evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
Iyi geceler canim kocam geldi yazamadim simdi kizimi uyutuyom sonra ins öbürünü uyutup bemn uyuycm

gunaydin millet bugunde isi astim evdeim kocami yolladim hava feci yagmurlu zati cok fazla iste yok ne gerek var simdi gidip orda bos bos oturmaya evi de dururum daha iyi

Gunaydin ancak kalkabildim yataktan :-( kizim 9dam beri yanimda sarki soyluyo uyutmadi gece de cok uyandim kizlara sersem gibiyim

Ben balkona ciktim hava aldim biraz cikmisken camasir topladim tabi. Simdi bulasiklari yikayacm minisim uyandi besikten cigliklar atiyiiii

bende simdi camasirlarim kodum yiknacak oturma odasi aksamdqn daginiktii orayi toplicam aman yaaa zaten zemin katta oturuyoruz birde hava bole olunca hic cekilmiyo kuzum

Yaa baksana koltuklarimin rengini degistirecem uc gundur karar veremiyorum tekli koltuklari desenli yapip buyuk koltulari sade mi yapsam acaba yoksa hepsini sade yapip oturma minderlerii cicekli mi yapsam yoksa tum koltugu sade yapip sadece yastiklari cicekli mi yasam bilemedim

koltuklarinin resmine cek bakalm yenimi alcan yoksa kiliflarimi degisicek sadece simdi deseni duz yastiklar renkli renkli cok moda ve guzelde duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…