Sizin araniz basil oldu gene atisiyomusunuz bakim
Vayyyy yavruu gercekten sizde gelisme var heee aslinda ben sizin iliskinizo hep daha cok guvenli gormusumdur biliyomusun cok ses cikan evden annem hep korkma derdiÇoktandır iyiyiz canım..
Artık neden bilmem huyumuzu mu çözdük.
Yoksa eşim anladı mı bir şeyleri bilmem.
En son 1 ay evvel tartıştık hemen sabahına hediye almaya çıktı geldi, gönlümü aldı.
Artık vaktinde gönül almayı biliyor ve kavgasız bir ay geçirmek çok lüks durum benim için..
Vayyyy yavruu gercekten sizde gelisme var heee aslinda ben sizin iliskinizo hep daha cok guvenli gormusumdur biliyomusun cok ses cikan evden annem hep korkma derdi
Ben babani damdan atarim iner gene asada ben tutarimmm der hep
Selam canımgunaydin millett
Sağol canımCanım iki günde bir giriyorum geniş geniş anca.
Seni yakalayamıyorum
İyi olmana sevindim. Sen girdikçe yaz ben okurum yazarım :)
2015 her türlü güzel olsun inşallah hepimiz için canım.
Çoookk geçmiş olsun
Kışın verdiği yorgunluk mu acaba???Sen yokken de yazıyordum ama çok değil canım.
Konu aktif olmayınca insan unutuyor.
Yaa sorma çok yorgunum bu dönem..
Halim olmuyor hiç.
İnşallah akıllanmıştır tekrarı olmaz canım..
Mutlu ol inşallah..
kuzum demişsin ya adamın ego tavan yapmış o yüzden artık nazlı, birşey beceremeyen, yorgun olduğundan eve yetişemeyen biri olseni sormali ben hala is yerindeyim eve gecicez biraz bugun yemek yapasim gelmedigi icin kocam disardan soledi iyide oldu yorgunum zaten sen nasilsin
hayırdır canım yalnızlık deyince sanki çok kötü birşey gibi bahsetmişsin? ev arkadaşı alacaktın ne oldu?iyi canım bende aynı monoton yalnız bi hayat :)
Selam canımben iş yerinden giremiyorum artık o yüzden ancak akşamları yazabilirim
Sağol canımiyiyim Allaha şükür
ve evet inşallah 2015 hepimiz için güzel bir yıl olsun
Kışın verdiği yorgunluk mu acaba???
kuzum demişsin ya adamın ego tavan yapmış o yüzden artık nazlı, birşey beceremeyen, yorgun olduğundan eve yetişemeyen biri olo sana hizmet etsin ay sinir oluyorum artık erkeklerin bu hallerine
hayırdır canım yalnızlık deyince sanki çok kötü birşey gibi bahsetmişsin? ev arkadaşı alacaktın ne oldu?
hoşbulduk canım iyiyim Allaha şükür sen nasılsın?hos geldin liliy cim nber
maşallah sizeÇoktandır iyiyiz canım..
Artık neden bilmem huyumuzu mu çözdük.
Yoksa eşim anladı mı bir şeyleri bilmem.
En son 1 ay evvel tartıştık hemen sabahına hediye almaya çıktı geldi, gönlümü aldı.
Artık vaktinde gönül almayı biliyor ve kavgasız bir ay geçirmek çok lüks durum benim için..
hahah ilahi güldürdünVayyyy yavruu gercekten sizde gelisme var heee aslinda ben sizin iliskinizo hep daha cok guvenli gormusumdur biliyomusun cok ses cikan evden annem hep korkma derdi
Ben babani damdan atarim iner gene asada ben tutarimmm der hep
ay ben henüz evli olmamama rağmen okurken tahammül edemiyorum siz çok sabırlısınız maşallah hepinizeHahahah ayy beni delirttiğinde damdan atarım ama inip tutacağımı sanmam..
Ama çoktandır delirtmiyor yalan yok. Gerçekten düzelme var Nazar değmesin.
Öyle yoruldum ki ilk 1 buçuk yıl... Artık halim yok..
Hos geldinnvalla bizde ancak aksamdan aksama calisinca zor anamSlm masallah hepinize hangi ara firsat bulup yaziyorsunuz ben kendime bile firsat bulamiyorum yaaa :-(
Hadi be ordan sende gizliden gizliye merhamet yattini ben biliyorummmmmHahahah ayy beni delirttiğinde damdan atarım ama inip tutacağımı sanmam..
Ama çoktandır delirtmiyor yalan yok. Gerçekten düzelme var Nazar değmesin.
Öyle yoruldum ki ilk 1 buçuk yıl... Artık halim yok..
Kizzzz sen yokmusunn adam valla korkudan gidicek heeehoşbulduk canım iyiyim Allaha şükür sen nasılsın?
maşallah size
hahah ilahi güldürdünben dayanamam bacım içimde tutamam iki günde adamın canına okurum herhalde
ay ben henüz evli olmamama rağmen okurken tahammül edemiyorum siz çok sabırlısınız maşallah hepinize
Kiz ben ilk okul daha kolay sanirdim lise daha zor oluyormus ole diyorlar hep1. sınıf yorgunluğu yavrumm :)
25 kişi dayak atmış gibi geliyorum eve 25 taneler de
Hadi be ordan sende gizliden gizliye merhamet yattini ben biliyorummmmm
Vayshhh seksi sempazemiz konustuuuuYatar tabi de öldüğü anlar oluyor gülüm.
Canlandırmak kişinin elinde tabi
Kiz ben ilk okul daha kolay sanirdim lise daha zor oluyormus ole diyorlar hep
Allah sur yavas anlat kalbim durabak beee bebek yapmayi dusunuyorumm bideee ki sende iki deneBen evliyim iki kizim var buyugu iki bucuk yasinda kucugu ucbucuk aylik su an elimi emmekle mesgulbutyn gunum kosturmakla geciyor geceleri de nobetlese uyanio duruyorlar ne rahat uyku uyuyabiliyorum ne rahat yemek yiyebiliyorum hayatim yorgunlukla uykusuzlukla yogunlukla geciyor.
Evettt burdann anliyoruzkiii bebekkk sen iyi bir ogretmensin iyi yetistir onlari kuzum onlar bizim gelecegimizHerkes kendi yorgunluğunu biliyor canım da hepsi ayrı yerden zor bence.
Doğrusu ben yorgunluğuma rağmen lise öğretmeni olmak istemem.
Ergen hallerini triplerini çekemezdim masum miniklerimi seviyorum ben yerimmm onları :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?