- 3 Eylül 2012
- 21.892
- 57.793
- 798
Evettt burdann anliyoruzkiii bebekkk sen iyi bir ogretmensin iyi yetistir onlari kuzum onlar bizim gelecegimizgerci senin elinden cikan pirlanta olur
evet canım normalde egedeydim doğu görevi nedeniyle bu sene istanbula geldim hayatımda ilk kez yalnızları oynuyorum. bulaşık yıkıyordum yazamadımailenin disindami yasiyosun tek basina canim
Bugun esim baktim ofisin camini siliyo tamammi is bulamadi yaaa bende dedim onceden bunlari neden yapmiyodun dedim bana firsat birakmiyosunki hayatim dediCanımmmmmm pırlanta sensin..
Vayyy istanbuldasin demek super sehir yaaa ist gittim asik o,dum geldimmevet canım normalde egedeydim doğu görevi nedeniyle bu sene istanbula geldim hayatımda ilk kez yalnızları oynuyorum. bulaşık yıkıyordum yazamadım
vazgeçtik canım arkadaşla işte ve sosyal haytta sürekli bi aradayız evde sıkıntı yaşarsak diye korktukSelam canımben iş yerinden giremiyorum artık o yüzden ancak akşamları yazabilirim
Sağol canımiyiyim Allaha şükür
ve evet inşallah 2015 hepimiz için güzel bir yıl olsun
Kışın verdiği yorgunluk mu acaba???
kuzum demişsin ya adamın ego tavan yapmış o yüzden artık nazlı, birşey beceremeyen, yorgun olduğundan eve yetişemeyen biri olo sana hizmet etsin ay sinir oluyorum artık erkeklerin bu hallerine
hayırdır canım yalnızlık deyince sanki çok kötü birşey gibi bahsetmişsin? ev arkadaşı alacaktın ne oldu?
ama çok ttalılar yeahhh:) minnaklar1. sınıf yorgunluğu yavrumm :)
25 kişi dayak atmış gibi geliyorum eve 25 taneler de
Cok doru soluyosun biliyormusun ole anlastik diyip evleni ayiran okadar cok varki kendi evin kendi duzenin sonuctavazgeçtik canım arkadaşla işte ve sosyal haytta sürekli bi aradayız evde sıkıntı yaşarsak diye korktuk
Bugun esim baktim ofisin camini siliyo tamammi is bulamadi yaaa bende dedim onceden bunlari neden yapmiyodun dedim bana firsat birakmiyosunki hayatim dedi
Sen bana hic bir zaman aslinda guvenmedin sanki ben hic biseyi beceremiyomusum gibi davraniyodun bana desi okadar uzulsumki faat
ben memlketten memnundum canım ya. kazandığım direk gidiyor ya . sıkıntım yok ama özledim toprağımıVayyy istanbuldasin demek super sehir yaaa ist gittim asik o,dum geldimm
aynen öyle birde sadece ev için bi araya gelsek olmadı der bitiririz kaç yıllık arkadaşım aynı okul aynı çevre sıkıntı olursa çok kötü olacaktıCok doru soluyosun biliyormusun ole anlastik diyip evleni ayiran okadar cok varki kendi evin kendi duzenin sonucta
ama çok ttalılar yeahhh:) minnaklar
canım ergenlerden iyidirler . ben ergenuslarımı da seviyorum ama çok yoruluyorum ilkokuldaki arkadaş çok rahat 2 yıl sonra ilkokul isticem tayinimi. gürültü faktörü var bir tek :)Evet çok masumlar gerçekten :)
Ama az değil onlar var ya parmağında oynatır onlar insanı :)
canım ergenlerden iyidirler . ben ergenuslarımı da seviyorum ama çok yoruluyorum ilkokuldaki arkadaş çok rahat 2 yıl sonra ilkokul isticem tayinimi. gürültü faktörü var bir tek :)
bu okulum biraz mutasıp az iyiler ama eski okulumda var ya korkuyordum resmen . müdür yardımcım şunlara bişi olmadan mezun etsek diye dua ediyordu .Ayyy yok ergenlerden iyidir kabul ediyorum canım.
Allah sana da kolaylık versin.
O kızların saç savurması, bir kaşı kalkık konuşması, oğlanların adam gibi yürüme
tavırlarını çekemem ben..
Benimkilerin sosis bacakları ile yıkılırcasına yürümelerini bin kere tercih ederim
Allah sur yavas anlat kalbim durabak beee bebek yapmayi dusunuyorumm bideee ki sende iki denesen gene buraya yazabildigine sukret bence dadlum
bencede tatlim en mantiklisini dusunmussunuzaynen öyle birde sadece ev için bi araya gelsek olmadı der bitiririz kaç yıllık arkadaşım aynı okul aynı çevre sıkıntı olursa çok kötü olacaktı
Sosis bacak nerden geldi allah iyiligini versinAyyy yok ergenlerden iyidir kabul ediyorum canım.
Allah sana da kolaylık versin.
O kızların saç savurması, bir kaşı kalkık konuşması, oğlanların adam gibi yürüme
tavırlarını çekemem ben..
Benimkilerin sosis bacakları ile yıkılırcasına yürümelerini bin kere tercih ederim
bu okulum biraz mutasıp az iyiler ama eski okulumda var ya korkuyordum resmen . müdür yardımcım şunlara bişi olmadan mezun etsek diye dua ediyordu .
çok tatlılar. ben de 5 lerimi seviyorum arada :) bana da onlar minnak geliyo. sınıf iyi olunca aslında ergenlerde iyi seviyorum ben çocuklarımı ya :)Çok zor.. Nöbet günlerim olurdu ortaokul öğrencilerinin koridorunda.
Kriz üstüne krizle bitirirdim günü.
Ağzını yaya yaya hoccccammmmmm demeleri beni delirtiyordu.
Okul değiştirmen çok iyi olmuş.
Benimkiler azıtır kızarım, azarlarım 10 dk sonra canım öğretmeniiiiimmmm olmuş mu?
diye gelirler... Ayyyy yerim o ağızları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?