evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .

şimdi oralar ne güzeldir dimi?
ankara puslu
puslu puslu oturyoruz
bide ayaz mı ayaz anlatamam yeni yıla donarak girecez çünkü kar yağmadan gece ayazıyla yerler buz oluyosa bizde haliyle budan adam oluruz artık
Kiz dolma insan pat diye cikarmi hic

ayhhh hep hayaletmisimdir kizim olsa pileli etek giydirsem bennn ayhhokadar tatli elbiselervarkii anlatamam icim gidiyo valla camekanlarin onunden gecerken bir dusuk yaptiktan sonra evlat sevgisini daha basja anladimannelik cok baska be gercekten annemi daha cok anlar oldumbide dogursam baksam oooo sen dusun

ben ilk hamile oldugumu orendigimde bagirnistim ankadaydimmm esim izmirdeydi ve hemen gelmisti cok tuhafti

Gebelik testinde ogrendim ilk kizimda annemdeydim eaim anneme birakmisti beni kendi ise gitmisti, annemle yalnizdik evde test pozitif cikinca dona kaldik sonra baktim annem mutluluktan ağlıyor ben de dayanamayip anneme sarilip aglamistim bir yandan da guluyorduk

vayss guzelmis bu seferki hamilelgimde esime hemen solicemi zannetmiyorum ben ama bir sure saklamayi dusunuyorum diyerinde hevesim kursagimda kaldigi icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…