Yok yok çok şükür benimki sadece kıyafete yapar, düşün buna şükrediyorumBenij esimde cok kiskanc ama bazen bu kiskanmayi gereksizlestirip hat safaya cikaran cinslerden
Hoşgeldin sen geldiğine göre ben gidebilirimBen gelmişimm huhuuuu
Ben gelmişimm huhuuuu
Hos grldin balli petekBen gelmişimm huhuuuu
Daha beteleri var kuzum benimYok yok çok şükür benimki sadece kıyafete yapar, düşün buna şükrediyorum
Demek ole vardiyalimi geliyonus kiz siz buraya canim benim yaa beni yalniz birakmak istemezmissHoşgeldin sen geldiğine göre ben gidebilirim
Yemek yapcam arada bakarım size
ana bni öptü ya laHoşgeldin sen geldiğine göre ben gidebilirim
Yemek yapcam arada bakarım size
ayyy saatlerdir adapte olamadım şuraya kuzum , dünkü siparişlerim vardı ya ikisini iptal , birini media marktan sipariş ettim diğerini de izmirden bayiler buldum ordan alıcam kuzum poff onunla uğraşıp durdum yawHos grldin balli petek
Daha beteleri var kuzum benim
Demek ole vardiyalimi geliyonus kiz siz buraya canim benim yaa beni yalniz birakmak istemezmiss
Sanki hep dövüyormuşum gibi davranma şimdiana bni öptü ya la
Gün bitti yarın yaparsın artık :))siz sohbete devam ben bir eve makine tutamda gelem gari
tabii hep şiddet hep şiddetSanki hep dövüyormuşum gibi davranma şimdi
Şehir dışına çıkmazsam perşembe kurabiş yapıcam bendeGün bitti yarın yaparsın artık :))
Sen zaten öyleydintabii hep şiddet hep şiddette büle oldumm senin yüzünden
Hadi ya.. Yap yap tariflere bak sonra yap, çakışmasın :))Şehir dışına çıkmazsam perşembe kurabiş yapıcam bende
Sen zaten öyleydin
Ayrıca hakediyorsun şiddeti, totonu açıyorsun orda burda
Çakışmaz eminim benHadi ya.. Yap yap tariflere bak sonra yap, çakışmasın :))
Yaptim bilem ev kucuk yaa o yuzden cabuk bitiyo canimGün bitti yarın yaparsın artık :))
Aneee bende diyorum tee bu gizde neden arada salterr gidip geliyo hep bu vuruyomus zaartabii hep şiddet hep şiddette büle oldumm senin yüzünden
Birak evlenmeden once acsin sonra zor acarSen zaten öyleydin
Ayrıca hakediyorsun şiddeti, totonu açıyorsun orda burda
Hadi bakalım merakla bekliyorumÇakışmaz eminim benbiri çok şirin diğeri çok tatlı olucak ama tek kurabiyeden , 2farklı şekilde süslüycem
Bu havada açmıyorsun doğrukız bu havada totomu açılır çocuğum olmaz yoksa , açmıom ben yalanÇı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?