evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
ne oldu kuzucuk anlat bakim hele

ne oldu kuzucuk anlat bakim hele

Taa sene başından derste tuvalete göndermeyeceğim rahatsızlıkğı olmayan çocuğu bilginiz olsun,
biri gidince hepsinin çişi geliyor mübarek hepsi istiyor, ders yapmam imkansızlaşır demiştim.

Çok özel durumlar olur, çocuğun sıkıştığını anlarım ancak o zaman göndercem diye demiştim.

Tuvalete izin vermemişim diye altına kaçırmış çocuk öğlen eve gidene kadar.
Gelmiş bu çocuklar daha küçük yaptığınız doğru mu ayrıca bazı başka çocukları yolluyormuşsunuz onu yollamamışsınız diye hesap soruyor.

O izin verdiğim çocuklar sıkıştım öğretmenim diyor ve halinden anlıyorum gerçek olduğunu.
Bu öğrenci derste 20 kez yanıma gelir abuk sabuk her şey için. Sıkıştım diye ikinci kez gelmemiş.

Öğlen eve giderken de okulun tuvaletine gitmek yerine evin yolunu sıkışık tutmuş kapıda bırakıvermiş!

Bunları hesaba katmıyor, tek tek saydıktan sonra ben sınıfın durumunu bilemem hocam kusura bakmayın diyor!

Benim moralimi yerle bir ettikten sonra neye yararsa..

Dedim gayet kusura baktım nankör veliler yüzünden iyi niyetimi kaybediyorum.

Alınıyor bu sefer de..

Herhalde kendi taş atacaktı ben gül atayım diye bekledi!!

Yaa o kadar güler yüzlüyüm. Uzun uzun konuşurum rica ederim tüm vaktim sizin derim veliye.
Çocuğu almaya vaktinde gelmezler. Evlerine kadar götürürüm içim rahat etmez.

Ben kendim gibi başka öğretmen görmüyorum vallahi.
Zil çalınca hepsi uçuyor okuldan. Ben elimde çocuk bekliyorum en kötü eve kendim bırakıyorum.
Nedir güvende hissetsin.

Tenefüs yeni bitmiş derse girer girmez tuvalet diyen çocuğa izin vermedim, kendisi de ikinciye gelip sıkıştım demedi okulda çıkınca wcye gitmek yerine evin yolunu tutup kaçırdı diye
tepki görüyorum.. Otur az çocuğunu sorgula be kadın!

Valla bu tipler yüzünden aptal gibi hissediyorum yaa çok üzülüyorum

kuzum benim insanla ugraşmak zor biliyorum senin kadar olmasada ben de okadar insanla telefonla paslasıyorum ki inan en sonunda yüz yüze olsa kaldırıp kafalarını kırası geliyor kendimi tutuyorum sıkma canını her işin kötü yonlari var malesef öğretmenlikterte bu var canım benim

Zaten onu tahmin ettim kuzum ben , siparişi verdim , 200tl zamn koycakmış , 400tl den yırtmış bulunmaktayım , yerli malı ucuz ithal ürün pahalı olucakmış bundan sonra , bilseydim elektronik eşyalarımıda alırdım ahh kafam

Tabi her işin zorluğu var da, çok özverili olup değer göremeyince
insan enayi gibi hissediyor canım.

İnan eve geldim ağladım sinirimden, aptallığımdan.

aman kuzum ya keşke bende olsaydımda söleseydim üzüldüm bak şimdi bende bir araştırayım bakim iyice sana ozaman kesinkes sölerim ne para göz ler ya

Tabi her işin zorluğu var da, çok özverili olup değer göremeyince
insan enayi gibi hissediyor canım.

İnan eve geldim ağladım sinirimden, aptallığımdan.
kuzum mesleğin görevi mecbur alttan alacaksın canım yıpratma kendini iyice ya canım benim seni aslında okadar iyi anlıyorumki sucsuz oldugunu bile bile azar gibi işitmek heleki bu yaşta dahada kötü insan kaldıramıyor

aman kuzum ya keşke bende olsaydımda söleseydim üzüldüm bak şimdi bende bir araştırayım bakim iyice sana ozaman kesinkes sölerim ne para göz ler ya
öyle kuzucum ya , neyse büyükleri aldım diğerleri nasıl olsa alınız artık, inşallah sorun yaşamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…