tamam canım kız ben ne zaman gelsem senin hiç işin bitmiyo ne yapıyon dort duvar arasında duvarları kazıyıp yenıden mı yapıyonCayiniz size kalsin cano ben demin ictim simdi kizlari uyuttum birkac isim var onlari bitireyim size afiyet ola
Pc kolaylık ya, bende eşim gelene kadar rahatlığı yaşayıp, gece tabletle işkence çekiyorum, gerçi onada şükür, telefon hepten ölümahhhh kardeşşşşşş vay haline seninde heee ne cok yoruluyosun al bakimde aglama suss
ayh tableti bıraktım pc den girdim ya şimdi arkadasımın yeminle pc nin tadı bir başka oliyyy
pc den olsa ben size neler yaparım neler
O kesin birşeylerin peşindedir yoksa mümkün değil susmazbalböceği
yavrımmmm balımmmm gülüümmmm sen sustulca içime içime bişeyler işliğğğ
tabletten yazamıyorumki gönlüme göre yok kasıldı kısa kesim yok yanlıs yazdım yok ole oldu smile leride yapamıyorum sinir olup geriliyorum ama bak böle ne kadan da rahat hoş kurabiye tariflerine babak baka içim kırıldı bee birileri çaktırmadan ayın şefide olmus forsundan gecinmiyorPc kolaylık ya, bende eşim gelene kadar rahatlığı yaşayıp, gece tabletle işkence çekiyorum, gerçi onada şükür, telefon hepten ölüm
Aaa yeni görüyorumtabletten yazamıyorumki gönlüme göre yok kasıldı kısa kesim yok yanlıs yazdım yok ole oldu smile leride yapamıyorum sinir olup geriliyorum ama bak böle ne kadan da rahat hoş kurabiye tariflerine babak baka içim kırıldı bee birileri çaktırmadan ayın şefide olmus forsundan gecinmiyor
O kesin birşeylerin peşindedir yoksa mümkün değil susmaz
çok mütevazii çokkkkkkkkkk yerin dibine geciriyor bizi bak heleee aldırma sopayı elime bak ayın şefi değiş şemsiyesi olursun yoksam deliAaa yeni görüyorum
Yakışmış mı ne
Bak şimdi canım kurabiyeyi malzemelerinden başlayarak, her yapım aşamasında resmini çek, sonra tarifini yazıp resimleri koyarak konunu aç. Orda tarifler var ya, onları incele görürsün zaten
Ben anlamam 1 ay şefim diyeceksinizçok mütevazii çokkkkkkkkkk yerin dibine geciriyor bizi bak heleee aldırma sopayı elime bak ayın şefi değiş şemsiyesi olursun yoksam deli
bak bak hiçte dönüş yapmıyorlar bileekuzum sen en iyisi siparişini ver cünkü uyanık beyaz esyacılar 2015 gelicek elinde olan malları daha da degerlenicek diye bir cogu stoklamıslar kalmadı diyorlarmıs
İyi akşamlar, o nasıl içli geliş öyleİyi akşamlar kızlar
aynen canım 2015 de faizle bindirecekler miş ne kazıkcılar yaa Allah ın cezaları ben cok ucuza almıstım tanıdıklar var yabak bak hiçte dönüş yapmıyorlar bilee
iyi akşamlar kuzum hoş geldin gelİyi akşamlar kızlar
iyi akşamlar kuzum hoş geldin gel
İyi akşamlar, o nasıl içli geliş öyle
Geldimmm :)
Ne yaparsınız bakalım?
dedikoduuuuuuuuu
yanındada çay veriuik balam içermisin
hoş geldinnn hadi gell bu seferlik çayını ben vereyim bir dahaki sefere senden isterim heeMerhaba bayanlar ben de balböceği aracılığıyla katıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?