evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
Ayni rengi yaptircana niye ozaman deistiriyosunki balam okadar parana yazik

Mobilyacim degistiryo sagolsun sozu var benden zirnik koparamaz gariii kaziklamis bizi hatali kumas cikti koltuklarimda o yuzden burnundan fitil fitil getirecem alti milyara kaziklarken bizi iyiydi simdi gorsun bakim ben onu nasil kazikliyom

Ole deme bee deli Allah sonunu hayir etsin
Bulasik makinesi az prograg alda bulasik makinesini cok programli al kuzucuk ilerde cok isine yarar kv sorunlari hep olur bendede oldu takma sen seninkiyle arani saglam tut seni almayan kafasini tastan tasa vursun

Mobilyacim degistiryo sagolsun sozu var benden zirnik koparamaz gariii kaziklamis bizi hatali kumas cikti koltuklarimda o yuzden burnundan fitil fitil getirecem alti milyara kaziklarken bizi iyiydi simdi gorsun bakim ben onu nasil kazikliyom
adam sesi i cikartirsa biz gelir basariz arkandayiz sekerim meraklanma

Daha 1 ay var rahat rahat yaparsın

Yemek yarışması yapıyoruz ya, siz neden katılmıyorsunuz çok eğlenceli
Kazanan ne odul var
Aklima yatacak bir kurabiye bulursam kstilirim bende kurabiye konuwunda malesef cok marifetli deilimdir
Hatta itiraf etmek gibi olmasinda berbatim diyebilirim

Kazanan ne odul var
Aklima yatacak bir kurabiye bulursam kstilirim bende kurabiye konuwunda malesef cok marifetli deilimdir
Hatta itiraf etmek gibi olmasinda berbatim diyebilirim
Bundan önceki çorbalardı, ben kazandım ama ödülden haberim yok henüz
Gelince orda paylaşırım sizde görürsünüz Katıl ya, kazanamazsan da o kadar eğlenceli ortamımız var ki, ben her yarışmaya ortamı için katılıyorum, bunda şansla kazandım

peki madem sen bana ozelden sayfanin linkini yolla bende katilayim arastirmslara basliyim bakim ayhh heyecan basti cekilin uleynn kurabiye canavari geliyo
Caya soz verdin hee ona gore
Kandirmaca yok sekerim
Hatta kurabiye vermiyoruz, çay veriyoruz gel sen
Cay dedin mi bir cekim gucumu oldu neee

Amin hakkımızda hayırlısı yawrucum.
Bulaşık makinesi 6 programlı alıcam kuzum , zam gelicekmiş 2015te ondan alim diyorum. Sence nasıl bunlar ?

Vursun uleyn vuran çok var ama ben gitmemişim ahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…