ne oldu kuzucuk anlat bakim heleİçerimm valla teşekkürler yavrummm
Çok yoruldum yine ve sinirlendimmmm..
Vallahi anlayışsız, nankör veliler yüzünden çok sevdiğim mesleğimden
soğudum ve artık iyi niyetimi kaybetmeye başladım..
Kızlar lütfen rica ediyorum siz anlayışlı veliler olun.
Çocuğunuzun öğretmeni ile güzel iletişim kurmayı bilin,
empatiyi elden bırakmayın.
ne oldu kuzucuk anlat bakim hele
aynen canım 2015 de faizle bindirecekler miş ne kazıkcılar yaa Allah ın cezaları ben cok ucuza almıstım tanıdıklar var ya
ondan sanada yardımcı olmak istedim ama aç gözlülüler aynen böle dedi birisi babamın cok yakını diye böle itiraf etti
kuzum benim insanla ugraşmak zor biliyorum senin kadar olmasada ben de okadar insanla telefonla paslasıyorum ki inan en sonunda yüz yüze olsa kaldırıp kafalarını kırası geliyor kendimi tutuyorum sıkma canını her işin kötü yonlari var malesef öğretmenlikterte bu var canım benim
aman kuzum ya keşke bende olsaydımda söleseydim üzüldüm bak şimdi bende bir araştırayım bakim iyice sana ozaman kesinkes sölerim ne para göz ler yaZaten onu tahmin ettim kuzum ben , siparişi verdim , 200tl zamn koycakmış , 400tl den yırtmış bulunmaktayım , yerli malı ucuz ithal ürün pahalı olucakmış bundan sonra , bilseydim elektronik eşyalarımıda alırdım ahh kafam
kuzum mesleğin görevi mecbur alttan alacaksın canım yıpratma kendini iyice ya canım benim seni aslında okadar iyi anlıyorumki sucsuz oldugunu bile bile azar gibi işitmek heleki bu yaşta dahada kötü insan kaldıramıyorTabi her işin zorluğu var da, çok özverili olup değer göremeyince
insan enayi gibi hissediyor canım.
İnan eve geldim ağladım sinirimden, aptallığımdan.
öyle kuzucum ya , neyse büyükleri aldım diğerleri nasıl olsa alınız artık, inşallah sorun yaşamam.aman kuzum ya keşke bende olsaydımda söleseydim üzüldüm bak şimdi bende bir araştırayım bakim iyice sana ozaman kesinkes sölerim ne para göz ler ya
faat i kızdırmışlar canım benim yakızlar noluyor burda?
aynıöyle kuzucum ya , neyse büyükleri aldım diğerleri nasıl olsa alınız artık, inşallah sorun yaşamam.
ee nasılsın iyimisin accıkta senle sohbet edelimMerhaba bayanlar ben de balböceği aracılığıyla katıldım
eksik olma canım benim sağolasın . Ben şimdi kaçar paydos saatim gelmiş akşam gelebilirsem gelirim yineaynı
ildeyiz ben sana elimden geldiğince yardımcı olmaya calısırım canım söz
Sekerim benim hele dur seni tele eklim numaranieksik olma canım benim sağolasın . Ben şimdi kaçar paydos saatim gelmiş akşam gelebilirsem gelirim yineiyi akşamlar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?