evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
ama ama böyle evlilik olmazkii..topiğinizi okudumda (elimden geldiğince ).. şaşırdımm neler var yaşamda..nasıl olabiliyor böyle şeylerr..
Olur aman buyuk konusma canim ben yasadigimdan giliyorum hayata insanin basins neler getirdigi belki hic ama belki olmuyor

Kuzum çamaşır makinesi 1200 bulaşık makinesi 1100 , bana fiyatı uygun geldi , en son çıkan modeli değil ama farketmiyor benim için, hem istediğim gibi hemde fiyatı cebime göre
Kiz dur alma senle biz fincancilar carsisina gidelim daha uygunlari bilem var sakin verme siparis ocak ayinda gidelim

Ooooo daha neler neler! Anlatsak inanamazsin. Yok krizantem dogru yapmis bence hem kocasi korkuyo artik en ufak hatasinda neler yasayacagini biliyo cunku. Ipleri sakin birakma kuzucum gozu disari kayar gibi olursa patlat o gozunu

Ooooo daha neler neler! Anlatsak inanamazsin. Yok krizantem dogru yapmis bence hem kocasi korkuyo artik en ufak hatasinda neler yasayacagini biliyo cunku. Ipleri sakin birakma kuzucum gozu disari kayar gibi olursa patlat o gozunu
Ayhhh bana destek verdkin kuxum benim yaa cok saol

Kadin dayanismasi bu kizzz sen merak etme elimiz teeeee izmire kadar uzanir ensesine indiririk bi dane uzulme sen
valla benim okkuz kalpten gider ozaman heee
Bizimnhatunun ne arkasi varmis dicek o kadar duygulandirdin ki benim ayhh canim benim yaaa sana bir sarilasim geldiki

Kiz dur alma senle biz fincancilar carsisina gidelim daha uygunlari bilem var sakin verme siparis ocak ayinda gidelim
Samsung var mı kuzum orda ? ana bilmiodum vallah Kuzum 2015te yerli malı tercih edilsin diye ithal ürünlere zam gelecek ondan acele ediyorum , aylardır araştırıyorum . mediamarkt a inceledim ürünleri ama satılmışmış devamı gelmicek dediler ondan internetten sipariş vericem.

kuzum boch kullaniyorum ben oda superdir samsungta dur bakim bixi tanidik beyaz esyaci var ondan ben indirimli almistim babama bugu sorum sana yzaicam ben

kuzum boch kullaniyorum ben oda superdir samsungta dur bakim bixi tanidik beyaz esyaci var ondan ben indirimli almistim babama bugu sorum sana yzaicam ben
bosh ta benim istediklerim pahalı kuzum ya , eski modelleri 1400tl onuda ben istemiyorum . samsung u araştırdım memnunlar var tabi beyaz eşya biraz şans işi kuzum , tamam sen bi sor bakalım , nakit alıcam kuzum ikisinide taksit olayına bulaşmıycam

Krizantem nerdesin bacim hani bize portakalli kek yapacaktin niye kacip gittin usengec seni
kuzum benim tabledi eşim aldı ya bende arkadasımdayım şimdi onun pc sinden girip yazdım evde tek basıma kaldım diye uyuyup kalmısım havada yagmurluydu baydı valla beni tilkilik listesini yayınlayıp cıkıcam

kuzum sen en iyisi siparişini ver cünkü uyanık beyaz esyacılar 2015 gelicek elinde olan malları daha da degerlenicek diye bir cogu stoklamıslar kalmadı diyorlarmıs

görmeyeli baya cok üyemiz olmus heee
evet gitmeden öncee her zaman baş tilki ne der
boş durmayan hanımlarr çaylarrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…