Kuabiye yarışmasına girdim anacımBocuk kurabiyeler ne gi anlamadim
Ayni rengi yaptircana niye ozaman deistiriyosunki balam okadar parana yazik
Ole deme bee deli Allah sonunu hayir etsinDaha var zamanı gelinlik için, nasip canım belki olmazda , gelsin hele benimkisi askerden sonra karar vericem , şuan evlilik askıda benim için. Kuzu çeyize yawaştan başladım ya , şimdi çamaşır ve bulaşık makinası alim diyorum bakalım ne olacak.
Vasss ozaman oylar sana yavrumKuabiye yarışmasına girdim anacım
Mobilyacim degistiryo sagolsun sozu var benden zirnik koparamaz gariiikaziklamis bizi hatali kumas cikti koltuklarimda o yuzden burnundan fitil fitil getirecem alti milyara kaziklarken bizi iyiydi simdi gorsun bakim ben onu nasil kazikliyom
Daha 1 ay var rahat rahat yaparsınnaber yawrum ?
ne zaman son gün kuzum ? perşembe evde olursam yapimm
Yemek yarışması yapıyoruz ya, siz neden katılmıyorsunuz çok eğlenceliBocuk kurabiyeler ne gi anlamadim
Aman aman kızın başını belaya sokmaVasss ozaman oylar sana yavrum
Kazanan ne odul varDaha 1 ay var rahat rahat yaparsın
Yemek yarışması yapıyoruz ya, siz neden katılmıyorsunuz çok eğlenceli
Yok bee daha sayfaya bile bakmadim vayy taze evli bakalim hanginizinda daha guzel olursa oylar ona olur kurabiyelerin yaninda cayda veriyosaniz ben damlarim oraya beni zor kovarsinizAman aman kızın başını belaya sokma
Hem bende katılıyorum
Bundan önceki çorbalardı, ben kazandım ama ödülden haberim yok henüzKazanan ne odul var
Aklima yatacak bir kurabiye bulursam kstilirim bende kurabiye konuwunda malesef cok marifetli deilimdir
Hatta itiraf etmek gibi olmasinda berbatim diyebilirim
Hatta kurabiye vermiyoruz, çay veriyoruz gel senYok bee daha sayfaya bile bakmadim vayy taze evli bakalim hanginizinda daha guzel olursa oylar ona olur kurabiyelerin yaninda cayda veriyosaniz ben damlarim oraya beni zor kovarsiniz
peki madem sen bana ozelden sayfanin linkini yolla bende katilayim arastirmslara basliyim bakim ayhh heyecan basti cekilin uleynn kurabiye canavari geliyoBundan önceki çorbalardı, ben kazandım ama ödülden haberim yok henüz
Gelince orda paylaşırım sizde görürsünüzKatıl ya, kazanamazsan da o kadar eğlenceli ortamımız var ki, ben her yarışmaya ortamı için katılıyorum, bunda şansla kazandım
Cay dedin mi bir cekim gucumu oldu neeeHatta kurabiye vermiyoruz, çay veriyoruz gel sen
Rakip ciktim sana canim gordun mu bakKuabiye yarışmasına girdim anacım
Amin hakkımızda hayırlısı yawrucum.Ole deme bee deli Allah sonunu hayir etsin
Bulasik makinesi az prograg alda bulasik makinesini cok programli al kuzucuk ilerde cok isine yarar kv sorunlari hep olur bendede oldu takma sen seninkiyle arani saglam tut seni almayan kafasini tastan tasa vursun
Vursun uleynOle deme bee deli Allah sonunu hayir etsin
Bulasik makinesi az prograg alda bulasik makinesini cok programli al kuzucuk ilerde cok isine yarar kv sorunlari hep olur bendede oldu takma sen seninkiyle arani saglam tut seni almayan kafasini tastan tasa vursun
Anamm.. söylemeyemiydim amma iddialı çıktınpeki madem sen bana ozelden sayfanin linkini yolla bende katilayim arastirmslara basliyim bakim ayhh heyecan basti cekilin uleynn kurabiye canavari geliyo
Caya soz verdin hee ona gore
Kandirmaca yok sekerim
Cay dedin mi bir cekim gucumu oldu neee
oo süper o zaman canımDaha 1 ay var rahat rahat yaparsın
Yemek yarışması yapıyoruz ya, siz neden katılmıyorsunuz çok eğlenceli
Birşey olmaz yapıp komcalarımıza yediririzKizlar kilo aliyoruz farkindasiniz demiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?