- 5 Aralık 2014
- 333
- 122
- 73
- 34
Ikiside cok guzel kuxum hayrini gor insallah aldiktan sonra tabiiiAmin hakkımızda hayırlısı yawrucum.
Bulaşık makinesi 6 programlı alıcam kuzum , zam gelicekmiş 2015te ondan alim diyorum. Sence nasıl bunlar ?
Rakip ciktim sana canim gordun mu bak
Hodri meydan.. Ee başka iddialaşan yok muen güzel kurabiye benimkisi olacakk
Sağolasın amin canım benimIkiside cok guzel kuxum hayrini gor insallah aldiktan sonra tabiii
Bosverr can bogazdan gelir her csnli bir gun kilo alicaktirKizlar kilo aliyoruz farkindasiniz demiii
Uyaniksin vesselamBirşey olmaz yapıp komcalarımıza yediririz
Yok mu arttıran der gibi olduHodri meydan.. Ee başka iddialaşan yok mu
Ama icine fare zehiri koymaen güzel kurabiye benimkisi olacakk
Valla ben öyle yapıyorumBosverr can bogazdan gelir her csnli bir gun kilo alicaktir
Uyaniksin vesselam
Yeni tarifler öğrenmek istiyorumYok mu arttıran der gibi oldu
Sen hala spor aletine yan yan bakmaya devam et t emiValla ben öyle yapıyorum
Nasıl beceriyoruz bilmiyorum, O yiyor ben kilo alıyorum
Kuzucum camasir makinesini cok programli slmsya calis cok isine yaricak ilerdeYok mu arttıran der gibi oldu
Pekii hanfendi sen kilo almican mi bakimValla ben ancak yetiyorum bu eve yavrular yarisma falan kaldiracak gucum yok siz yapin bana yollayinyerim ben
Sen evin icinde kirk takla atiyosun deseneYok bende iki cocuk bir es koca bir ev olduktan sonra biraz zor
Çok programlı kuzum o da , sipariş geçicem inşallah sorun yaşamamKuzucum camasir makinesini cok programli slmsya calis cok isine yaricak ilerde
Hee valla oyle bir elim telefonda bir elim camasirlarda
Hadi ins pahalimidur kuzum kaca fiyatiÇok programlı kuzum o da , sipariş geçicem inşallah sorun yaşamam
ama ama böyle evlilik olmazkii..topiğinizi okudumda (elimden geldiğince ).. şaşırdımm neler var yaşamda..nasıl olabiliyor böyle şeylerr..Can cazim yazdiklarima sense yorumda bulun demi affetmekle hatami yaptim diye dusunuyorum cunku hala bazen
kiz birak telefonu deli yaaa isine bak biz burdayiz
Hadi ins pahalimidur kuzum kaca fiyati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?