evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
ay sekli cok guzelmis balam dedigim gibi zamain sade yastiklar cicekli cok hos olur sakin zemini cicekli sevme zaten koltuklarin cok gosterisli bu sefer bayar bence

Tesekkur ederim ama dosemesini degistircem ne yapsam naail yapsam diyorum o yuzden foto koydum neresini desenli yapsam diye.

Canım sana bu fotoğrafı örnek göstermek için buldum , bence çiçekli desenler çok itici duruyor yastıklar haricinde , tabii bu benim fikrim , güzellik görecelidir, benim beğendiğimi sen beğenmezsin mesela...
Mobilyanın modeli çok şık ama rengi çok koyu pudra tonları ve renkli yastıklar çok tatlı yapıcaktır , çiçek desenini döşeme olarak tavsiye etmiyorum .

mm ayni dusuncedeyiz modeli super ama zeminin koyu olmasi karanlik yapmis odayi aydinlatmaz mobilyalar zemini acik renk yapsa yastiklarda ona uygun cicekli bisi olsa super olur odayida ferah gosterir

Tesekkur ederim peki tekli berjellerimi desenli yapsam buyuk koltuklari sade yapsam uysun diye de yastiklari cicekli yapsam nasil olur

Kotu gunler yasadim be kuzum benim okuz kocam varya netten baska hatunlarla fingirdesiyomus meger aonra kavga kiyamet

Bu internet hem çok iyi hem çok kötü , evlenince eve net bağlatmıcam Çizseydin senin öküzü biraz , kuzum yapmayan erkekk var dersem yalan olur , yakalanmayan erkek vardır. Anlatmak istersen dinlerim kuzum seni kıyamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…