evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
Ozel deilse acep neden ayrldiniz ne kadarlik konusuyodunuzki merak ettimde
canım 3-4 aylık bişeydi yapamadık tanışma esnasında bitti diyebiliriz. ve sonradan anladım ki hiçte tanıdığım gibi biri diilmiş ucuz yırtmışım

canım 3-4 aylık bişeydi yapamadık tanışma esnasında bitti diyebiliriz. ve sonradan anladım ki hiçte tanıdığım gibi biri diilmiş ucuz yırtmışım
Zaten evlenmeden once inanin ne mal oldugu anlayip yolunu ayirabiliyosan bence cok sanslisin
Duzelir dusuncesiyle yola devam edenlere yazk ki hemde ne yazk

Zaten evlenmeden once inanin ne mal oldugu anlayip yolunu ayirabiliyosan bence cok sanslisin
Duzelir dusuncesiyle yola devam edenlere yazk ki hemde ne yazk

ben kactm hatunlar minerva her zaman sana bu topik acktir kapisi bileain kzce optum hepinizi

aynen öyle canım mutsuz bi evliliktense yalnızlık iyidir. iyi gecelr canım. sen de 30 yaş üstüne gel burası çok sakin :)

Kiz nerdesin senn bir girdin yazdin yoksunn yaaa surda bir tam sica sicana bir sohbet edemedik ya :-(

Canım iki günde bir giriyorum geniş geniş anca.
Seni yakalayamıyorum
İyi olmana sevindim. Sen girdikçe yaz ben okurum yazarım :)

2015 her türlü güzel olsun inşallah hepimiz için canım.
Çoookk geçmiş olsun

ne yanii ben yokken yazmican mii ben burayi kime emanet etcem uleynnn arkadass isyannnnnnnn uleynnnn
Isyannnnnnnnnnn heya duzeldi kuzum
ama ben salakligima doymayayim ne yaptimda ben yaptim adamin poposunu kaldirdim resmen yap yap sonrada al sana mustehak iste

Son düzenleme:

Sen yokken de yazıyordum ama çok değil canım.
Konu aktif olmayınca insan unutuyor.

Yaa sorma çok yorgunum bu dönem..
Halim olmuyor hiç.

İnşallah akıllanmıştır tekrarı olmaz canım..
Mutlu ol inşallah..

seni sormali ben hala is yerindeyim eve gecicez biraz bugun yemek yapasim gelmedigi icin kocam disardan soledi iyide oldu yorgunum zaten sen nasilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…