ohooo beni davet ediyosun sen neredesindolma kuzum burdan yaz o bur turlu cok kasio yaaa
Burdayim canim tabletten yaziyorum ya bazen kapaniyo melet tekrardan aciyorum siteyiohooo beni davet ediyosun sen neredesin
bayramda gelecem demiştin ondan sonrada mı geldin yoksaseni cok ozledim be kuzumm bende cok deisen seyler var ah bir bilsen ankaraya geldim aklima sen geldin sana ulasamadim bile dostlugunu ozledim :-- -(
kız tabiki misafir değilim ama geldim seni görünce deliye döndümmisafir davet edilir hem sen bu konuda misafirmisin bakim he cevap ver bana
o da en sinir şey olsa gerekBurdayim canim tabletten yaziyorum ya bazen kapaniyo melet tekrardan aciyorum siteyi
Sanki ikimizde cok akilliydik yaaaakız tabiki misafir değilim ama geldim seni görünce deliye döndüm
Evet birde seni bulmusken kapaniyo yaa ufffo da en sinir şey olsa gerek
ayy ne güzel olur çok memnun olurum gel tabiki başımın üstünde yerin varbu sefer gelicem ama hemde ole bi gelicem ki sabahtan aksama kadar sizde olucam esimle konustum seni bekliyordum ben de ankaraya geldimde sabahtan birakicak aksam beni alicak hemen deil ama sabretmen lazimheee bu arada niye hic girmiyodun sen hadi ben malum durumlar sen
tamam tama ağlama beni bu kadar sevdğini bilmiyordumSanki ikimizde cok akilliydik yaaaakiz ben seni yerim beni beni artik yalniz birakma koparirim yoksa o dolma kafani ona gore hee
Heee aglaymaymiss dolmaya bak dolmaya sen beni sevme zati hihh pekiii ole ossunnnnntamam tama ağlama beni bu kadar sevdğini bilmiyordum
valla yeminlen bozuşacaz gelip bi saçını başını şöyle bi yollacamHeee aglaymaymiss dolmaya bak dolmaya sen beni sevme zati hihh pekiii ole ossunnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?