Bak ne güzel farkındasınızda, erkek dert eder borcu harcı sen ona destek ol, kendini bırakma iyiceHeya can cazim bende ona ole soledim dun zaten biz gene iyi anlasiyoruz maddiyatsizliktan boleyiz borc cozulur ole veya bole ya baska derdimix olsa Allah korusun
Bak ne güzel farkındasınızda, erkek dert eder borcu harcı sen ona destek ol, kendini bırakma iyice
Tamam guzin abla sen dersinde ben yapmazmiyim
Bundan sonra bol bol durtleselim bacimBak dürttün beni ve hemen girdim topice
Bugun dogum gunude benim kocamin arkadas beni suslendirecekmis ne yapcaz diyozbu arada herkese selam kızlar. iyim canım ne olsun işteyim, yarın öğleden sonra tatilmi değil mi? onun kargaşasını yaşıyoruz. Sen napıyon ne var ne yok?
Aboooooooooo kiz utandirma beniŞimdi aşkam ne giyeceğini düşüneyim, bol dekolteli neyin var
Aboooooooooo kiz utandirma beni
Kocana süsleniyon be ne utancankiz bu soguk havada dekolde giysem afedersin aciktaki yerimi soletteme donarim donarr
Kocana süsleniyon be ne utancan
Evin ısıtma sistemi ne ki, hem daha iyi sen üşürsün seninki sarılır ısıtır
Makyaj yap, eteğin mini olsun, çorabında ince mümkünse, bluzunda askılıobuuuuu klima canim benim klimayla isi iyoruz biz solana kucak olsam orka klima yok donarim ben en iyisi etek giyim kilotlu corap birde bluzum var sacimin zaten kendi fonumu kendim cekiyorum oldu bitti
Sen ne yapiyosun canim nasilsin buranin cayi meshurdu veremmi sana cayHıııı mutlu yıllar canımmmm
Itiraf et kocani bole tavladin demiiiMakyaj yap, eteğin mini olsun, çorabında ince mümkünse, bluzunda askılı
Itiraf et kocani bole tavladin demiii
Benij esimde cok kiskanc ama bazen bu kiskanmayi gereksizlestirip hat safaya cikaran cinslerdenYok ya benim ki oranı kapat buranı kapat diyerek geziyor, hiç anlamaz öyle şeylerden, geçen Kuzeninin düğünü var muzurluk olsun diye, çok açık elbisem var giydim karşısına geçtim, nevri döndü sinirden Ben onun için giydim, o düğün için giydim sanmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?