Canım bi yandan fikir verebilmek için netten senin için örnek arıyorum , ben çok severim dekor işleriniTesekkur ederim peki tekli berjellerimi desenli yapsam buyuk koltuklari sade yapsam uysun diye de yastiklari cicekli yapsam nasil olur
kv 1hafta aramadım diye olay çıkardı , oğlunu doldurmuş vs. bu da kalkıo bana diyo ki benim faturamı anneme kesemezsiniz vs... Anam benim damarıma bi bastılar , açtım ağzımı yumdum gözümü kötü gelin oldum özetle , yüzyüze ayrıntılı konuşuruk . Kv meleği yok , bu zamana kadar hiç saygıda kusur etmemişimdir ama ben gelemem haksızlığa işte ...Ne oldu kiz napti kv gitmeden anlat catlarim ben merakliyim abla napcan huyum kurusun
yaa ben ankaradayken bu hoduk face sen kizlar bulmus konusuyonus benim hamileligi donemimden baslamis bu ama hic bulusma olmamis konusmalarindan belli zaten neyse okadar sey oldu ben dusuk yaptim aradan bie sene gecti bu konusmayi birakmis tamam mi
Bende bunun hic face ine girmezdim izin vermezdi yani
Sonra kavga kiyamet gene sifresini alsim girdim bir baktim taslaklarda bir suru sey yaziyo bir baktim aboooo
Neler neler simdi tabi rahat anlatiyorum ama ozaman cok kotuydum
Devamini yaziyorum..
Can cazim yazdiklarima sense yorumda bulun demi affetmekle hatami yaptim diye dusunuyorum cunku hala bazenNen de cok severim ama bazen kararsiz kaliyorum iste
Kiz okadar bagirma kadinin yuregine i icekkv 1hafta aramadım diye olay çıkardı , oğlunu doldurmuş vs. bu da kalkıo bana diyo ki benim faturamı anneme kesemezsiniz vs... Anam benim damarıma bi bastılar , açtım ağzımı yumdum gözümü kötü gelin oldum özetle , yüzyüze ayrıntılı konuşuruk . Kv meleği yok , bu zamana kadar hiç saygıda kusur etmemişimdir ama ben gelemem haksızlığa işte ...
Heyecan arayisina cikmis bak bak heyecanlqrip kalpten gotururum ben onu adam olucak ya olucak olmazsa eceli benden olucakKuzum benim ya , anlıyorum seni çok iyi ama erkek milleti işte ne diimm. Sen ipleri al eline , gel gel git git yap sen onu hazır elinde koz varken. Seninki heyecan arayışına çıkmış , çokta itip kakma bu yüzden sonra yine devam eder. Boşver sen o kızlarla bir tutma kendini allaha havale et. Eşler birbirinin hakkını ahirette ödeyemez.
Tesekkur ederim peki tekli berjellerimi desenli yapsam buyuk koltuklari sade yapsam uysun diye de yastiklari cicekli yapsam nasil olur
Ondan sonra iste babamlara gittim belli bir zaman orda kaldim eve ailrsiyle geldi ozur dilemeler yalvarmalar gene gittiler bosanicam desim gene geldiler iste ole veya bole annem giller konustu bir kere dqhq sans ver bakalim diye ole oldu simdi agzindan emdigini burnundan getiriyorum birakmicam zannetmis y yanimdan ayrilmiyor
Ayhh koptumm ne oluyorum ne irispi mi kis sen cok yasa emii canim benim yaaaAyy pis kv mi diyo sana kudurmuşsun diyeHaa erkektir yapar diyo yani , aynı şeyi sen yapsan ırıspı olursun hemen boşatırlar ama Oh olsun çektir kız çektir, tabii çantada keklik sanıp bizi ava çıkıyorlar Bi daha görürsen koy kapının önüne sen gitme evden ailen gelsin yanına
Ahey ahey aheyyyy
Sen nasil telden giriyosun yavv girer girmez kasmayq baslaiyo ben tabletten giriyorum o bile belli bir sure sonra intihar edicek kivama geliyoAfiuet olsn kuzucuklarim valla yetisemiyom hiziniza okumakta zOrlaniyomtelefon donmaya basladi
Bu Krem rengi her renk , odana uyan obje ve tabloda ki renkler ile yastıklar çok rahatlıkla kullanılabilir , hazır yastıklar var nette mesela , yaptırmak yerine direk ordan beğen ama sana tavsiyem bu renk ve cıvıl cıvıl yastıklar
Anüüü bu neee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?