evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
Sormayin yaa kahvaltı bulasik camasir topla ser yataklari duzelt supur sil misafir aksam yemegi yine bulasik butun gun anlamiyorum nasil geciyo su an uyumak uzereyim valla bir yandan ufaklik agliyo Allahiiimmmmmmm
Kocan ne yapiyo o aralar senin bakimm accik yardim etsinn

safligima salakligima yanayim ben

Sosis bacak nerden geldi allah iyiligini versin
Bencede lise daha cok zor yaaa heleki bu devirde inanilmaz zor

Yanma da artık kendini değiştir canım.
Kendine kıyma ona kıy.
Bak hala işe gidiyorsun yardıma.

Seril evinde yayıl keyfine bak kız.
En azından uzunca süre yap bunu.

Hastayım bugün gelmiycem de.
Sensiz her şey ne zor görsün.

O bacakları görsen senin de aklına gelir

çok tatlılar. ben de 5 lerimi seviyorum arada :) bana da onlar minnak geliyo. sınıf iyi olunca aslında ergenlerde iyi seviyorum ben çocuklarımı ya :)
ilerde lisede düşünüyorum biraz daha yaşlanayım :)

Tabi 5 ler sana ufak geliyordur.
Benim için onlar kocaman

3 ten sonra sevimlilikleri azalıyor.

Maalesef dünya kirletiyor onları da.
Utanmazlıklar, küfürler, arsızlıklar başlıyor..

Ahh ahhhh

yok bee yormuyorum artik kendimi is dede ofisim de oturup tele bakip tv ixliyorum birde sizleyim iste calisan o artik hak etti hasbamm

Kocan ne yapiyo o aralar senin bakimm accik yardim etsinn

Onu aksamdan aksama goruyorum bacim sabah 8e dogru ise gidiyo aksam da onbucuktan once gelmez. Babasinin marketinde calisiyo. Hem patron hem isci hem temizlikci.... elemanlarina sunu bunu yapin demez her ise yetisir masallah. Eve gelince de ölmüş oluyo yorgunluktan.

bu okulum biraz mutasıp az iyiler ama eski okulumda var ya korkuyordum resmen . müdür yardımcım şunlara bişi olmadan mezun etsek diye dua ediyordu .
Lisede artik daha kotu bence ailelerin cogu cocuklariyla ilgilenmiyorlar bile uzuluyorum sigara ilk okula kadar bile indi daha neleri bile var yazik

Yanlis anlama ama baban bile ols a bir baskasina minnet etmen bu konuda okdar kotuki anlatmam simdi sende soylensen ona daha cok zor gelicek eminim uzuluyorum ben bole olunce elin yaninda calissa bundan daha cok rahat eder hic deilse saati belli olur kendi isinde calisinca okadar kotuki

Aynn oyle bende cok soyluyorum bu isten ayrilmasini ama babasi kanser hastasi ve esim en buyuk oglu. Esime birakti sorumlulugu ailenin tum yukunu kardeslerinin masraflarini evi gecindirme isi herseyle esim ilgileniyo. Babasini birakip o yuzden baska bir is yapamiyo. Ooooofffff ne zor bilseniz. Kardesleri cok rahat yasiyo. Calisiyorlar ama her sosyal aktiviteye de katiliyor hicbir gezmeden icmeden geri kalmiyorlar.olan bize hayatimiza oluyo. Sosyal aktiviteyi gectim birbirmize bile neredeyse vakit ayiramiyoruz bu yuzden. Keske memnun olsalar yanmayacam bu kadar....

bunu bilir bunu solerim canim her zaman en cok calisan enayi yerine gore konuluyo
Bende esim tarafindan enayi yerine konuldum ozaman anladim simdi adam biraksa onca emek bosa gidicek birakmasada bole oluyo senin tarafindan da zorr bazen bende diyorum satalim is yerini el yanina girelim calisalim bende ay i hissiyati yasiyorum inan cok zor kendi isin daha zor disardan gpzuktugu gibi kesinlikle deil sende katildin bizim tilkilik kervanimiza hadi hayirlisi

Evet boyle giderse hayatimizin nasil olacagi belli simdiden. Esimi cok seviyorum onu oyle yorgun ve bitkin gorunce kiyamiyorum hicbir sey istemiyorum, soyleyemiyorum. Imsallah bu emekleri bosa cikmaz ve kiymet bilirler. Hosbulduk canisi ne yapalım hayat iste!!!!

aman beee kuzummmm geciniyosaniz borc yoksa gene sukur dicen biz ne borclardan ciktik bir bilsenn dudagin ucuklar

