Kiz nerdesin senn bir girdin yazdin yoksunn yaaa surda bir tam sica sicana bir sohbet edemedik ya :-(Selammmm :)
ben de seni canım benimheh kimler gelmis kinlerrr gelmissssa sekerimmmmmm seni cok ozledimm yaaaa
selam bi ara 30 yaş üstünde galiba muhabbetimiz olmuştu zor günler geçirdiğini okuudm kolay gelsin üzüldümheh kimler gelmis kinlerrr gelmissssa sekerimmmmmm seni cok ozledimm yaaaa
İzmir'i şehir olarak çok severim de gitmeyi istememek için başka faktörler var yoksa tam yaşanacak şehir vesselamfark ettim sekerim benim hemen bende cevabi caktim ya bu oxel msj kutuaundan msjlar nasil siliniyor bir turlu beceremedim yaaa cok fazla msj var uyuzlar yaaasizin is yerindekiler tayinini izmire iatesen hep gorussek senlen ne guzel okur ama
Hos geldin canim evet yazicaktim kobunuza icinizi karartmak istemedim acikcasi evet cok kptu gunler gecirdim ama sukur cok cok iyiyim denilemez ama kendimi toparladim nasilsin iyimisinselam bi ara 30 yaş üstünde galiba muhabbetimiz olmuştu zor günler geçirdiğini okuudm kolay gelsin üzüldüm
ben de şimdi diğer topiğe yazdım sen de buraya gelmişsin kalp kalbe karşıselam bi ara 30 yaş üstünde galiba muhabbetimiz olmuştu zor günler geçirdiğini okuudm kolay gelsin üzüldüm
Birde icinde ben varken o sehir senin icin yasanmazmi beee ama bu sefer geldigindee uzun gel kuzum yaaa o zaman cok kisaydi hemen cecik gitmistinn tadi damagimda kaldi beeeİzmir'i şehir olarak çok severim de gitmeyi istememek için başka faktörler var yoksa tam yaşanacak şehir vesselam
canım benim erkek ırkını hınçlıyım şu sıralar konuşmayayım ben . sen iyi ol da . sen adam için borca harca katlan çalış diidn ay dövesim geldiHos geldin canim evet yazicaktim kobunuza icinizi karartmak istemedim acikcasi evet cok kptu gunler gecirdim ama sukur cok cok iyiyim denilemez ama kendimi toparladim nasilsin iyimisin
Kadin olmak okadar zorki ne gidebiliyosun ne kalabiliyosun
Canım yıllık iznim az ona rağmen diş tedavim içim yıllık iznimi bitireceğim sanırımBirde icinde ben varken o sehir senin icin yasanmazmi beee ama bu sefer geldigindee uzun gel kuzum yaaa o zaman cok kisaydi hemen cecik gitmistinn tadi damagimda kaldi beee
Aslinda onun kabahati tabiki cok fazla ama benimde kabahatim var biliyormusun canim en canimi acitanda bu oldu yaaa kasinligimi yapamadim ben her sey is zannettim borc zannettimcanım benim erkek ırkını hınçlıyım şu sıralar konuşmayayım ben . sen iyi ol da . sen adam için borca harca katlan çalış diidn ay dövesim geldi
o zaman geçmişe sünger çek derim. ama insan bişeyler kötü olduğunda nedense ilk kendini kötülüyor affettiyseniz birbirnizi geleceğe bakınAslinda onun kabahati tabiki cok fazla ama benimde kabahatim var biliyormusun canim en canimi acitand
Zaten ayrmasan bu sefe isyanlardaydim heeee bilesinnnCanım yıllık iznim az ona rağmen diş tedavim içim yıllık iznimi bitireceğim sanırımAma bu sefer bir günümü sana ayırabilirim
Yok kendimi kotulemedim insanlar genellikle kendini kotulerek vicdanini rahatlat,aya affetmeyi kolaylastirmaya calisiyorlaro zaman geçmişe sünger çek derim. ama insan bişeyler kötü olduğunda nedense ilk kendini kötülüyor affettiyseniz birbirnizi geleceğe bakın
Hele bunaa yaa sabahtan gel kahvalti yapalim sonraa gezeriz aaaa sinemaya bile gideriz yaaa valla guzel olur heee ayhhh heyecanlandimm haaaKrizantemim canım benim günün sonunda beni otogara bıraksanız olur :)
Minerva canım sana ne oldu? Ayrıldınız mı?
Gideriz tabii kızHele bunaa yaa sabahtan gel kahvalti yapalim sonraa gezeriz aaaa sinemaya bile gideriz yaaa valla guzel olur heee ayhhh heyecanlandimm haaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?