evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
Selam kızlar iyi akşamlar herkese
Artık elimden geldiğince yazacağım size
Bugün çok yoğun bir mesai geçirdim bir de nezle olmuşum bir yandan işlere sarılmışken sıcacık çay ile kendimi ödüllendirdim 2 haftadır dişim yüzünden sıcak yiyecek yasaktı çok çay içen biri olmamama rağmen özlemişim Yarın da 2015te yapılması gereken işleri planlamaya başlayacağız
ben 2015ten umutluyum inşallah güzel bir yıl beni /bizi bekliyor

fark ettim sekerim benim hemen bende cevabi caktim ya bu oxel msj kutuaundan msjlar nasil siliniyor bir turlu beceremedim yaaa cok fazla msj var uyuzlar yaaasizin is yerindekiler tayinini izmire iatesen hep gorussek senlen ne guzel okur ama

fark ettim sekerim benim hemen bende cevabi caktim ya bu oxel msj kutuaundan msjlar nasil siliniyor bir turlu beceremedim yaaa cok fazla msj var uyuzlar yaaasizin is yerindekiler tayinini izmire iatesen hep gorussek senlen ne guzel okur ama
İzmir'i şehir olarak çok severim de gitmeyi istememek için başka faktörler var yoksa tam yaşanacak şehir vesselam

selam bi ara 30 yaş üstünde galiba muhabbetimiz olmuştu zor günler geçirdiğini okuudm kolay gelsin üzüldüm
Hos geldin canim evet yazicaktim kobunuza icinizi karartmak istemedim acikcasi evet cok kptu gunler gecirdim ama sukur cok cok iyiyim denilemez ama kendimi toparladim nasilsin iyimisin
Kadin olmak okadar zorki ne gidebiliyosun ne kalabiliyosun

İzmir'i şehir olarak çok severim de gitmeyi istememek için başka faktörler var yoksa tam yaşanacak şehir vesselam
Birde icinde ben varken o sehir senin icin yasanmazmi beee ama bu sefer geldigindee uzun gel kuzum yaaa o zaman cok kisaydi hemen cecik gitmistinn tadi damagimda kaldi beee

Hos geldin canim evet yazicaktim kobunuza icinizi karartmak istemedim acikcasi evet cok kptu gunler gecirdim ama sukur cok cok iyiyim denilemez ama kendimi toparladim nasilsin iyimisin
Kadin olmak okadar zorki ne gidebiliyosun ne kalabiliyosun
canım benim erkek ırkını hınçlıyım şu sıralar konuşmayayım ben . sen iyi ol da . sen adam için borca harca katlan çalış diidn ay dövesim geldi

Birde icinde ben varken o sehir senin icin yasanmazmi beee ama bu sefer geldigindee uzun gel kuzum yaaa o zaman cok kisaydi hemen cecik gitmistinn tadi damagimda kaldi beee
Canım yıllık iznim az ona rağmen diş tedavim içim yıllık iznimi bitireceğim sanırım Ama bu sefer bir günümü sana ayırabilirim

canım benim erkek ırkını hınçlıyım şu sıralar konuşmayayım ben . sen iyi ol da . sen adam için borca harca katlan çalış diidn ay dövesim geldi
Aslinda onun kabahati tabiki cok fazla ama benimde kabahatim var biliyormusun canim en canimi acitanda bu oldu yaaa kasinligimi yapamadim ben her sey is zannettim borc zannettim

Aslinda onun kabahati tabiki cok fazla ama benimde kabahatim var biliyormusun canim en canimi acitand
o zaman geçmişe sünger çek derim. ama insan bişeyler kötü olduğunda nedense ilk kendini kötülüyor affettiyseniz birbirnizi geleceğe bakın

o zaman geçmişe sünger çek derim. ama insan bişeyler kötü olduğunda nedense ilk kendini kötülüyor affettiyseniz birbirnizi geleceğe bakın
Yok kendimi kotulemedim insanlar genellikle kendini kotulerek vicdanini rahatlat,aya affetmeyi kolaylastirmaya calisiyorlar
Buna zaten karsiyim ama hic bir hatada tek tarafli olmuyor aslinda bunu ogrendim
Ama oda suanda pisman tamam ne bulusmusnede ne bilim biseyler olmus ama aldatma aldatmadir sonuc olrak

Krizantemim canım benim günün sonunda beni otogara bıraksanız olur :)
Minerva canım sana ne oldu? Ayrıldınız mı?

Krizantemim canım benim günün sonunda beni otogara bıraksanız olur :)
Minerva canım sana ne oldu? Ayrıldınız mı?
Hele bunaa yaa sabahtan gel kahvalti yapalim sonraa gezeriz aaaa sinemaya bile gideriz yaaa valla guzel olur heee ayhhh heyecanlandimm haaa

bizim yakin zaten yuruyerek on dak biseyy ben yokken bizimkilerde girmez oldun haberin varmi bizim kzlardan
Ben ckicam birazdan yazamazsam haberin olsun tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…