evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
bizim birisinden iki uc binlira borcumuz var bir suru sikinti adam aramis baya acmis agzi i yummus gozunu falan filan iste morali acayip otesi bozuk iste bugun aradim sigara iciyorum ben sigara alsana dedim
Bir bagardi bana bende daha sonra aradim ne zaman gelicen dedim yemegi isitayim dedim iste ozur diledi sonra durumu anlatti cok skntili iste uff kuzucan yaa maddi yonden hep skisiktik iste babasi vefat etti ikiyuz bin tl bizim gorcumuz oldu simdi onu yirmi bine indirdik ama bixdede hal kalmadi artik

hic bilmiyorum ki kizlar bir an once satalim diyip duruyor oda bunca zaman icinde yprandi bende el yaninada girip calisicani zannetmem off ya herkez diyor bizim yzumuzden zarar goruyor diyor ama bizim okadar gordugumuz zarar ne okucak off belli gecici soyluyor ama bole uzgun konusmasi okadar cani i acittiki anlatamam

Canım dükkan iyi iş yapıyor mu peki?

Yazik yaaa sakin onu yakniz birakma simdi tek destekcisi sensin unutma onunla konus rahatlat dertlesin iste

Yazik yaaa sakin onu yakniz birakma simdi tek destekcisi sensin unutma onunla konus rahatlat dertlesin iste
Konustum kuxum konusmam mi zaten diyor senin icin izmirdeyim bunca seye katlaniyorum eyv da sinirle soluyor biliyorum sknti cektiginden yoksa onca emekle kurdugumuz yeri satmak hic bir zaman istemexde ne bilim onun bu hali cok icimi actti ya

baska cozum sabir bu yazin sonunda zaten planmalarimiza gore sikintilarimiz arti, kalmicak da bizdede dis kalmadi be kuzucum nam hayat zorhemde cok zor

Canim uzulme neleei atlattiniz siz bunu da atlatirsiniz misafirim vardi yazamadum hic kusura bakmayin yaaa aklimdaydun ama hep

Kızlar günaydın
ya ben bu şapkayıı istiyorum , sabah şapka aldım bnde kırmızı ama beğenmedim

aman ya benim kocisin bugun dogum gunu hava berbat moraller berbat evim daginik toplasim yok uffffbunalimdayimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…