- 5 Aralık 2014
- 333
- 122
- 73
- 35
Uzuntuden canim zamaninda bazi olaylar olmustu dusuk tehlikem cikti sonra dikkat ediyordum ama bisey oldu kanamam acildi tuvalete gideyim dedim sonra iste bebegi gorunce dusuk yaptimi anladi hastaneye gittik falan yani cok zamaninda uzuntuler yasadim kuzucum hep sikintidan oldu simdi bi cok kimseden nefret ediyorum bu yuzden
Olsun be kuzum uzulme umudum bitmedi insan oglu duse kalka iste
Zaten ben bunlarin hepsini malesef zor yollardan ogrendim canimoyuzden simdi kimseye eyv yokkimseninde benim yuzume konusmaya hakki yok zaten neyse gecelim bunlari cay mi salep mi kuzumAyy canim yaa cok kotu olmus zaten basimiza ne gelirse stresten uzuntuden geliyo. Dilerim en kisa zamnda tekrar hamile kalirsin canim. Bosver guclusun sen kimseye bakma takma kafana artik. Kimse icin degmiyo uzulmuye.
Ne güzel canım hep böyle düşünOlsun be kuzum uzulme umudum bitmedi insan oglu duse kalka iste
Boyle dusundugumnicin zaten bunca zaman guclu durabildim ya kuzucanNe güzel canım hep böyle düşün
Ne çabukBoyle dusundugumnicin zaten bunca zaman guclu durabildim ya kuzucanbu sefer sen bana cay ismarla barii misafirkikten cijtin ev sahibesi oldu
Aneeeee hele buna bakk hele ben yoruldum gariii accikta hanim kixim sen cay getiriver elinemi yapiscak giz sevaptir sevapNe çabuk
Tamam tamam afiyet bal şeker olsun
Bugün var ya yemekten patlıycamAneeeee hele buna bakk hele ben yoruldum gariii accikta hanim kixim sen cay getiriver elinemi yapiscak giz sevaptir sevap
Sana buban giller hic ogretmediler mi giiii
Durr gariii bende misir patlatim tam olsun ayhh yiye yiye
Ayi uogi olucam
Saoll varolll ellerin dert gormesinnsenden de pek tatli oluyormus cayy
Bugün var ya yemekten patlıycam
4 çikolata, kurabiye, makarna, sufleye bakıyorum yan yan
Aynı benvalla cok kilo aldim bende evde spor sleti vsr bende ona yan yan bakiyom amaaa bakmakla kilo veremiyomki gobek onden onden gidiyo
Kiz bir hevestir aldik yeminle elbiselerimi cantami asmaktan baska bir ise yaramazoldu bazen yapayim diyorum savascilar gibi giyinip kusaniyorumAynı ben
Spor yürüyüş o kadar zor geliyor ki yapmıyorum
Bu da güzelKiz bir hevestir aldik yeminle elbiselerimi cantami asmaktan baska bir ise yaramazoldu bazen yapayim diyorum savascilar gibi giyinip kusaniyorum
En fazla bes dakka iki adim attim ayhh demeye basliyorum bazen bakmakla yoruluyorum valla
Bak şimdi alıntıla dedikten sonra cevap yazacağın yere gel solda alıntı ekle var, yap bakimkiz bunda coklu alinti nasil yapiliyo deniyom deniyom olmuyo
Oldu olduuAynı ben
Spor yürüyüş o kadar zor geliyor ki yapmıyorum
Simdi cozdumm alintiliyorum cevapla diyorum sadece cevapla dedimi sliyo sinir oluyodum saol vallaBu da güzel
Bak şimdi alıntıla dedikten sonra cevap yazacağın yere gel solda alıntı ekle var, yap bakim
Sende Sağol canım benim, kolay aslındaOldu olduu
Simdi cozdumm alintiliyorum cevapla diyorum sadece cevapla dedimi sliyo sinir oluyodum saol valla
İyi aksamlarben cikiyorum iyi aksamlar optum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?