he ırıspiAyhh koptumm ne oluyorum ne irispi mi kis sen cok yasa emii canim benim yaaa
Ne gidicem bee onlar geldin en son ankarqya gittim de yal iz gondermedim bende gittim sabah gittik aksam donduk yok olee artik avucunu yalar eskisi gibi alttan alamam
Bu kucukten yaptirmayi ben de dusunuyorum bakalim mobilyacimla anlasabilecek miyiz bu konuda
Ortaya da şu alttaki yastık çok hoş duruyor , bizim salon mobilyamızda ki orta bölüm yastığımız da böyle canım rabi farklı renk ama çizgili
Ahh yavremmmm seni banlamasinlarrrrr niyeti iyi mune ablla kuzuya bisi yapmaa beni koruyor zaarhe ırıspibanlanmayım diye üle yazdım
İyi yapıon koçum benim helal sana
ayh su kus kafesli birde filli yastiga bayildim canim yaa ilerde Allah gonlume gore ev verirse neler yapicam nelerr kiz balbocegi bize yakin olu da bize yakin oturun yavru yaa berabercays kaveye gelirsiniz
Canim daha koyu yapacana ozaman bole kalsa yada kahvenin koyusunu sevme bu sefer baska rengin koyusunu sec bare benim koltuklar beyaz birde cocuk oldugunu dusuncene abovBu kucukten yaptirmayi ben de dusunuyorum bakalim mobilyacimla anlasabilecek miyiz bu konuda
Yavru evka 3 banayakin biliyon muuu bir metroma bakar vallahaaa heeedimi kız , hele bi o gün gelsinde , ben evka3 manavkuyu taraflarını istiyorum , tabi salihliyede gidebiliriz benimkisi şimdilk orda , ne ka güzel olur kızçe ya gider gelirik
Yok kız yaptırma , dışarda da satılıo , yada internetten al , baktın beğenmedin git değiştir. yaptırırsan beğenmezsen falan iade şansın yok dışarda hazır olarak daha güzelleri var , o krem rengi ile harika olur , berjiyerlerede al o uzunlardan .Bu kucukten yaptirmayi ben de dusunuyorum bakalim mobilyacimla anlasabilecek miyiz bu konuda
Ahh yavremmmm seni banlamasinlarrrrr niyeti iyi mune ablla kuzuya bisi yapmaa beni koruyor zaar
Kiz sana yemek yqpmqyi ogretmek lazim simdii demii evlendimizde sana misafirlige geldimizde zehirlenmiyim
Gerci okuz kocam zehirlense olur da olan sana bana olmasin
Abooooo krem mavi iyi fikirmis niye yaa ben cicek desenini seviyorum ole demeYok kız yaptırma , dışarda da satılıo , yada internetten al , baktın beğenmedin git değiştir. yaptırırsan beğenmezsen falan iade şansın yok dışarda hazır olarak daha güzelleri var , o krem rengi ile harika olur , berjiyerlerede al o uzunlardan .
Krem ve turkuaz çok yakışır , neden dersen , berjiyerlerin istiridye modeli , o renk tonlarında yastıklarda kullan çok şahane olur. Çiçek desenini salla , bi zaman sonra modeli geçio ama düz renk her zaman avantajlı , 2yastık değştirdin mi havası değişio koltukların. Ben bi evleneyimde ahh neler yapıcam
Hoşbulduk, çok işim var bi bakayım dedim napıyonuz diye, böcük kurabiyeler açıldıGunaydin can cazim hos geldin
Ayni rengi yaptircana niye ozaman deistiriyosunki balam okadar parana yazikVala ayni rengi yapacakmis mobilyacim oyle diyo odama ancak uyarmis tvligim masam sehpam hep beyaz ama perdem koltukla ayni.
Daha var zamanı gelinlik için, nasip canım belki olmazda , gelsin hele benimkisi askerden sonra karar vericem , şuan evlilik askıda benim için. Kuzu çeyize yawaştan başladım ya , şimdi çamaşır ve bulaşık makinası alim diyorum bakalım ne olacak.Yavru evka 3 banayakin biliyon muuu bir metroma bakar vallahaaa heee
Gelinliklere bak gari yavastan ceyix ne alemdee
Bocuk kurabiyeler ne gi anlamadimHoşbulduk, çok işim var bi bakayım dedim napıyonuz diye, böcük kurabiyeler açıldı
aa ona neymişki , sen ne istersen onu yapsın , boşver sen onu kafana göre takıl canım benim .Vala ayni rengi yapacakmis mobilyacim oyle diyo odama ancak uyarmis tvligim masam sehpam hep beyaz ama perdem koltukla ayni.
naber yawrum ?Hoşbulduk, çok işim var bi bakayım dedim napıyonuz diye, böcük kurabiyeler açıldı
valla kızçe bilmiyorum yemek yapmasını ama yine de kıvamlarına yakın tutturabiliyorum , öğrenmicek bişi değil kız. Siz gelin bize ben kasıtlı fare zehiri koyarım kocana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?