciiimizie kimsecikler girmiyo..
ben canlandırmak için her kk.ya girdiğimde 3-5 cümle buraya da yazmaya çalışıyorum..
her giren bi kaç bişey yazsa eski kalabalık ve mutlu günlerimize dönerizz belkimmm

bu yazıyı okuyan çok sevgili dostlarım...
son zamanlarda hepiniz yoğunsunuz anlaşılan..
ama ben yazın kurduğumuz güzel muhabbetin devam etmesini çok isterim..
şayet benim gibi düşünenleriniz varsa kk.ya girdikçe topiimize 3-5 cümle bişi yazıverin enemmm...
hayattamısınız bilelimm...
çoook sevgileeerrrr...

Kizlaarr naber...
krizantem?
huuuhuuu
kelebek?
umitli?
Lily.????
Tabii ben yokum yaaa bixi kixlar kus olup ucmuss onca zaman nerdesi iz diyee sorucaksi iz ama catir catir catlaticamm sizi anlatmicam ama sizi com ozlesimm yaaaaa gercekten burasiii sizzz bir baska

anammm kimsecikler kalmamis burdaaa yaaa slmmm kimse yokkmuuuu tilki bas geldi slm dami yokkk uleynnnn

Selam kızlar..
Krizantem hoşgeldin canım.
Çok merak ediyordum doğrusu.
Arada kontrol ettim geldin mi diye.
Çok uzak kaldın.İyi misin?

Ümitli sen nasılsın bebek?

Selam kızlar..
Krizantem hoşgeldin canım.
Çok merak ediyordum doğrusu.
Arada kontrol ettim geldin mi diye.
Çok uzak kaldın.İyi misin?

Ümitli sen nasılsın bebek?
Yaaa sorma basima neler geldi aldatildimm ama emin deilim daha sonra kanitladi gibi kendince amann faat bilmiyorum ki hic bisey kesin konusulmasi gerekmiyormus anladim
Hayat ole zorki benimda hatalarim var onunda hatalari var
Bunlarin hepsini uzun uzadiya anlaticam burodaki gecen kavgada pc kirildi hala pc alinamadi ve alinmadi bu yaz sonu alinacak ins ozaman sizinle daha rahat konusucam simdi tabletten girmeye calisiyorum ama ne rahat yazabiliyorum ne de rahat bakalbiliyorum sen nasilsin ya seni ben cok merak ettim kocanla hala kavga ediyon mu kiz

Selam kızlar
Akışta krizantemin yazdığını gördüm bakayım dedim
Uzun süredir takipli konulara bakmıyorum açıkçası hatta eskiye nazaran kkya pek giremiyorum
iş yerinde bilgisayarlara takip programı yüklendi o yüzden evden bakıyorum artık kkya
2,5 aydır işler yoğun kafa kalmadı bende
hasta halimle işe gidiyorum 2 haftadır diş sorunuyla uğraşıyorum ah ah bir de izin alırken bile rica minnetle zaten canım sıkkındı bugun neymiş sağlık için izin verdik artık işinin başında ol sanki ben sorumsuz bir insanım şehir dışına çıktım buradaki imkanların yetersizliğinden, dr 2 hafta sonraya randevu verdi, o yorgunluğun üstüne dönüş yolunda da hasta oldum ona rağmen işe gidiyorum
evdeki internet bağlantısında da sorun yaşıyorum bakalım arada gidiyor bağlantı
şimdi yazıştıklarınızı okuyorum ona göre yazacağım tekrar

Kızlar ben biraz önce anlattığım gibi hem devamlı muhabbetin aktığı konuları takip edemiyorum hem de işlerin yoğunluğundan dinlenmeye bile zor zaman ayırıyorum evdeki internet sorunu da cabası ama eskisi gibi çok hızlı ilerlemediği için takibe devam edebilirim sanırım zaten sizleri de çok özledim
Krizantem canım benim detayları merak ediyoruz müsait olunca yazarsın inşallah
ümitli bacım ne güzel buraları aktif tutmak için çırpınmışsın ama yeni gördüm kusura bakma günlük fikri çok güzel ben de 2015 benim yılım olacak diye umut ediyorum ve güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum hatta bugun ufak bir not defteri ve spiral kısmına sığacak şekilde bir kalem aldım güzel, pozitif fikirleri yazmak için - üzüntülerimi ise diğer günlüğüme yazacağım
bu aralar içimdeki amatör aşçı "hadi mutfağa gir, yemek yap, yeni şeyler dene" diyor. dün yemek dergisi aldım hatta hoşuma giden tarifleri yaparken hayal etmekle kalmayıp içine şunu da katarım, şöyle süslerim diye planladım bile illa kendimden birşey katmam lazım kısaca şu anki mutfak aşkıyla kendimi kk yemek topiklerinde bulmaktayım ümitli sana da tavsiye ederim canım

Elimden geldiğince daha sık yazmaya çalışacağım canlar şimdilik hoşça kalın hepinizi çok seviyorum Allah'a emanet olun

eskilerden gormek ne guzel pc alinca yaxicam kuxum okdar ozledimki sizi yaaaa keske toplassakta sohbetin dibine varsak gene izmire geldin mi geldiginde bak ugra mutlaka ama cok kilo aldimm deme bu kiza ne olmus hayat iste duse kalka misali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…