evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
demek biber dolması yedin haaaaa oh valla
benim yine karnım karnım acıktı yahu
görüyosun ben de değişen bişey yok yine acım yine acım

seni cok ozledim be kuzumm bende cok deisen seyler var ah bir bilsen ankaraya geldim aklima sen geldin sana ulasamadim bile dostlugunu ozledim :---(

seni cok ozledim be kuzumm bende cok deisen seyler var ah bir bilsen ankaraya geldim aklima sen geldin sana ulasamadim bile dostlugunu ozledim :---(
bayramda gelecem demiştin ondan sonrada mı geldin yoksa
ahh görüşseydik ne iyi olurdu ben çok istemiştim görüşmeyi
aynen ben de

bu sefer gelicem ama hemde ole bi gelicem ki sabahtan aksama kadar sizde olucam esimle konustum seni bekliyordum ben de ankaraya geldimde sabahtan birakicak aksam beni alicak hemen deil ama sabretmen lazim heee bu arada niye hic girmiyodun sen hadi ben malum durumlar sen

ayy ne güzel olur çok memnun olurum gel tabiki başımın üstünde yerin var
benim pc iyice sapıttı yok virüs yok öyle böyle derken çöktü bi müddet pcsiz kaldım..
pc alınsa bile çok müsait olmuyorum zaman nasıl geçiyor ben anlmaış değilim ya o arada bademciklerim beni rahat bırakmadı hastalanıp durdum sonra başka şehirden arkadaşlarım filan geldi onlarla ilgilen filan derken giremez oldum zaten girmiye girmiyede pek bi soğumuşum inan şimdi seninle tutturdum diye duruyorum yoksa bi girip bakıyorum çıkıyorum o durumdayım yani

Heee aglaymaymiss dolmaya bak dolmaya sen beni sevme zati hihh pekiii ole ossunnnnn
valla yeminlen bozuşacaz gelip bi saçını başını şöyle bi yollacam
aaa olur mu kız muhabbetimizi özledim ne kadar düzenli konuşurduk öyle
eee anlat bakem ne yaptın ne ettin

benim okuz kocamla o kotu gunleri yasadiktan sonra babamlara gittim daha sonra bir sekilde aileler girdi araya kendince aciklama yapmaya kalkti ama iste geri dondum simdilik affetim iste ama hala soguk davraniyorum tamam beni fiziksel olarak aldstmamis olsada aldatmak aldatmaktir iste dolmacim faceden konusmus bir kac kizla ama bulusma olmamismis salakmista falan filan kotu gunlerde iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…