- 5 Aralık 2014
- 333
- 122
- 73
- 34
Ben geldim gızzz , ne zaman görüşüyokdur bakim yapimde belki fotosunu koyarimuff izmir okdar havasi kotulu suanda depresyona gircem nerdeyse
Tesekkur ederim ama dosemesini degistircem ne yapsam naail yapsam diyorum o yuzden foto koydum neresini desenli yapsam diye.Mobilyanız çok şıkmış , güle güle kullanın
Sen ne zaman istersen bebemmm istersen bizim eve gel isterden disarda bulusakk yavrummmBen geldim gızzz , ne zaman görüşüyok
Tesekkur ederim ama dosemesini degistircem ne yapsam naail yapsam diyorum o yuzden foto koydum neresini desenli yapsam diye.
Tamam kuzucum bi ara ayarlayalım kızçe zaten yakınızda :) bitsin bu hasretlik dimi ama ?Sen ne zaman istersen bebemmm istersen bizim eve gel isterden disarda bulusakk yavrummm
Kotu gunler yasadim be kuzum benim okuz kocam varya netten baska hatunlarla fingirdesiyomus meger aonra kavga kiyametTamam kuzucum bi ara ayarlayalım kızçe zaten yakınızda :) bitsin bu hasretlik dimi ama ?
Nerelerdeydin sen kayboldun bi ara yoktun
bali bocegi yanlis sey ettim tabletten yaziyom ya arada oluyo bole akaakliklar
Valla evdeyim iste her zaman gitmiyorum is yerine artik lazim olunca gidiyorum sekerim artik keyfime bakarim herkez ederi kadarolsun kız , nörüpdurursun bakim ?
Kotu gunler yasadim be kuzum benim okuz kocam varya netten baska hatunlarla fingirdesiyomus meger aonra kavga kiyamet
İyi yapıyosun kuzum erkeklere yaranılmıyor , benimde kv problemleri var , bi ara senle buluşup dertleşelimValla evdeyim iste her zaman gitmiyorum is yerine artik lazim olunca gidiyorum sekerim artik keyfime bakarim herkez ederi kadar
Dur ozaman uzun yazicam bekle yaziyorumBu internet hem çok iyi hem çok kötü , evlenince eve net bağlatmıcamÇizseydin senin öküzü biraz , kuzum yapmayan erkekk var dersem yalan olur , yakalanmayan erkek vardır. Anlatmak istersen dinlerim kuzum seni kıyamam
Ne oldu kiz napti kv gitmeden anlat catlarim ben merakliyim abla napcan huyum kurusunİyi yapıyosun kuzum erkeklere yaranılmıyor , benimde kv problemleri var , bi ara senle buluşup dertleşelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?