evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .

evet doğru söylüyosun aldatmanın her şekli kötü..
allah kimsye yaşatmasın şeytana uydurtmasın..
ve sizin içinde bi daha olmaz ders olur o eşine akılna başına toplar bizi burada psikopata bağlatmasın ayaklanırız vallaaa
ankaraya ne zaman geldiniz ne kadar kaldınız

iki hafta once geldik sabah geldik ertesi gun donduk canim ve butun gunumuz bostu biliyomusun o gun buraya baktim seni bulamadim sana ulasabilegim baskada bir yol yoktu

iki hafta once geldik sabah geldik ertesi gun donduk canim ve butun gunumuz bostu biliyomusun o gun buraya baktim seni bulamadim sana ulasabilegim baskada bir yol yoktu
aaa hadi ya tühhhhhhh kötü olmuş eskiler ateşle haberleşirlermiş ya nasıl oluyor o öyle acaba bi deneseydin sende belki becerebilirdik

bence denemkte fayda vardı bu kadarcık teknolojik bi zamanda senin ateşle haberleşmeni gören yetkililer herhal ....devamını getiremiycem
Ammanim booooooooo
Tv lere duserdim vallaha ozaman acirda halime gelirsin yanima hasbam
O durumlsradusmusken gelbarii acida hakime

deliiii yaaaaa izmirde soguk kuzucum yaaa yilbasinda ne yapcaz bilmiyom heee ufff yaaa bu yilbasinda huzur istiyorum 2014 benim icin cok zordu be kuzum

Kiz kardesimi bekliyordum sadece benim sulale gelmis ancak kalktilar geldim bende. Caylari bitirsiniz mi ben sahlep iciyim bari size de yapam mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…