evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
Sizin araniz basil oldu gene atisiyomusunuz bakim

Çoktandır iyiyiz canım..
Artık neden bilmem huyumuzu mu çözdük.
Yoksa eşim anladı mı bir şeyleri bilmem.

En son 1 ay evvel tartıştık hemen sabahına hediye almaya çıktı geldi, gönlümü aldı.
Artık vaktinde gönül almayı biliyor ve kavgasız bir ay geçirmek çok lüks durum benim için..

Vayyyy yavruu gercekten sizde gelisme var heee aslinda ben sizin iliskinizo hep daha cok guvenli gormusumdur biliyomusun cok ses cikan evden annem hep korkma derdi
Ben babani damdan atarim iner gene asada ben tutarimmm der hep

Vayyyy yavruu gercekten sizde gelisme var heee aslinda ben sizin iliskinizo hep daha cok guvenli gormusumdur biliyomusun cok ses cikan evden annem hep korkma derdi

Hahahah ayy beni delirttiğinde damdan atarım ama inip tutacağımı sanmam..

Ama çoktandır delirtmiyor yalan yok. Gerçekten düzelme var Nazar değmesin.
Öyle yoruldum ki ilk 1 buçuk yıl... Artık halim yok..

gunaydin millett
Selam canım ben iş yerinden giremiyorum artık o yüzden ancak akşamları yazabilirim
Sağol canım iyiyim Allaha şükür
ve evet inşallah 2015 hepimiz için güzel bir yıl olsun

Kışın verdiği yorgunluk mu acaba???

seni sormali ben hala is yerindeyim eve gecicez biraz bugun yemek yapasim gelmedigi icin kocam disardan soledi iyide oldu yorgunum zaten sen nasilsin
kuzum demişsin ya adamın ego tavan yapmış o yüzden artık nazlı, birşey beceremeyen, yorgun olduğundan eve yetişemeyen biri ol o sana hizmet etsin ay sinir oluyorum artık erkeklerin bu hallerine

iyi canım bende aynı monoton yalnız bi hayat :)
hayırdır canım yalnızlık deyince sanki çok kötü birşey gibi bahsetmişsin? ev arkadaşı alacaktın ne oldu?

1. sınıf yorgunluğu yavrumm :)
25 kişi dayak atmış gibi geliyorum eve 25 taneler de

hos geldin liliy cim nber
hoşbulduk canım iyiyim Allaha şükür sen nasılsın?

maşallah size

hahah ilahi güldürdün ben dayanamam bacım içimde tutamam iki günde adamın canına okurum herhalde

ay ben henüz evli olmamama rağmen okurken tahammül edemiyorum siz çok sabırlısınız maşallah hepinize

Hadi be ordan sende gizliden gizliye merhamet yattini ben biliyorummmmm

Kizzzz sen yokmusunn adam valla korkudan gidicek heee
Merak etme ole veya bole yola geliyolar

Ben evliyim iki kizim var buyugu iki bucuk yasinda kucugu ucbucuk aylik su an elimi emmekle mesgul butyn gunum kosturmakla geciyor geceleri de nobetlese uyanio duruyorlar ne rahat uyku uyuyabiliyorum ne rahat yemek yiyebiliyorum hayatim yorgunlukla uykusuzlukla yogunlukla geciyor.

Kiz ben ilk okul daha kolay sanirdim lise daha zor oluyormus ole diyorlar hep

Herkes kendi yorgunluğunu biliyor canım da hepsi ayrı yerden zor bence.

Doğrusu ben yorgunluğuma rağmen lise öğretmeni olmak istemem.
Ergen hallerini triplerini çekemezdim masum miniklerimi seviyorum ben yerimmm onları :)

Allah sur yavas anlat kalbim durabak beee bebek yapmayi dusunuyorumm bideee ki sende iki dene sen gene buraya yazabildigine sukret bence dadlum

Evettt burdann anliyoruzkiii bebekkk sen iyi bir ogretmensin iyi yetistir onlari kuzum onlar bizim gelecegimiz gerci senin elinden cikan pirlanta olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…