evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
Canımmmmmm pırlanta sensin..
Bugun esim baktim ofisin camini siliyo tamammi is bulamadi yaaa bende dedim onceden bunlari neden yapmiyodun dedim bana firsat birakmiyosunki hayatim dedi
Sen bana hic bir zaman aslinda guvenmedin sanki ben hic biseyi beceremiyomusum gibi davraniyodun bana desi okadar uzulsumki faat

vazgeçtik canım arkadaşla işte ve sosyal haytta sürekli bi aradayız evde sıkıntı yaşarsak diye korktuk

Yavrum sen de alemsin.

Bence üzülme ama artık akıllı ve bencil bir kadın ol.
Kendini düşün hep onu yor.
Yorulan adamın itlik peşinde gezmeye hali kalmaz.

İnan temizliği asla tek yapmam.
Süpürme eşimin görevidir.

Kesinlikle ona bırakırım ve güvenirim.

Çirkin yapsa bile üstünden gitmem, elinden almam.
Yapa yapa öğrenir zamanla iyi olur.

Ay safsın be güzelim.
Bunlara iyilik yaramaz.

Ver eline silsin, süpürsün.
Güvenmeyecek ne var.

Fazla takıntılı olmamak lazım rahat hatun olacaksın.

Cok doru soluyosun biliyormusun ole anlastik diyip evleni ayiran okadar cok varki kendi evin kendi duzenin sonucta
aynen öyle birde sadece ev için bi araya gelsek olmadı der bitiririz kaç yıllık arkadaşım aynı okul aynı çevre sıkıntı olursa çok kötü olacaktı

Evet çok masumlar gerçekten :)
Ama az değil onlar var ya parmağında oynatır onlar insanı :)
canım ergenlerden iyidirler . ben ergenuslarımı da seviyorum ama çok yoruluyorum ilkokuldaki arkadaş çok rahat 2 yıl sonra ilkokul isticem tayinimi. gürültü faktörü var bir tek :)

canım ergenlerden iyidirler . ben ergenuslarımı da seviyorum ama çok yoruluyorum ilkokuldaki arkadaş çok rahat 2 yıl sonra ilkokul isticem tayinimi. gürültü faktörü var bir tek :)

Ayyy yok ergenlerden iyidir kabul ediyorum canım.
Allah sana da kolaylık versin.

O kızların saç savurması, bir kaşı kalkık konuşması, oğlanların adam gibi yürüme
tavırlarını çekemem ben..

Benimkilerin sosis bacakları ile yıkılırcasına yürümelerini bin kere tercih ederim

bu okulum biraz mutasıp az iyiler ama eski okulumda var ya korkuyordum resmen . müdür yardımcım şunlara bişi olmadan mezun etsek diye dua ediyordu .

Allah sur yavas anlat kalbim durabak beee bebek yapmayi dusunuyorumm bideee ki sende iki dene sen gene buraya yazabildigine sukret bence dadlum

Sormayin yaa kahvaltı bulasik camasir topla ser yataklari duzelt supur sil misafir aksam yemegi yine bulasik butun gun anlamiyorum nasil geciyo su an uyumak uzereyim valla bir yandan ufaklik agliyo Allahiiimmmmmmm

Sosis bacak nerden geldi allah iyiligini versin
Bencede lise daha cok zor yaaa heleki bu devirde inanilmaz zor

bu okulum biraz mutasıp az iyiler ama eski okulumda var ya korkuyordum resmen . müdür yardımcım şunlara bişi olmadan mezun etsek diye dua ediyordu .

Çok zor.. Nöbet günlerim olurdu ortaokul öğrencilerinin koridorunda.
Kriz üstüne krizle bitirirdim günü.

Ağzını yaya yaya hoccccammmmmm demeleri beni delirtiyordu.
Okul değiştirmen çok iyi olmuş.

Benimkiler azıtır kızarım, azarlarım 10 dk sonra canım öğretmeniiiiimmmm olmuş mu?
diye gelirler... Ayyyy yerim o ağızları

çok tatlılar. ben de 5 lerimi seviyorum arada :) bana da onlar minnak geliyo. sınıf iyi olunca aslında ergenlerde iyi seviyorum ben çocuklarımı ya :)
ilerde lisede düşünüyorum biraz daha yaşlanayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…