silkelen ve kendine gel, süslen püslen kasvetli havanı dağıt. Size iyi gelir bugünaman ya benim kocisin bugun dogum gunu hava berbat moraller berbat evim daginik toplasim yok uffffbunalimdayimm
iyi diyelim iyi olayimda pek keyfim yok be kuzucan valla fenalardayim kiz ben yokum diye ne bu hal aneeee kimsecik yok buralardaCanım dün göz ucuyla baktım ama anlayamadım, canın sıkkındı sanırım, daha iyimisin?
sen topluyormuşsun milletiiyi diyelim iyi olayimda pek keyfim yok be kuzucan valla fenalardayim kiz ben yokum diye ne bu hal aneeee kimsecik yok buralarda
Ole yapicam canim benim yaa gidip bir pasta alayim diyorum ama hava cok kotu disariya cikayim dedim afedrsin dondumm ne oluyo bole yavv analamadimsilkelen ve kendine gel, süslen püslen kasvetli havanı dağıt. Size iyi gelir bugün
Hee yaaa cok cekiciyimdir miklatis gibiyimmsen topluyormuşsun milleti
Gel sende fatiha oku yavrum ozamanNörüyonuz kızlar bugün burası mezarlık gibi ıssız
Eee kış geldiOle yapicam canim benim yaa gidip bir pasta alayim diyorum ama hava cok kotu disariya cikayim dedim afedrsin dondumm ne oluyo bole yavv analamadim
Eee kış geldi
Bende evde dondum üzerimde battaniye
Korkmasın korkmasın, hem yetenek hemde şans işi kazanmakKurabiyelere baktim anam ne disli rakiplerim varmis benim gozuk korktu bee
Ben çay yapmadım yaa.. Eşim gelene kadar yapmıyorum, ondan çok içiyorum ama nedense o gelene kadar canım çay yapmak istemiyorayhhh evin perdeleri i cektim lamlabalari yaktim bu saatte evetttt kimse bana cay vermicekmi hep benden benden olmazki ama
Bir tanesininkini cok begendim ama solemicemKorkmasın korkmasın, hem yetenek hemde şans işi kazanmak
Baştan gözünü korkutma böyle
Tuuuii utanmaz seni kiz kocan yoksa ben varim yaniiBen çay yapmadım yaa.. Eşim gelene kadar yapmıyorum, ondan çok içiyorum ama nedense o gelene kadar canım çay yapmak istemiyor
Niye sürekli yarışmaya katılıyorum sanıyorsun, ortamımız çok güzel, çok eğlenceliBir tanesininkini cok begendim ama solemicem
Icim gitti valla dun meg e rastladim dahada mutlu oldum valla
Dun fena kaynattik ama
Allah razı olsunTuuuii utanmaz seni kiz kocan yoksa ben varim yanii
Dur hadi acidim caylar gene benden olsun
Seni çok iyi anlıyorum akşam olunca bende tökezliyorumdun pc den yazdigimdan sorum olmadi ama canim normalde tabletten yaziyorum ya o yuzden cok kasiyodu ah elimde pc olsa ben neler neler yarim garide elim mahkum anacim
Allah yardımcınız olsun canım, atlatırsınız inşallah, daha gençsiniz ne paralar geçip gidecek elinizden, bozmayın moralinizi böyle şeyler için.bu aksam aslinda kek filan yapayim evde cok yapicam seyler yok mutfagi toplicam kek yapim diyorum ewim cok sever birde pasta alirim kucuk bende susulenirim onun icin ama morali okadar bozuk kuzum ya yilbasinda inan diyor kimseye gitmeyelim bende dedimki kuzenlerle bulusalim hic deilse keyfimiz yerine gelir makara tukara yapwrix sonra canin istemiyosa geri doneriz dedim giz simdi arabayi sattik ya neyle doncez diyo ufff okadar icimi acitiyoki onun bu hali cok uzuluyorum canim
Sonucta bu cocuk benim yuzumden izmire geldi ben evlendigimde ankaraya gitmicem dedim icin yeterki evlenelim dedi izmire tasindi duzenini kurmaya calisti yani anlican butun bu skntilari biz ankaraya gitmiyorum diye cekiyo aman n yavv neyse caya devam
Heya can cazim bende ona ole soledim dun zaten biz gene iyi anlasiyoruz maddiyatsizliktan boleyiz borc cozulur ole veya bole ya baska derdimix olsa Allah korusunAllah yardımcınız olsun canım, atlatırsınız inşallah, daha gençsiniz ne paralar geçip gidecek elinizden, bozmayın moralinizi böyle şeyler için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?