esim is yeri i satmak istiyo maddi skntilardan artik biktim usandim diyor haklida morali cok bozuk napcan
hic bilmiyorum ki kizlar bir an once satalim diyip duruyor oda bunca zaman icinde yprandi bende el yaninada girip calisicani zannetmem off ya herkez diyor bizim yzumuzden zarar goruyor diyor ama bizim okadar gordugumuz zarar ne okucak off belli gecici soyluyor ama bole uzgun konusmasi okadar cani i acittiki anlatamam
Konustum kuxum konusmam mi zaten diyor senin icin izmirdeyim bunca seye katlaniyorum eyv da sinirle soluyor biliyorum sknti cektiginden yoksa onca emekle kurdugumuz yeri satmak hic bir zaman istemexde ne bilim onun bu hali cok icimi actti yaYazik yaaa sakin onu yakniz birakma simdi tek destekcisi sensin unutma onunla konus rahatlat dertlesin iste
Yapiyo kuzum hele yazin pqtlama yasiyoruz kafamizi kasicak vaktimiz olmuyorCanım dükkan iyi iş yapıyor mu peki?
Yapiyo kuzum hele yazin pqtlama yasiyoruz kafamizi kasicak vaktimiz olmuyor
Canım dün göz ucuyla baktım ama anlayamadım, canın sıkkındı sanırım, daha iyimisin?gunaydin milett
Gunaydin canim nasilsin bugun. Ancak islerim bitti kizlari giydirdim ben de hazitlanip cikacaz mobilyaciya sinra anneme gidecez ama yagmur yagiyi ve hava soguk. Cikmadan bakim dedim ne alemdesiniz.gunaydin milett
Kurabiye yapmaya gitti herhalde :))Nörüyonuz kızlar bugün burası mezarlık gibi ıssız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?