Heee aglaymaymiss dolmaya bak dolmaya sen beni sevme zati hihh pekiii ole ossunnnnn
benim okuz kocamla o kotu gunleri yasadiktan sonra babamlara gittim daha sonra bir sekilde aileler girdi araya kendince aciklama yapmaya kalkti ama iste geri dondum simdilik affetim iste ama hala soguk davraniyorum tamam beni fiziksel olarak aldstmamis olsada aldatmak aldatmaktir iste dolmacim faceden konusmus bir kac kizla ama bulusma olmamismis salakmista falan filan kotu gunlerde iste
aaa hadi ya tühhhhhhh kötü olmuş eskiler ateşle haberleşirlermiş ya nasıl oluyor o öyle acaba bi deneseydin sende belki becerebilirdikiki hafta once geldik sabah geldik ertesi gun donduk canim ve butun gunumuz bostu biliyomusun o gun buraya baktim seni bulamadim sana ulasabilegim baskada bir yol yoktu
asıl sen aynı sayfaya bak benim kafamı niye karıştırıyosunbir arka sayfaya bak cano
asıl sen aynı sayfaya bak benim kafamı niye karıştırıyosun
kiz anamm kocaman ankara benim dumanimi tanisan onu bilemm denerdimm
Ammanim booooooooobence denemkte fayda vardı bu kadarcık teknolojik bi zamanda senin ateşle haberleşmeni gören yetkililer herhal ....devamını getiremiycem
senin ben o kafani operim ulynnnnn
Aneeee bende diyorum bu hatun ne ediyo sohbet ederken bolmek istemiyo sandim canimGeldim kuzucuk ne sabirsiz ciktin aen oyle yazdiklarinizi ancak okudum
Dur durr yavastan gelCocuklar bir yandan, biri tuvalete gidecek oburu emecek telefon can cekisiyo sarji yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?