- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
evet canım ayrıldık iyi de oldu :)Krizantemim canım benim günün sonunda beni otogara bıraksanız olur :)
Minerva canım sana ne oldu? Ayrıldınız mı?
Ozel deilse acep neden ayrldiniz ne kadarlik konusuyodunuzki merak ettimdeevet canım ayrıldık iyi de oldu :)
canım 3-4 aylık bişeydi yapamadık tanışma esnasında bitti diyebiliriz. ve sonradan anladım ki hiçte tanıdığım gibi biri diilmiş ucuz yırtmışımOzel deilse acep neden ayrldiniz ne kadarlik konusuyodunuzki merak ettimde
Zaten evlenmeden once inanin ne mal oldugu anlayip yolunu ayirabiliyosan bence cok sanslisincanım 3-4 aylık bişeydi yapamadık tanışma esnasında bitti diyebiliriz. ve sonradan anladım ki hiçte tanıdığım gibi biri diilmiş ucuz yırtmışım
Zaten evlenmeden once inanin ne mal oldugu anlayip yolunu ayirabiliyosan bence cok sanslisin
Duzelir dusuncesiyle yola devam edenlere yazk ki hemde ne yazk
ben kactm hatunlar minerva her zaman sana bu topik acktir kapisi bileain kzce optum hepinizi
burası son zamanlarda sakin ama uzun uzun içini döküp dertleşebileceğin bir topiktir emin olaynen öyle canım mutsuz bi evliliktense yalnızlık iyidir. iyi gecelr canım. sen de 30 yaş üstüne gel burası çok sakin :)
Elimden geldiginde uramaya calisicam canimaynen öyle canım mutsuz bi evliliktense yalnızlık iyidir. iyi gecelr canım. sen de 30 yaş üstüne gel burası çok sakin :)
Kiz nerdesin senn bir girdin yazdin yoksunn yaaa surda bir tam sica sicana bir sohbet edemedik ya :-(
Selam kızlar iyi akşamlar herkese
Artık elimden geldiğince yazacağım size
Bugün çok yoğun bir mesai geçirdim bir de nezle olmuşum bir yandan işlere sarılmışken sıcacık çay ile kendimi ödüllendirdim2 haftadır dişim yüzünden sıcak yiyecek yasaktı çok çay içen biri olmamama rağmen özlemişim Yarın da 2015te yapılması gereken işleri planlamaya başlayacağız
ben 2015ten umutluyum inşallah güzel bir yıl beni /bizi bekliyor
selam canımminerva kiz begenicene yazsa iki laf edekk
ne yanii ben yokken yazmican mii ben burayi kime emanet etcem uleynnn arkadass isyannnnnnnn uleynnnnCanım iki günde bir giriyorum geniş geniş anca.
Seni yakalayamıyorum
İyi olmana sevindim. Sen girdikçe yaz ben okurum yazarım :)
2015 her türlü güzel olsun inşallah hepimiz için canım.
Çoookk geçmiş olsun
iyi canım bende aynı monoton yalnız bi hayat :)seni sormali ben hala is yerindeyim eve gecicez biraz bugun yemek yapasim gelmedigi icin kocam disardan soledi iyide oldu yorgunum zaten sen nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?