1. sınıf yorgunluğu yavrumm :)
25 kişi dayak atmış gibi geliyorum eve 25 taneler de
oy oy oy haklısın sen de canım Allah kolaylık versin

Kizzzz sen yokmusunn adam valla korkudan gidicek heee
Merak etme ole veya bole yola geliyolar
Valla bana yontulmuşu gelsin anacım ya kendini yontacak ya da yontacak yani ben anca bağırır kızarım ya da susarım ki sustuğum an bitişin sinyalleridir hiç de çabalamam
şu hayatta öğrendiğim birşey varsa ne kadar takarsan tak yine olan insanın kendine oluyor ha diyene bak ben çok takarım olayları ama artık azaltmaya başladım

Selam canım hoşgeldin aramıza, Allah evlatlarını bağışlasın sana maşallah iyi altından kalkıyorsun anlattığın kadarıyla
tek başına uğraşıyorsun eşine en büyük destek bence bu - o yüzden takdir ettim seni hep gel yaz burası hepimizin topiği
gündüz yazamasam da akşamları görürüm yazdıklarınızı

faat banada accik cilve oret gii odun geldim odun gidicemmm yazikk beeee
ooo sen de kendine odun diyorsan ben çıra gibi yanayım bacım

Allah sur yavas anlat kalbim durabak beee bebek yapmayi dusunuyorumm bideee ki sende iki dene sen gene buraya yazabildigine sukret bence dadlum
bence de sen de doğur da azcık yeğen sevelim

kız acıma valla yapsın demek ki o da kendine güvensizlik hissettiğini düşünüyormuş

vazgeçtik canım arkadaşla işte ve sosyal haytta sürekli bi aradayız evde sıkıntı yaşarsak diye korktuk
iyi yapmışsın hakkınızda hayırlısı olsun canım - aslında ben ev arkadaşına şahsen karşıyım ama herkes ben değil tabii sen geçinirsen ne ala ben kimseyle yaşayamam tahammül edemem ufacık birşey gözüme batabilir
azıcık aşım kaygısız başım

Sormayin yaa kahvaltı bulasik camasir topla ser yataklari duzelt supur sil misafir aksam yemegi yine bulasik butun gun anlamiyorum nasil geciyo su an uyumak uzereyim valla bir yandan ufaklik agliyo Allahiiimmmmmmm
yat uyu kız çok zorlama kendini bebelerin güçlü bir anneye ihtiyaçları var sen dinlen ki onlara da yetebil benim için öp kuzularını

yok bee yormuyorum artik kendimi is dede ofisim de oturup tele bakip tv ixliyorum birde sizleyim iste calisan o artik hak etti hasbamm
hahah süpersin kızoh bak keyfine

Allah kolaylık versin eşine de sana da valla zor bir hayat herkesin sorumluluğunu almak - onun da omuzlarındaki yük ağır

kizzz deliiiole bir cok alintiladinki hepsine nasil yazayim biemedim sen benim icimi okursun
Gel sana mani solim
Liliy
Bahcelerde hiyar
boyu boyuma uyarrr
O guzel gozlerinden
Operimmm ayar ayar mucukkkkk

aman beee kuzummmm geciniyosaniz borc yoksa gene sukur dicen biz ne borclardan ciktik bir bilsenn dudagin ucuklar

Sukurler olsn o konuda rahatizz sahsi borcumuz yok aylikla yetiniyoruz ama marketin borcu var benimki cebinden oduyo bazen o zoruma gidiyo. Kizim ozluyo babasini surekli telefonda konusmak istiyo, esim eve gelince kizim cok seviniyo babam bize geldi bugun bizde kalacak misin baba diye soruyo sanki babasi bize misafir gibi geliyormus gibi. Buna da cok uzuluyorum biz de sürekli gidemiyoruz markete cunku calisiyo bizimle ilgilenemiyo. O da hic memnun degil zatennnn. Ne yapalim!!!

Krizantemim kuzum aslında alıntılar kısaydı ama internette sorun çıkınca yazamadım üstüne muhabbetinize yetişemeyince önce okuyayım bari dedim :)
Defneberna, hayat zor gerçekten ve herkesin imtihanı farklı ama çocukların adına ben de üzüldüm kıyamam yavruma babasını misafir sanıyor eşini de gerçekten takdir ettim sorumluluk duygusu olan erkekten zarar gelmez bence (etrafımda gözlemlediğim kadarıyla çoğunda bu eksik) Allah sevdiği kuluna zorluk verirmiş inşallah sizi feraha da çıkarsın gerçekten seni de eşine olan desteğinden ve evlatlarına yetmeye çalışmandan dolayı takdir ettim ne mutlu böyle birbirine destek olan eşlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…