evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
Pc kolaylık ya, bende eşim gelene kadar rahatlığı yaşayıp, gece tabletle işkence çekiyorum, gerçi onada şükür, telefon hepten ölüm

Pc kolaylık ya, bende eşim gelene kadar rahatlığı yaşayıp, gece tabletle işkence çekiyorum, gerçi onada şükür, telefon hepten ölüm
tabletten yazamıyorumki gönlüme göre yok kasıldı kısa kesim yok yanlıs yazdım yok ole oldu smile leride yapamıyorum sinir olup geriliyorum ama bak böle ne kadan da rahat hoş kurabiye tariflerine babak baka içim kırıldı bee birileri çaktırmadan ayın şefide olmus forsundan gecinmiyor

Aaa yeni görüyorum
Yakışmış mı ne
Bak şimdi canım kurabiyeyi malzemelerinden başlayarak, her yapım aşamasında resmini çek, sonra tarifini yazıp resimleri koyarak konunu aç. Orda tarifler var ya, onları incele görürsün zaten

çok mütevazii çokkkkkkkkkk yerin dibine geciriyor bizi bak heleee aldırma sopayı elime bak ayın şefi değiş şemsiyesi olursun yoksam deli

bak bak hiçte dönüş yapmıyorlar bilee
aynen canım 2015 de faizle bindirecekler miş ne kazıkcılar yaa Allah ın cezaları ben cok ucuza almıstım tanıdıklar var ya
ondan sanada yardımcı olmak istedim ama aç gözlülüler aynen böle dedi birisi babamın cok yakını diye böle itiraf etti

dedikoduuuuuuuuu
yanındada çay veriuik balam içermisin

İçerimm valla teşekkürler yavrummm
Çok yoruldum yine ve sinirlendimmmm..

Vallahi anlayışsız, nankör veliler yüzünden çok sevdiğim mesleğimden
soğudum ve artık iyi niyetimi kaybetmeye başladım..

Kızlar lütfen rica ediyorum siz anlayışlı veliler olun.
Çocuğunuzun öğretmeni ile güzel iletişim kurmayı bilin,
empatiyi elden bırakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…